KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2304 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2372 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2374 napja

Bountystd Megújul a WoW-Hungary!
Bountystd - 3248 napja
42
Két bejelentéssel szeretnénk élni felétek, ami alapvetően meghatározza az oldal jövőjét. Pár hónapja érkeztem az oldalhoz, mert szeretem ezt a játékot és szeretek írni is róla. Szinte azonnal észrevettem, hogy nagyon komoly problémákkal küzd ez a közösség. Évek óta, a szerkesztőktől független okokból az oldal nem frissült érdemben és a közösségre is rátelepedett egyfajta letargia.

Örömmel jelentem be, hogy sikerült elérni, hogy az oldalt felújítsák. Tehát új motort és külsőt fog kapni. Ezt egy nagyon nagy eredménynek tekintem, annak tudatában, hogy évek óta nem sikerült elérni. Rengeteg dolog még számunkra sem tiszta a felújítás folyamatát illetően, de az most már szinte biztos, hogy be fog következni. Ennek megfelelően Norton és én elkezdtük újraszervezni a WoW-Hungaryt. Wolverine távozása után pedig ketten igyekszünk majd vezetni a csapatot a legjobb tudásunk szerint. Nortonban egy nagyon korrekt, tisztességes és tenni akaró embert volt szerencsém megismerni, ha egyedül lettem volna, egészen biztos, hogy feladom pár hét tárgyalósdi után, ezért köszönettel tartozik neki az egész közösség, beleértve engem is.

A közelmúltban egy felhívást tettünk közzé az oldalon, annak érdekében, hogy új tagokat szerezzünk a csapatba. Nem gondoltuk, hogy sikerül ennyire agilis és lelkes embereket találnunk, akikkel megtartottuk az első megbeszélésünk és rengeteg új ötlet magvait ültettük el közösen. A következő időben, arra fogunk törekedni, hogy tartalmilag egy változatosabb és aktuálisabb oldalt kapjatok. Erre egy részletes tervet fogunk kidolgozni a következő hónapokban és igyekszünk mindenről tájékoztatni titeket. Célunk a teljes megújulás, arra kérünk mindenkit, hogy lélekben támogassa az új csapatot. Szeretnénk bemutatkozni számotokra, Nortont már ismeritek, de a költői képességeiről biztosan kevesebbet tudtatok. - Bounty

Norton

Sziasztok – írta Norton Commenter

Norton vagyok a WoW-ból,
Megtanítlak goldból.
Rendszeresen látogatok,
Fórumot is ápolgatok.

Nyomom majd a híreket,
Beszélgetek véletek.
A többit már tudjátok;
Átadom a szót, császtok.

Bountystd

Sziasztok Bounty vagyok, amatőr újságíró palánta. Korábban írtam az Egymillióan a magyar esportért közösségnek, jelenleg az Esports-gear és a WoW-Hungary csapatát erősítem, illetve egy podcast műsorban veszek részt, ami elsősorban videojátékokkal foglalkozik mélyebben. Ha tetszik a munkám akkor tarts velem facebook oldalamon.

Nuwiel

Soha nem játszottam Blizzard játékokkal, mielőtt 2005 környékén találkoztam volna a WoW-val egy játékos újság hasábjain. de még évek teltek el, mire elkezdtem volna játszani. A WoW-on kívül nem alvással és nem munkával terhelt időmben olvasok, szabad szoftvereket fordítok és túrázok.

Nessaj

Sziasztok, Nessaj vagyok és 2007 óta aktív részese a Warcraft világának, 1.5 év kihagyás után az új kiegészítővel tértem vissza a játékhoz. 7 éve foglalkozok videózással, Youtube csatornámon és Twitch adásaimban igyekeztem összefogni a Blizzard alkotások kedvelőit. Mostantól két új, főleg a közösség építését szolgáló rovat szerkesztőjeként csatlakozok a csapathoz.

Rambo

Sziasztok, Rambó vagyok (nem John). Még a Vanilla elején kezdtem WoW-ozni, azóta volt egy nagy szünet Wrath elejétől MoP végéig. Eddig egyetemi és helyi lapokban írogattam cikkeket. Főleg Lore írásokat fogtok tőlem látni,illetve lelkes kék-figyelő vagyok.


Építsük meg a legjobb hazai gamer közösséget - WoW-Hungary csapat
wow_c_532411
wow_c_531091
wow_c_528309
wow_c_528216
wow_c_527699
wow_c_526151
wow_c_525623
wow_c_514934
wow_c_514920
#33 | Norton válasza #32
Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy kaptunk ígéretet egy új oldalra és azt mondták, hogy már megrendelték a melót.
Többet még nem tudunk, elképzelhető, hogy a folyamat későbbi szakaszában bevonnak minket is, és meghallgatják a kívánságlistánkat.

De jelenleg annyi a helyzet, hogy kértünk aputól egy új matchboxot, és vagy vesz egyet ő vagy megkérdezi, hogy milyen színűt kérünk és olyan színű lesz, a típust meg eldönti ő.

Bármelyik lehetőséget is nézzük, előrelépés az oldalnak szerintem. Smiling

Van még egy sejtésünk, miszerint ha kellően feltornázzuk a népszerűségét az oldalnak, akkor a pénztárca is jobban kinyílik.
Erre már ki is dolgoztuk az akciótervet és megalakul nemsokára a Minden nap ugyanaz a kép Nortonról facebook csoport. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu