KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Cseho Tanaani Repuk
Cseho - 3240 napja
11
 Úgy látom vannak páran akik paráznak az új repuktól. Ha repülni akarunk akkor a 3 frakcióval el kell érni a reveredet. A leggyorsabban a Saberstalkerrel lehet elérni a reveredet a leglassabban pedig az Order of the Awakeneddel. Gyors ismertető róluk és a repuzásukról.


Saberstalkers: A gyorsabb megoldás a grindelés. Elitek és rare elitek farmolása. Van ami solozható van ami nem. Érdemes grpban farmolni őket.

30 reput adnak (sima elitek):600 reput adnak (rare-elitek)Ha nem tetszik a grindelés akkor van lehetőség napi és heti küldetésre is.
Rumble in the Jungle heti küldetés ami 3500 reput ad. 3 megidézhető bosst kell megölni. Ill. van egy Tooth and Claw nevü napi küldetés is 1500 repuért. 100 Tanaan Jungle Tooth-ot kell összegyűjteni amiket a Tanaanban található állatok dobálnak. A napi küldetés nem fix, random lehet kapni.



Order of the Awakened: Az összes közül ez a leghosszadalmasabb. Van összesen 1 napi quest. Unseen Influence 1500 repuért. 10 db Fel-Corrupted Apexis Fragment-et kell összeszedni amiket a rare és rare-elite mobok dobálnak. Plusz van egy egyszeri bemutatkozó quest 1500 repuért. Unknowable Power amiben 1 db Fel-Corrupted Apexis Fragmentet kell begyűjteni.

 Hand of the Prohet/Vol'jin's Headhunters: Mind2 frakció esetében azonos a repuzás. Kapsz napi max 4 dailyt és azokat csinálod.

A küldetéseket Lion's Watch/Wol'mar-ban lehet felvenni.  Kezdésnek 2 random kiosztott küldetés közül lehet választani. A rendszer ugyan olyan, mint a Garrisonos apexis dailyk. Felajánl 2-t és abból választhatsz 1-t. 500 repu a jutalom bármelyiket is választod. A küldetések vegyesek van ami solozható van ami csapatos. Mindenki döntse el mit választ. Repu ugyan annyi jár mindért, csak az olaj és az apexis jutalom több a grp küldetésekért. 
Alliance/Horde:

Ha kész vagy a választott questtel akkor jön a következő része. Vindicator Krethos/Shadow Hunter Denjai adnak 2 küldetést. Pressing the Attack az mindig fix a másik random. 5 küldetésből ad 1-t random. A fix és a random küldetés összesen 500 reput ad.
Az 5 random küldetés:

A 4. daily quest nem fix. Random lehet kapni Parvink/Nimi Brightcastle-től 250 repuért. 2 küldetés van, 1-t kapsz random.Lényegében napi 1000 repu fix, ha mákod van és kapod a 4. dailyt akkor 1250 repu.

 
Van még itt egy Garrison Campaign is rohadt sok repuért.



Van még 1 megoldás amivel lehet reput növelni.  Medallion of the Legion nevü item. Ez az összes Draenori repuhoz ad 1000-t. A medált 2féle módon lehet beszerezni.  Az egyik 1 garrison küldetés (Eldritch Horrors) a másik meg rare ölés. Csak azok a rarek dobják amik a  Hellbane  achihoz tartoznak. 


Annyit még érdemes megjegyezni, hogy az összes repu növelő item, buff egyéb lónyál hatással van a repukra és a medálra. Érdemes mindenkinek Human cserélni a karakterét és felhúzni egy Trading postot Laughing out loud
 
#11 | KoWa válasza #8
bocs de neked fegyvert tartottak a fejedhez hogy márpedig WoWzani "kell" ?

Lehet hogy fizetek egy játékért, de hogy egy huzós hajnali 3-tol délután 2-3ig tartó melós nap után Azért loggoljak be egy játékba mert "kell" ez azért sarkítás.
Érdekes módon mikor bejött a Lőcsking és elérte az ember a 80at megvette a repülést. aztán ha volt még 2-3e aranya megvette a könyvet amit elküldött a másik karijának hogy ha már 1x végig szopta az első karival a 70-80as szakaszt ne keljen a többivel is.
Pandába mi volt? Szopol geci az összes kariddal ha akarsz repülni.
WoD= szopol te még nagyobbat ecsém mer ebasztuk a repülést (bár nem értem mi volt az akadálya). oszt majd talán valamikor gyün. Most meg jön az uj pecs és ha majd valamikor láthatóan 1.5 évvel a megjelenés után megoldják akkor jön de addig se unatkozz még jobban nerfelünk mindent (mert mi hallgatunk ám játékosokra biza). Ja de addig se unatkozzatok köcsögök nesztek itt a farm lehetőség acsizzá hogy majd egyszer talán valamikor repühess.
wow_c_517142
#9 | Delfi válasza #8
Mond, a kompromisszumból, melyik az a rész amit a blizzard vállalt?

Volt repülés 8 éve? Igen.
Elvette a blizzard úgy, hogy szakítva a saját hagyományaival, a felszintezés után sem adta vissza? Igen.
Vissza kell adnia, mert botrány van a hazugságból és milliószám mennek el a játékosok? Igen.
Hülyére vesz minket a blizzard és egy újabb "soon" a válasz a repülésre? Igen.
Hülyére vesz minket a blizzard, hogy a soon eljöveteléig irreális, a repüléshez cseppet sem köthető dolgokat farmoltatna? Igen.
Eltelt már 9 hónap a kiegészítőből, és még eltellik ki tudja mennyi repülés nélkül? Igen.
Hol van itt a kompromisszum? Mit engedett a blizzard? A kiegészitő utolsó hónapjaira repülhetsz talán? Ez lenne az, amit ő ad?
wow_c_517105
#7 | Cseho válasza #6
wow_c_517091
wow_c_517089
és ezek után azt merik itt egyesek mondani hogy a Blizzard HALGAT a játékosokra mi? Vannak akik szórakozni járnak egy játékba és nem munkának tekintik mint egyesek. Kötve hiszem hogy egy melós nap után bárkinek is van/lesz kedve még elmenni faszkivanbazzegdehosszuezakibaszottküldi napi küldiket megcsinálni csak azért, hogy kapjon 250 repu pontot.
Köszi a leírást, használni fogom. Smiling
Cipher of Damnation-t olvasva egy pillanatra meg is álltam Smiling
#3 | Cseho válasza #2
wow_c_516893
Valójában az összes repunek úgy kéne ki néznie mint a Saberstalkernek.
Az a legjobb módszer
Heti küldetés napi helyett: Nem kell mindennap fellogolnod elész 1 héten egyszer és akkor letolod az egészet egyhuzamban. pl. egy vasárnap ha már boltba nem mehetsz.
Illetve lehet rareket grindelni abban az esetben ha több a szabadidőd és minél gyorsabban túl akarsz lenni rajta.
Ebből kéne többnek lennie:
Hand of the Prohet/Vol'jin's Headhunters féle módszer még elmegy de abból kiegenként legyen 1db.
Order of the Awakened féle módszert meg már rég kukázni kellett volna.

Remélem a 6.2-es repuk egyfajta teszt ,hogy melyik tetszik jobban a játékosoknak. (mert úgy néz ki ezzela 3 különböző repumódszerrel).
Megnézik melyik reput húzták ki a legtöbben és a jövöben annak az arányában lesznek bent a repuk.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu