KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2338 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2405 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2407 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2407 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2407 napja

Rambo092 Ashran újdonságok
Rambo092 - 3247 napja
32
A WoD-dal érkező Ashran PvP zóna nem aratott osztatlan sikert a PvP-zők körében. Ezt hivatott kiküszöbölni a 6.2-es patchel érkező néhány újítás. A legfontosabb újdonságokat lentebb olvashatjátok.


Új küldetések

A bossok és eventek ezentúl nem adnak Conquest pontokat, de továbbra is kapunk belőlük Honort illetve ládikákat. A Conquest pontok megszerzése érdekében a következő küldetéseket teljesíthetjük ezentúl:
  • Slay Them All! - Hetente felvehető küldetés, amelynek keretében 200 ellenséges játékost kell átsegíteni a másvilágra. Jutalmul 200 Conquest pont üti a markunkat.
  • Ashran Dominance - Szintén heti küldetés. Öt event teljesítéséért és az ellenséges frakció parancsnokának legyőzéséért cserébe 500 Conquest ponttal lehetünk gazdagabbak.
  • Continue the Dominance - Ismételhető küldetés, amely az előző küldetés teljesítésével vehető fel. A kritériumai ugyan azok (faction boss + 5 event) és szintén 500 Conquest pontot kapunk jutalmul.


Új terület

A fentieken felül Harrison Jones és Belloc Brightblade is beköltözött Ahsranba, hogy a kaladorokat egy szerteágazó barlangrendszerbe küldjék, ahol egy rejtélyes ereklye lapul. A föld alatt természetfeletti lények császkálnak. A lényektől az Apexis Mark of Redemption nevű tárgyakat lehet begyűjteni, amelyekből 50-et beváltva a Rukmaz nevű arakkoa kísértetnél a frakciód megszerezheti az irányítást a barlangrendszer felett.
wow_c_534638
wow_c_526639
wow_c_526119
wow_c_525741
wow_c_525601
40-es raidek gyepálják egymást? miről beszélsz ember? jó ha van 20 ember ashranon. (ragna és a hozzá csatolt realmek)
Ashran egy dög unalmas zóna, semmi feeling, semmi taktika, csak rohangálunk le-ála, kurvára idegesítő, én csak afkolok általában és ugyis kapok mindent. Laughing out loud
#27 | Kurei válasza #23
ne értsd félre, 100hoz képest 4-5x killing blow soha jött volna ki az új rendszerben. Úgy értem van 600 resource össz, 80 emberre. Ashran a régi AV feelinget hozza vissza, a soha véget nem érő csatákkal néhányunknak ez tetszik, de nem kötelező semmilyen szinten. Én nem látok semmi bukást Ashranon, bemész fullos 40es raidek gyepálják egymást, mióta csak megvan.
Most  AV egy nagyon szomorú BG, egy rohanás a bossig, vársz 3 tornyot, lelövöd, aki gyorsabb, nyer.
Leírtam az élményeimet, és hogy néhányunknak miért nem tetszik. Hogy egy fotelharcos teszi az agyát, az egy dolog.
Igen, egy törtön kezdtem, most meg eredetin játszom évek óta és nagyon tetszik Ashran, kimegyünk minden nap és amolyan COD stílusban, egymást támogatva harcolunk (2 healer 3 DPS setuppal barátaimmal). Nagy jó, remélem következő kiegben is lesz valami hasonló. Akinek pedig nem tetszik, nem menjen ki, ott a raid, ami meg bennünket nem izgat, de van választás.
#25 | Fea válasza #24
huh, ez komoly poén volt...
wow_c_516480

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu