KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 957 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1025 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1027 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1027 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1027 napja

Nuwiel A Pet Menagerie újdonságai a 6.2-es patchben
Nuwiel - 1901 napja
7
A pet battle kedvelőinek széles tábora sem marad újdonságok nélkül a soron következő patchben. A garrisonos pet battle újdonságok következnek, a Tanaan Jungle-ben megjelenő új petekről később lesz szó.

Giada Goldenleash vagy Tiffy Trapspring megjelenéséhez nincs szükség a Pet Menagerie megnyitásához, csak egy 3-as szintű garrison kell. Összesen négy új battle petet és három játékot fognak árulni.

Új battle petek

Négy új battle petet vehettek meg Pet Charmért cserébe, ezek ára 50 és 200 között változik. A legolcsóbbak a Bloodthorn Hatchling és a Dusty Sporewing, ezeket már 50 Pet Charmért megkaphatjátok. Utóbbi képességei megegyeznek a Timeless Isle-on befogható Skywhisp Mothéival, de ez az első halványrózsaszín lepke a játékban. Előbbi a Draenoron található más, hasonló petek képességeit használja (például Mossbite Skitterer), azoktól élénk vörös színe különbözteti meg.

Egy fokkal drágább a Glowing Sporebat, amely a Tiny Sporebattel megegyező képességeket használ, de a modellje már a felújított sporebat modell. A legdrágább pet pedig a Lost Netherpup, amely 200 Pet Charmba kerül. Az ő képességei ilyen kombinációban sehol máshol nem fordulnak elő, és természetesen olyan cuki, hogy senki sem lesz képes ellenállni a megvásárlásának.

Játék, határok nélkül

Kapaszkodjatok meg, és álljatok neki gyűjteni, mert az első játék még a fenti négy pet összesített áránál is drágább: a Magic Pet Mirrorral lemásolhatjátok a kis battle petetek megjelenését, és akár azt is átérezhetitek, milyen a világ a gnómokénál is alacsonyabb nézőpontból. A petre aggatott kiegészítők, mint például a Lil' Starlet, azonban nem másolódnak le. A hatás csak addig él, amíg harcba nem kerültök, vagy castolni nem kezdtek. Használjátok bölcsen, mert egy órát kell várni az élvezetre, ha megtöritek! Ára potom 500 Pet Charm.

A második legdrágább játékszer szellemmé változtatja a petet. A Spirit Wand 100 Pet Charmba kerül, az utolsó játékszer, az Indestructible Bone pedig 50-be. Kedvenc Perky Pugunknak dobhatunk egy csontot, amelyet aztán büszkén hordoz körbe.

Ti hogy álltok a Pet Charmokkal? Hónapok óta hegyekben állnak, vagy most kaptok észbe, hogy mindet elszórtátok, és megfogadjátok, hogy holnaptól takarékosabbak lesztek?

A cikk forrása a Blizzard Watch.
wow_c_526150
wow_c_525622
#5 | Nuwiel válasza #4
Nem akarsz kölcsön adni néhányat? Smiling Ellustultam, miután minden petemet bekékítettem, és nem halmoztam tovább a Pet Charmot, most olyan 100 körül lehet.
nem feküdtem rá, de van vagy 2900 -3000 petcharmom:)
és néha piszkálom csak.
Lassan én is elérem az 1000-et, pedig az utóbbi időkben nem nagyon dailyztem. :)  
wow_c_514928
wow_c_514927

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu