KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2278 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2346 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2348 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2348 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2348 napja

Nessaj Kávészünet: Az én házam, az én váram
Nessaj - 3194 napja
13
Bizonyára mindannyian a saját, egyéni ízlésünk szerint építjük a garrisonunkat. Vagy mégsem? Kizárólag egy optimális beosztás létezik? A Kávészünet mai része inkább a délutáni sziesztát hivatott megtörni, és beindítani a megpihent agytekervényeket - méghozzá egy videó formájában.A fenti videóban egy gold szempontjából optimalizált garrison működéséről hallhattok. Rengeteg kérdést megfogalmaztam felétek benne, úgyhogy hosszas olvasással már nem is bővíteném az információ tömeget. Azért pár kérdésem még maradt: ti mi alapján építettétek úgy a váraitokat, ahogy jelenleg állnak? Minden karakternél ugyanazt a sémát követtétek, vagy vannak eltérések? Renteget lent a megbeszélni valónk, lássunk neki!

Utóirat: még mindig nehezemre esik időnként összeegyeztetni a helyes külföldi kiejtést, a teljes magyarítást, illetve a közösségileg elfogadott hunglisch szavakat, így amennyiben valamilyen kifejezés megzavarta a nyugalmatokat, ezúton kérek elnézést, igyekszem megjavulni! Smiling

wow_c_526644
wow_c_526123
wow_c_525587
Imádom amikor Blingtron's hidden vault-ból (vagy mi a neve) a followerek 2000 aranyat hoznak Smiling
Egy nap kb 10 perc alatt (6 alt, meg gyors gép és SSD miatt, amugy 15 perc lenne a sok relog miatt) átlag 5-8k gold jön be csak az arany-os küldetések miatt (inn-ből minden karin van 5-6 'treasure hunter' traites kari) meg a primal spirit küldetésekből (ami átváltható Sorcerous XY cuccra és eladható) vagy az augmentationrune/savageblood küldetés eredményének eladásából is jön némi pénz. Ha épp van még szabad follower, a lila/kék itemeket is el lehet hozni küldetésekből disenchanthoz, ami felhasználható (echna karinak átküldve) vagy el AH-zható. Salvage Yard-dal a küldetések uán a cuccok vendorozásából, esetleg transmogra használhatók eladásából, meg disenchantból is jön pénz (430+ cuccokat éri csak meg DE-zni, kisebbekből sanszos, hogy MOP-os shard jön). Disenchantolni könnyű, mindig van group finderben olyan auto-invite-os party/raid ahol encha mellett valamelyik spec trader-t is meg lehet látogatni valaki garrisonjában, csak simán 'Premade Groups', Custom, Find a group, és rákeresni: ench
Ugyanitt barn-ra keresve lehet savage blood farmolós partikat találni, ami másik jó pénzforrás egy lvl3-mas barn-nal...
#9 | Ronin válasza #5
De mi kötelező? Folyton azt hallom, hogy a profokat tönkrevágták, szóval akkor pl. minek a profos épületek? Az elején én is felépítettem őket, aztán egy idő után le is bontottam a francba, én amúgy se nagyon foglalkozom a profokkal, annyira nem érdekelnek.

Van salvage yard, és enchanter meg storehouse, csak a kényelem miatt. Volt Barn egy ideig (miután rájöttem, hogy tök logikusan hasznosabb egy olyan épületet megépíteni, amihez közöm sincs profession szinten...), de most hogy bejöttek a treasure hunterek, helyette van Inn, ami egyébként nem csak followereket ad, de több goldot adó mission-öket, ha már ott vannak azok a followerek. War Mill csak addig kell, amíg kipimpeled a followereket, aztán már dobálod a vendorank az upgrade cuccokat, szóval én ráhúztam egy stablest, aztán miután megvoltak az achik, ráhúztam egy mage towert, azt is csak azért, hogy tudjak teleportálni a három távolabbi területre, így aviana's featherrel mindenhova elérek egy perc alatt. Az instant mission cucc hasznos kis plusz, az apexis meg jól jön a seal-ek kiváltásához. Barakk az ugye muszáj a followerek miatt... Trading post megint csak kényelmi szempontból (az AH-ra viszont már sajnálom a pénzt, ott a teleport Ashranba).

Szóval én pl. kicsit szórakoztam minden épülettel, cserélgettem őket (nem nagyon altozom), aztán megmaradtak a kényelmi cuccok meg a goldosak, a többi minek, meg mi kötelező?
wow_c_516202
Én nekem személy szerint csak annyi kérdésem lenne, hogy mi a nevük az addonoknak amiket használsz ebben a videóban.
Előre köszönöm!

 
wow_c_516197
wow_c_516195
wow_c_516192

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu