KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2404 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2406 napja

Norton Gold Hungary: A Nagy Salvage Yard teszt
Norton - 3257 napja
25
A posztban arra keressük a választ, hogy mennyit ér egy Salvage box, és megéri -e a Salvage Yard.
A tesztben 619 db ládikából igencsak meglepő számok jöttek ki.

Vajon megéri egy small plotot lefoglalni egy ilyen buildingnek?

Neked megérte?

Elemzés a Gold Hungary blogon.
A rakéta launcherre emlékszem. Smiling

Aki esetleg nem értené, mi köze a sok rég idolognak a Salvage Yardos wowbloghoz:  Nyissznyussznál a News Vendorról átköltöztetett nosztalgia poszt idézte fel a kellemes emlékeket. Smiling
A legkedvesebb történeteim egyike, amikor a sok botgazdi wisp között elkezdett jönni utánam a hunterbot(gazdájával az irányítópultban), és próbálta rámagróztatni a lényeket (mindent kinyírtam szerencsére) addig addig kergetőztünk amíg betévedtünk az Azsharai furbolgok területére, én exalted voltam velük.. de ő nem:D Roarr!
nem logolt vissza ..:DD
Régen rengeteget pvpztek IF ben a bank melettt a falon, úgy rémlik át lehetett menni iígy a falon, és látni old -IF et (nem ellenőriztem, úgyhogy lehet, hogy csak mese)
--
Régi szép emlékek még, hogy anno, alt karaktereket tartottunk, a world Bossok spawnpontjai közelében (nemegyszer alt warlockokat), hogy amikor poppolnak, akkor elsőként ölhessük le, nemegyszer őrületbe kergetve ezzel a szerver szintén progressorientál guildjeit Smiling
Azuregos/Kazzak/ és a 4 sárki Lethon, Emeriss, Ysondre, Taerar.

Tippek trükkök rovatban, rémlik valami rakéta launcher amiből falat lehetett építeni.
Illetve botok amik betűket alkottak a levegőben
Vanillában komoly érdemeket szereztem a botok irtásában (mert a csalás zavart mindig a legjobban)
Felwoodban a démonokat/vízelemetálokat a warlokkal szépen el lehetett altatni - amíg a bot szépen nekiállt ütni, és amíg azzal foglalkozott mintegy "ráragadva" addig le lehetett ölni a többit (vagy várni, hogy a repop szépen köré spawnoljon (pve szerverként másként nem tudtam megölni)
Azsharában szintúgy Smiling
Az mindig nag öröm volt amikor megjött a bot gazdája:D
wow_c_516583
#16 | Fea válasza #13
nem ez volt a zseniális 'incance server is full' csodája?
#15 | Norton válasza #13
wow_c_516569
"Még a sok temetős időszak előtt, ha Felwoodban Bloodvenom Postnál meghaltál zuhanásban, akkor Darkshore-ban éledtél. Bár a temető valójában közel volt a hulládhoz, a terepviszonyok miatt át kellett másznod Darkshore-on, Ashenvale-n és Felwoodon szellem formában, hogy feléledhess. Ez a 20 perces corpse run volt a játék leghosszabbja."
# Amikor az Aq 40 megnyitott, voltak olyan pontok az istában, hogyha ott meghaltál, akkor westfallban ébredtél a temetőben. (a másik kontinens szia)
# Zul Gurubban (még a piros maci idején, nemegyszer befeareltek a falba, ilyenkor az ember kiesett a pályáról és csak zuhant, zuhant lefelé. -stunolódva- szóval még hs se működött.
Ugyanez összejött IF melett is a Yetinél, hogy egy Lukba lépve, kiesett az ember a pályáról- 30 sec utáni nyekk./temető.
# Régen, bizonyos raidbosst úgy ölt meg az ember, hogy szednie kellett, Onyxia buffot, Hakkar Buffot, és egy tonnyányi kaját, flaskot, potit, külön a dinnyét és répát felwoodból, hogy aztán a buffjaink szinte lelógtak a képernyőről:)

Régen, a warlockok szerepe sokkal jobban irvényesült, szegény Azuregos, meg Kazzak sokat tudna mesélni.

Érdemes majd megemlítened a Kite bizniszt, rengeteg zseniális történet fűződik hozzá (az egyik legemlékezetesebb amikor Kazzak Sw ben vendégszerepel:)
-pici off, a blogodra nem logolok be ezért:))

"Ez tetszeni fog! MC előtt a láva nagyon sokat sebzett az akkor HP-khoz mérten és gyorsan meg lehetett halni, ha nem jutsz ki azonnal. Viszont szokott módszer volt a lávába ugrálni, mert így be lehetett teleportálódni MC-be."

Nem.
Legugrottál, és fel kellett evickélned a peremre, majd odamenni az elfhez, és "beugrani" egy ablakon ami MC be vitt (ha megcsináltad az előquestet) azonban volt, hogy néha bugos volt, ilyenkor nem MC be érkeztél, hanem vissza a lávába, és kevéske hpd maradt mire visszajutottál a platóra:)

"Volt egy mage szokás régen: egy makróba pakolva az Arcane Power/PoM/Pyro spelleket két Spell Damege trinkettel oneshotolt egy raid geares Warriort, ha becrittelt.- és a warri vissza tudta "tükrözni" a spellt, szal csak óvatosan..Smiling

A waponsillt húzni legjobban blasted landsen a ezzel lehetett http://www.wowhead.com/quest=2681/the-stones-that-bind-us

"Nem sokkal WotLK megjelenése után egy Mage rájött, hogy lelophatja a Bone Shield buffot a trashről Naxxramasban. Ez rengeteg sebzést elnyelt, és kombinálva az Incanter’s Absorptionnel, bármelyik mage solozhatta Naxxot." nagyon hamar kivették, és úgy tudom csak a The Military Quarter ben működött.

"A low level Night Elf játékosoknak keresztül kellett futniuk Wetlandson, Loch Modanon és Dun Morogh területén, hogy eljussanak Ironforge-ba. Mount nélkül, gyalog." -és ezt úgy oldották meg, hogy meghaltak, rögtön az elején, mert whispként - a hullarun sokkal gyorsabb volt. (termszetesen ehhez is hozzányúlt a blizz)

wow_c_515977
a nagy epuletek kozul a spirit lodge es a barrack a legjobb.
war mill ha mar fullosak a followerek mar nem nagyon kell, bonus lootot meg szinte ingyen lehet venni.
Kozepes epuleteknel szerintem frostwall tavern (50+ followerem van, meg mindig gyujtom onnan Laughing out loud) plusz a jo kis dailyk se rosszak, na meg a trading post. Aukcios haz a garrisonba, sok garrison resource szinte ingyen Laughing out loud Kicsibe meg a legjobb a salvage yard es a storehouse. bank, transmog a garrisonba, teljesen luxus Laughing out loud a 3. kicsi az kinek mi, de enchanter's study az mindenhol hasznos, foleg ha nincs enchantingod, ami kotelezo minden karakterre ! Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu