KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1723 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1791 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1793 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1793 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1793 napja

Nuwiel A hét addonja: Master Plan
Nuwiel - 2656 napja
26
Az oldal megújításának egyik lépéseként felélesztjük a régebben nagy népszerűségnek örvendő, hétről-hétre érdekes addonokat bemutató rovatunkat. Elsőként egy sokak számára ismerős addonról lesz szó, amely jelentősen megkönnyíti a garrisonunk kezelését: a Master Planról.


A Master Plan a Garrison Missions ablak megjelenését módosítja. Nézzük végig sorban, milyen változásokat eszközöl.


Az Available Mission lapon az egyes küldetéseknél megjeleníti, milyen fenyegetésekkel kell számolnia followereinknek, és akár többféle csapatösszeállítást is javasol azok teljesítésére. Ehhez figyelembe veszi a várható jutalom összességét (az XP, gold és resource tekintetében), és a különböző traiteket is. Így mindössze két kattintással elindíthatjuk a küldetéseket, hogy utána teljes erővel más elfoglaltságainkra koncentrálhassunk.


Az Active Missions lapon egy új gombot kapunk, amellyel a küldetések leadását jelentősen lerövidíthetjük. A Master Plan elvégzi helyettünk, és a végén összesíti a kapott jutalmakat és szintlépéseket. További funkciója, hogy kihagyja azokat a küldetéseket, amelyeknél a jutalom kevesebb mint 80%-a gyüjthető be valamilyen limit (honor, garrison resource) miatt.
 A Missions of interest lap új, a Master Plan adja hozzá az ablakhoz. Itt a minket érdeklő küldetések listáját láthatjuk, mint a raides küldetések és a különösen nagy jutalmat hozó küldetések (például a Blingtron's Secret Vault). Ezek mellé összeszedi nekünk az addon, hogy a jelenlegi followergárdából kik a legideálisabbak az adott küldetésre, és pirossal jelöli azokat, akiknek esetleg még alacsony az itemlevele. Emelett azt is jelzi nekünk, mikor kaptuk meg utoljára az adott küldetést, és várhatóan mikor jár le, ha épp elérhető.


A Followers lapon egy új sávot láthatunk legfelül, ami szépen összesíti nekünk, egy adott fenyegetést hány és melyik followerünk képes ellensúlyozni, illetve egy-egy trait kinél van meg. A followerek fejlesztését is megkönnyíti: csak kattintsunk a followerre, majd a fegyver vagy páncél ikonjára, és válasszuk ki, melyik itemet szeretnénk használni, meg sem kell nyitnunk a táskánkat. Apróság, de hasznos, hogy a küldetésen lévő followereknél megjeleníti a hátralévő időt, és ignorálhatjuk is a followereket. Ekkor a Master Plan nem fogja őket küldetésre berakni, a listában pedig a dolgozó followerekhez hasonló színnel jelennek meg.


Jövő héten ismét jelentkezünk, addig is várjuk javaslataitokat, ötleteiteket, milyen addonokról szeretnétek esetleg olvasni.

wow_c_531084
wow_c_528388
wow_c_528288
wow_c_527492
wow_c_526630
wow_c_526140
wow_c_525616
#19 | Nuwiel válasza #18
Nincs mit. A részesedést Nuwiel-Arathor címre kérem.
#18 | thagan válasza #16
Profit maximilizálás céljából szerintem teljesen megfelelő lesz, köszönöm!
Eleinte nem haszáltam, de mikor egyre több ismerős áradozott róla, kipróbáltam.Azóta nem is tudnám elképzelni a Garrisont nélküle Laughing out loud

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu