KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2313 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Rambo092 Reggeli dupla kávé
Rambo092 - 3219 napja
10

Ma reggelre két hírt is kaptunk, amelyet két kávéfajtával tudnék jellemezni. Az egyiket feketén, cukor nélkül kaptuk, a másik pedig egy finom tejeskávé sok cukorral.

A rossz hír

Kezdem a rossz hírrel, hogy a végére mindenki kicsit jobb szájízzel távozzon: éjfél körül dobta be Lore a hivatalos fórumokra az infót, miszerint a holnapra tervezett élő kérdezz-felelek Watcherrel el lett tolva egy héttel. Sokan arra tippelnek, hogy a holnap esedékes HotS livestreammel való ütközése miatt csúszik az esemény. Mindenesetre tűkön ülve várjuk a következő szombatot.

A jó hír

Az előző hír miatti kesernyés szájízt javítani hivatott, hogy a WoW bekerült a Vidojáték Hírességek Csarnokába. Olyan korszakalkotó játékokkal együtt került ide a Blizzard MMO-ja, mint a Tetris, a Pac-man vagy a Doom.

A döntést többek közt az indokolta, hogy a WoW elképesztő 12 milliós előfizetői bázissal rendelkezett a WotLK idején, ez pedig több, mint amit eddig bármelyik játéknak sikerült elérnie. Ezen felül tíz év elteltével is 7 millió előfizetője van, még mindig több, mint versenytársainak.

Fun fact, bár nem túl meglepő: 2004 óta a WoW előfizetők összesen 60 milliárd órát töltöttek Azeroth világában. Ez becslések szerint a duplája annak, amit a második helyen álló League of Legendsben töltöttek a játékosok, utóbbi ugyanis 30 milliárd óránál tart.
wow_c_526632
wow_c_526112
wow_c_525596
#7 | Norton válasza #6
Azért került be mert folyamatosan milliókat lekötött és szórakoztatott szünet nélkül. Azaz 7 millió előfizetés minimum megvolt.

#6 | Rambo092 válasza #5
Szerintem itt nem az eladott példányok száma volt a lényeg, hanem az, hogy egy előfizetős játéknak egyszerre ennyi felhasználója volt. (Gondolom az eladott példányok száma ennél lényegesen nagyobb)
wow_c_516636
#4 | xxx válasza #3
wow_c_516632
wow_c_516628
#2 | Rambo092 válasza #1
Ha egy családtag meghal, az egy magánügy és tragédia. Az nem hír, és főleg nem WoW-hoz kapcsolódó hír.
Most akkor hogy el lesz tolva a beszélgetés, emiatt megyek és a kardomba dőlök. Ha netán egy családtag meghal ezekután az MILYEN hír lehet?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu