KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2313 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Nuwiel A hét addonja
Nuwiel - 3224 napja
10
Szolgálati közlemény: nem a rovat tegnapi cikke késett egy napot, hanem a jövő heti sietett hatot. A sajnálatos időbaleset oka ismeretlen, a szemtanúk elmondása szerint a cikkíró egy megszámlálhatatlan lábú, láthatóan vérszomjas utazóláda elől oktarinszínű villámlás közt menekülve vetemedett erre a tettre. Íme hát minden goblin és Moliere címszereplő kedvenc addonja: az Accountant.

Minden év májusában goblinok ezrei izzadnak papírjaik felett, hogy előző évi bevételeikkel elszámolhassanak az APEH, azaz az Azerothi Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal felé. De nem csak az ő dolgukat könnyíti meg az Accountant, hanem azokét is, akik egyszerűen szeretik követni pénzügyeiket.

Telepítés után egy kis ikont tesz a minimap szélére, ennek pozícióját sima húzással sajnos nem állíthatjuk, az Interface -> Addons -> Accountant -> Minimap Button ablakban lévő csúszkát ráncigálva lökdöshetjük arrébb.

A felülete nem is lehetne egyszerűbb: legfelül egy legördülő menüből kiválaszthatjuk, hogy egy adott karakter adatait szeretnénk-e látni, vagy az összesét, azon belül is allisokét és/vagy hordásokét. Ezután következik a bevétel és kiadás összesítése, illetve a profité. Ez utóbbi zöld, ha pluszban vagyunk a nyitáshoz képest, illetve piros, ha negatívban.



A táblázat felosztása egyszerű, de nagyszerű: az oszlopok a tranzakciótípus, bevétel, kiadás sorrendben követik egymást, a sorok pedig mindent lefednek, amire csak pénzt költhetünk, vagy ahonnan bevételünk származhat.


Legalul pedig négy fület láthatunk: Session, Day, Week és Total. A Session a belogolástól kezdve számol, a Day a naptári nap szerint, a Week egy hét adatait gyűjti, a Total pedig az addon telepítése óta követi nyomon minden költésünket.
wow_c_527488
wow_c_526641
wow_c_526122
wow_c_525602
wow_c_516369
wow_c_516362
wow_c_516358
#3 | KoWa válasza #2
mert aki hülye és nem látja az megérdemli.... pedig ott van a bal oldalon mindig.

(Mert aki... khm... nem tud értelmezni egy kommentet az megérdemli. Nincs személyeskedés. Köszönöm. - Rambo)

wow_c_516347
wow_c_516346

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu