KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1886 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1954 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1956 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1956 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1956 napja

Chio Idegháború az arénában
Chio - 5269 napja
22
Nem hiszem, hogy bárkinek is lett volna dolga a következőhöz hasonló esettel, ami két healer+dps 2v2 csapat között folytatódott le. Gyakran előfordul egy-egy sokáig tartó meccs, de hogy 13 óra 30 percig tartott volna egy aréna mérkőzés, nem hallottunk még.  SL/SL Warlock+Holy Paladin kontra Arms Warrior+Resto Druid. A szituáció a következő: a warlock csapata sikeresen megöli az ellenfél warriorját, majd kezdődik a hihetetlen unalmas kergetőzés a druid után. Nem sikerül a warlocknak és paladinnak megbírkóznia a resto druiddal, ráadásul Blade’s Edge Arena a druid malmára hajtja a vizet, mivel majdnem mindig line of sighton kívül tud maradni. Sok idő eltelik már a csata kezdéte óta, paladinuknak el kell mennie a gép elől, ezt kihasználva a druid megöli a warlock healerét. Ettől fogva kezdődik a patthelyzet, a warlock SL/SL talenten nem képes a druid low manából használt Lifebloomjait túldps-elni, a druid viszont nem tudja a warlockot sem megölni a Siphon Life és Drain Life miatt. A warlock eközben elkezd a számítógépén dolgozni és abban reménykedik, hogy a druid egyszer beadja az unalmast. Ehelyett a druid egy másik accountról gúnyolódó és sértegető üzeneteket küldözget a warlocknak, ami talán az aréna elhagyására vezérli a lockot. Nem történik semmi, warlock barátunk már filmezik, a WoW hangereje természetesen felerősítve. 13 óra 30 perc után pedig a warlock maratoni hosszúságú arénában sikert arat, több LoS-ban elkezdett és LoS-on kívül befejeződő Drain Life megölte a druidát.A lock utolsó szavai a mérkőzés után a fórumon:
„nerf druids
drain life spam thru pillars ftw ”

Forrás: WoW Insider, WoW US fórum

Én már s3 óta pont emiatt nem arénázom, majd ha esetleg balance is lesz. 
ez a mese sztem elég hihetetlen, de attól én elhiszem.... Smiling én is jártam így ge csak 2 óra 30 perc volt... lock vs resto druid..Smiling
Én a haverommal mentem haverjaink ellen Laughing out loud resto druid haveromat leöltük utána engem ésxD és a 2 warri haverom közt 4 óra 51 percig ment a meccs... én meg voltam olyan hülye hogy végig néztem Smiling de legalább minyrtünk Laughing out loud
Ha ezzel a hszeddel javítani szerettél volna, ajánlom ezt figyelmedbe. Eye-wink
Hát igen a WoW még mindÍg tud meglepetéseket nyujtani ^^,
De lol SL/sl + pala nagyon easy egy druid warrinak...
Az gáz, hogy ha kitudták nyírni a warrit.
Drámai - ha igaz. Nekünk 35 perc volt a leghosszabb mecs: healer pala és healer druida közt zajlott. Viszont a fenti történet annyira hihetetlen, hogy akár igaz is lehet... Eye-wink

sunyi05: Az a metagem tényleg tök felesleges - hacsak nemrég speccelt át destró-ból és az "úgy maradt"...
http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Illidan&n=Regan-> druid
http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Alleria&n=Bandiago->lock
locknak van 1-2 pve-s cucca is de kb ugyanaz a szint mint a druid. de azért látszik a gemeken hogy a lock nem egy okostojás. lehet én vagyok a hülye de sztem sl/sl locknak nem kell crites meta gem.
shakred resto druidom van és állítom neked hogy nem nehéz megverni lockal 1v1be. akkoris ha nem nyom semmi dpst a druid akkor is elmanázik ha a lock tud játszani. főleg hogy itt még dpselt is.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu