KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Norton Egy új kiegészítő előszele a 6.2?
Norton - 3282 napja
24

A PTR patchekben megszokott ilyen-olyan változtatások, frissítések mellett időnként olyan részletekre bukkanhatunk, amik akaratlanul is elindítják a spekulálást.

A legutóbbi PTR buildet nézegetve például arra következtethetünk, hogy a Naval (azaz hajós) missziókkal a Blizzard közelíteni szeretné egymáshoz a játék egyes aspektusait.
 

Mountot, heirloom itemeket szerezhetünk velük, de itt még nincs vége az érdekes dolgoknak…

 

Shipyard

A Shipyard buildinget, azaz a Kikötőt minden játékosnak ajánlott lesz megépíteni, aki szeretné a karaktereit az új raid missziókból öltöztetni. Ugyanis Hellfire Citadel follower misszió nem a megszokott módon lesznek elindíthatók, hanem tengerészeti missziók formájában jelennek meg. A Shipyard azonban ennél többet fog majd nyújtani.
A Blizzard egyfajta összefogó pontként szeretné feltüntetni, ezt látszik bizonyítani, hogy a mountokat gyűjtőknek és a notórius altozóknak is tetsző rewardokat is betettek a tengerészeti küldetések közé. (Egyes linkeknél előfordul, hogy nem működik a popup, de kattintásra előhozza az itemet. A gebasz a WoWhead oldalán van.)

  • Például szerezhetünk majd egy esernyős viziló mountot Mudback Riverbeast, de befogadhatjuk majd szegény Elhagyatott Cápalit (Cápeti testvérét) is Left Shark.
  • Az altozni szeretők új heirloom gyűrűket szerezhetnek a tengeri missziókból: Captain Sander's Returned Band, undefined, undefined.
  • Sőt, szerezhetünk majd Baleful armor tokeneket is, amik ilvl 640-es itemmé alakulnak majd, ráadásul ezeket az itemeket fel is fejleszthetjük majd ilvl 685-re az Empowered Apexis Fragment segítségével. Az upgrade item megszerzési módja eddig nem ismert, de talán a nevéből és az Apexis cap eltörléséből halványan következtethetünk rá.

A Naval missziók közé tartozik a Black Market Journal nevű is, melynek rewardja egy questindító item, a Waterlogged Manifest. Vajon mi köze lehet a Black Markethez, és vajon a Black Market Shipment nevű item egy kinyitható dobozocska, vagy csak vendornak eladható item lesz?

De nem csak ez az, ami megragadta a figyelmem a legfrissebb buildben. A PTR-en a Calendarban megjelentek a rejtélyes Bonus Eventek. De mik is ezek?

És paranoiás ötlet mindezekből a WoD zárására következtetni?

Folytatás a Gold Hungary blogon.

#24 | Bennyg válasza #23
Lehet, hogy előbb jön, de ahogy most nézem, nekem úgy jön ki a matek, hogy a második tier lesz olyan hosszú mint ált. a 3.

Pl ha csakis Blizzconon fogják bejelenteni a kieget, akkor kb hellfire citadel már kb fé éve lesz a contentben, és a tavalyiból kiindulva kb +1 év a release.

Ahhoz, hogy ez boruljon, akkor GamesCom-on be kellene valamit jelenteni a következő kieggel kapcsolatban.
wow_c_515031
Oké, az első hozzászólásom sztronó, miután megkaptuk, hogy "...Tanaan... nagyon hasonló a Timeless Isle-hoz", így már teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy előbb jön az új kieg.
#21 | Fea válasza #20
nyilván senki sem abban reménykedik, hogy minél kevesebb legyen a tartalom, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nem a Blizzardot nem érdekli, hogy évekig kell egy raidet grindolni.
Ti remenykedtek hogy ne legyen tobb raid, en azon hogy legyen, legalabb most lesz aki orulni fog Laughing out loud
#19 | Fea válasza #17
anno reménykedtünk, hogy DS/Soo mellé betesznek még valamit, nem így lett...
#18 | Delfi válasza #17
Végül is reménykedni lehet. Smiling
Majd meglatjuk lesz-e meg raid a kiegbe, en csak remelem hogy igen
#16 | Cseho válasza #15
wow_c_515002
#15 | Adi91 válasza #12
wow_c_515001

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu