KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2303 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2371 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2373 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2373 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2373 napja

mgitta Karazhan, a Gorehowl és Draenor
mgitta - 3253 napja
3
Gondolkodtatok már azon, hogy hogy kerülhetett a Gorehowl Prince Malchezaar kezébe Karazhan tornyának tetején? Én ugyanis igen. És a nagy elgondolásból született meg ez a kissé hajmeresztő teória Smiling

"Szóval, tegyük fel, hogy Prince Malchezaarnál valóban egy igazi Gorehowl volt. Hogyan juthatott hozzá? Ahogy írtam, a Burning Crusade idején a Gorehowl Thrall tulajdonát képezte. Ez a Gorehowl aztán akkor, amikor Thrall lemondott a Horda élén betöltött Warchief posztjáról, jogos örököse, Garrosh Hellscream kezébe került, aki aztán ezzel a fegyverrel ölte meg Cairne Bloodhoofot is. Azonban a fegyvert otthagyta a Vault of Y’Shaarjban, amikor lecserélte azt egy Old God másolatra, a Xal’atohra. A fegyvert Jaina Proudmoore és Lor’themar Theron fedezték fel, de hogy azóta mi történt vele, azt pontosan nem tudjuk.

Én azonban most egy másik Gorehowlra gondolok. Arra, amit egy alternatív idősíkon, egy alternatív Draenoron láthatunk. Igen, az alternatív Draenor Grommash Hellscreamje pontosan ugyanezt a Gorehowlt hordta magánál, amit aztán a rejtélyes idegennek, Garrosh Hellscreamnek adott valamikor. Garrosh és Thrall párbaja után aztán a fegyver ott maradt Nagrand dombjai között, egészen addig, amíg Gul’dan fel nem kutatta és vissza nem vitte azt Gromnak, felfedve előtte Garrosh valódi kilétét. Azt már tudjuk, hogy az alternatív Draenoron is megjelenik a Burning Legion, de Grom sorsa egyelőre ismeretlen. Miután azonban ismételten megtagadta a démonvér ivását, nehezen képzelhető el, hogy Gul’dan visszaadta volna Gromnak a fegyvert. És ha még vissza is adta, akkor is sokkal könnyebb elképzelni, hogy a Burning Legion egyik szolgája, egy man’ari erre a Gorehowlra rátegye a kezét, mintsem arra, amit Pandarián hagytak, ahol tudomásunk szerint nem járt a Burning Legion."

Az írás teljes terjedelmében a Wowlore Fordítások oldalon olvasható.

Az írás egyben kedvcsináló a soron következő lureturizmushoz is, ugyanis Karazhant fogjuk meglátogatni!
Egy "Alternatív Karazhan" nagyon tetszene, a cikk elején idézett könyvben is lefelé ugyanakkora pince van mint felfelé a torony (és az igazán durva dolgok ott voltak eldugva) lemennék körülnézni a haverokkal
Addigis feliratkozom a felfelé vezető túrára Smiling
#2 | mgitta válasza #1
Engem az bánt, hogy most látszik igazán, hogy mennyi lehetőség lenne a sztoriban (eltekintve az alternatív idővonal ugrálástól), és ehhez képest szerintem a legsablonosabb megoldásokat fogjuk kapni.

Az írás szokás szerint tökéletes, de akkor sem bocsátom meg a Blizznek ezt a kiegészítőt Sticking out tongue

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu