KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1836 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1904 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1906 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1906 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1906 napja

Nuwiel 6.2: A Shipyard bemutatása
Nuwiel - 2768 napja
30

"Ha rám hallgat, Sir, akkor ezt a tengerészt, aki idehozott, megbízza helyettem. Tudom, kit ajánlok. Olyan ember, hogy egy csónakkal meg egy szál ágvitorlával a sarkvidékre is elmegy, oda-vissza." (Rejtő Jenő: A megkerült cirkáló)

A 6.2-es patch egyik fontos újdonsága a Shipyard, amelyet most Fülig Jimmy szívélyes segítségével mutatunk be Olvasóinknak. Tengerre hát, szárazföldi patkányok!

Nincsen üszlet kockázás nélkül

Minden valamirevaló tengerész tudja, hogy nem is a tyúk vagy a tojás, hanem a kikötő volt legelőször. Épp ezért Variann vagy Vol'jin megbízásából végre kell hajtanunk egy szabotázsakciót Iron Docksban, melynek során megszerezzük a Shipyard építéséhez szükséges terveket, és egy mellékküldetés jutalmaként 200 garrison resource-t. Ha végeztünk, a garrisonba visszatérve megépíthetjük az 1-es szintű Shipyardot 150 resource/150 gold elköltésével, a 2-es szintű ára PTR-en jelenleg 1000-1000 resource és gold. És ebben nincsen benne a rum meg a szivar.A későbbiekben fejleszthetjük is a Shipyardot 2-es és 3-as szintre, ha teljesítettünk 25 illetve 50 Naval missiont. Ezekről a későbbiekben lesz szó.

"Eredj a Háromárbocos Szódavíz vendéglőbe. A Vakapád ma este beáll a karanténból, mert letelt a zárlata. Szemtelen Manfréd kiadja kölcsönbe!"

A Shipyard felépítését követően egy újabb küldetéssorozat vár ránk, amikor is megépítjük az első hajónkat, és megkezdjük a partraszállást a Boldogság-szigetek fővárosában, Almirában Tanaan Jungle-ben. Az első hajó ára 150 resource, minden további 300 resource-ba fog kerülni.

Belejön, mint úrifiú a pofozkodásba.

A hajóknak öt típusa van: Destroyer, Transporter, Carrier, Submarine, Galleon, az első két típusból építhetünk 1-es szintű kikötőben, maximum öt darabot. A hajó típusa meghatározza az egyik képességet/countert. Egyes hajók híres karakterek után kapták a nevüket (nem, nem a Brigitta gőzös sajnos), de az osztályokon belül véletlenszerűen kapjuk meg az egyik hajót, ha befejeződött az építés.

A hajóknak jelenleg nincs szintjük és itemlevelük, mindegyik hajó Uncommon minőségű kezdetben, és viszonylag gyorsan lehet szintezni Rare majd pedig Epic minőségűvé.

A followerektől eltérően a hajókat el is veszíthetjük, ha a küldetés sikertelen volt. Ha egy Dangerous mission sikertelen, a hajónk 50% eséllyel elsüllyed, és nekiláthatunk újat lopatni a karanténból Piszkos Freddel, vagy pedig építünk egy újat. Én Piszkos Fredet javaslom, ő már tornádót is túlélt egy csatahajóval, elsüllyedés nélkül.

A hajóknak van típusa (Type), legénysége (Crew) és felszerelése (Equipment). A típus hasonló, mint a follower képességek, a legénység a follower traitekre hasonlít, a felszerelés pedig további képesség vagy trait hozzáadását teszi lehetővé, maximum kettőét.A képességet és a legénységet nem választhatjuk meg, de a felszerelést igen. Érdemes megfontoltan választani, mert a későbbiekben nem módosíthatunk rajtuk. A Blizzard elképzelése az, hogy a hajóinkat időről-időre pótolni kell, ezért nem rerollolunk, hanem új kombinációkat próbálunk ki egy másik hajón.

Kérem... vassal és kenyérrel Kínáig is elhatolok.

A Naval missionök egy új fület kapnak a Command Table-nél, ezen Draenor térképét és a fenyegetéseket láthatjuk. Először természetesen a bázisunk környékét kell megtisztítanunk, ezután hajózhatunk távolabbi vizekre. Nem minden küldetést csinálhatunk meg azonban rögtön, először meg kell törnünk az adott terület blokádját.A Naval missionökről egy későbbi cikkben lesz még szó, jelen pillanatban még nincsenek teljesen készen. Addig is lehet szemezgetni a Wowhead adatbázisában küldetésfajták szerint: Combat, Oil, Alliance Blockades, Horde Blockades, Training, Treasure.

További képek és videók, illetve a cikk forrásai:
wow_c_532420
wow_c_530572
wow_c_528211
wow_c_527698
wow_c_526628
wow_c_526138
wow_c_525614
Rejtő munkásságát mindig is utáltam, így ez sem kivétel.
--
A hajós 5 let jó:) (az elsüllyedést szerintem ki kéne szedni:)
Facebookon mikor lesz játszható?
az úri közönség széklábakkal verekszik

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu