KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2313 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Nessaj Kávészünet: Az én házam, az én váram
Nessaj - 3230 napja
13
Bizonyára mindannyian a saját, egyéni ízlésünk szerint építjük a garrisonunkat. Vagy mégsem? Kizárólag egy optimális beosztás létezik? A Kávészünet mai része inkább a délutáni sziesztát hivatott megtörni, és beindítani a megpihent agytekervényeket - méghozzá egy videó formájában.



A fenti videóban egy gold szempontjából optimalizált garrison működéséről hallhattok. Rengeteg kérdést megfogalmaztam felétek benne, úgyhogy hosszas olvasással már nem is bővíteném az információ tömeget. Azért pár kérdésem még maradt: ti mi alapján építettétek úgy a váraitokat, ahogy jelenleg állnak? Minden karakternél ugyanazt a sémát követtétek, vagy vannak eltérések? Renteget lent a megbeszélni valónk, lássunk neki!

Utóirat: még mindig nehezemre esik időnként összeegyeztetni a helyes külföldi kiejtést, a teljes magyarítást, illetve a közösségileg elfogadott hunglisch szavakat, így amennyiben valamilyen kifejezés megzavarta a nyugalmatokat, ezúton kérek elnézést, igyekszem megjavulni! Smiling

wow_c_526644
wow_c_526123
wow_c_525587
Imádom amikor Blingtron's hidden vault-ból (vagy mi a neve) a followerek 2000 aranyat hoznak Smiling
Egy nap kb 10 perc alatt (6 alt, meg gyors gép és SSD miatt, amugy 15 perc lenne a sok relog miatt) átlag 5-8k gold jön be csak az arany-os küldetések miatt (inn-ből minden karin van 5-6 'treasure hunter' traites kari) meg a primal spirit küldetésekből (ami átváltható Sorcerous XY cuccra és eladható) vagy az augmentationrune/savageblood küldetés eredményének eladásából is jön némi pénz. Ha épp van még szabad follower, a lila/kék itemeket is el lehet hozni küldetésekből disenchanthoz, ami felhasználható (echna karinak átküldve) vagy el AH-zható. Salvage Yard-dal a küldetések uán a cuccok vendorozásából, esetleg transmogra használhatók eladásából, meg disenchantból is jön pénz (430+ cuccokat éri csak meg DE-zni, kisebbekből sanszos, hogy MOP-os shard jön). Disenchantolni könnyű, mindig van group finderben olyan auto-invite-os party/raid ahol encha mellett valamelyik spec trader-t is meg lehet látogatni valaki garrisonjában, csak simán 'Premade Groups', Custom, Find a group, és rákeresni: ench
Ugyanitt barn-ra keresve lehet savage blood farmolós partikat találni, ami másik jó pénzforrás egy lvl3-mas barn-nal...
#9 | Ronin válasza #5
De mi kötelező? Folyton azt hallom, hogy a profokat tönkrevágták, szóval akkor pl. minek a profos épületek? Az elején én is felépítettem őket, aztán egy idő után le is bontottam a francba, én amúgy se nagyon foglalkozom a profokkal, annyira nem érdekelnek.

Van salvage yard, és enchanter meg storehouse, csak a kényelem miatt. Volt Barn egy ideig (miután rájöttem, hogy tök logikusan hasznosabb egy olyan épületet megépíteni, amihez közöm sincs profession szinten...), de most hogy bejöttek a treasure hunterek, helyette van Inn, ami egyébként nem csak followereket ad, de több goldot adó mission-öket, ha már ott vannak azok a followerek. War Mill csak addig kell, amíg kipimpeled a followereket, aztán már dobálod a vendorank az upgrade cuccokat, szóval én ráhúztam egy stablest, aztán miután megvoltak az achik, ráhúztam egy mage towert, azt is csak azért, hogy tudjak teleportálni a három távolabbi területre, így aviana's featherrel mindenhova elérek egy perc alatt. Az instant mission cucc hasznos kis plusz, az apexis meg jól jön a seal-ek kiváltásához. Barakk az ugye muszáj a followerek miatt... Trading post megint csak kényelmi szempontból (az AH-ra viszont már sajnálom a pénzt, ott a teleport Ashranba).

Szóval én pl. kicsit szórakoztam minden épülettel, cserélgettem őket (nem nagyon altozom), aztán megmaradtak a kényelmi cuccok meg a goldosak, a többi minek, meg mi kötelező?
wow_c_516202
Én nekem személy szerint csak annyi kérdésem lenne, hogy mi a nevük az addonoknak amiket használsz ebben a videóban.
Előre köszönöm!

 
wow_c_516197
wow_c_516195
wow_c_516192

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu