KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2404 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2406 napja

mgitta Gul'dan valódi célja - a Legendary quest videó margójára
mgitta - 3330 napja
50
Ha már itt volt ez a videó, meglódult egy kicsit az agyam azzal kapcsolatban, hogy mi is lehet a háttere a történetnek. Aztán ez lett belőle.

"Ahogyan azt a mi idővonalunkon is tette, Gul’dan először a veremúr, Mannoroth vérét ajánlotta fel az ork hadfőnöknek elképzelhetetlen hatalomért cserébe. Ahogyan a mi idővonalunkon, úgy ezen az idővonalon is valójában a Burning Legion az, aki szolgáivá kívánja tenni az orkokat ezzel a felajánlással az ork sámánon keresztül.

Azonban ezen a Draenoron az orkok nem ittak Mannoroth véréből, hanem a Warsong klán vezetője, Grommash Hellscream, miután visszautasította Gul’dan ajánlatát, megölte a veremurat. Hogy méigs miért tette ezt? Azért, mert egy rejtélyes próféta, egy idegen jelent meg előtte, aki látomásokkal mutatta be Gromnak azt, hogy mivé válnak az orkok, ha isznak a démonvérből. Természetesen Grom nem látta a teljes igazságot, csupán annyit, amennyit a „próféta” – vagyis Garrosh Hellscream – láttatni akart vele. Amennyi elég volt ahhoz, hogy a Warsong klán vezetője azt mondja: amennyiben tényleg felajánlja ezt Gul’dan vissza fogjuk utasítani, mert hiszek neked és hiszek annak a látomásnak, amit a Stones of Prophecy-nél mutattál nekem.

És Grom Hellscream így is tett. Akkor, amikor Gul’dan összehívta az ork klánokat, és a klánvezérek közül elsőként Gromnak felajánlotta, hogy igyon Mannoroth véréből, Grom megváltoztatta az orkok végzetét, és Garrosh tanácsát követve elutasította Gul’dant, mondván, hogy az orkok nem lesznek senki rabszolgája sem. Az elutasítás következményeként Mannoroth rátámadt, de sikerült neki a Gorehowllal leterítenie a démont, és Garrosh segítségével élve elhagyni a helyszínt. Mint ismerjük, Garrosh-sal közösen létrehozták az Iron Horde-ot, és a Dark Portal felépítésével megtámadták napjaink Azerothját. Ehhez azonban Gul’danra és az ő mágiájára is szükségük volt, ezért Cho’gallal és Terongorral közösen az Iron Horde elfogta őket, és arra kényszerítette őket, hogy mágiájukkal táplálják a Dark Portalt, amely így a Kairozdormutól megszerzett üvegdarabkával együtt képes volt nemcsak az időben, hanem a különböző idővonalak között is átjárót biztosítani.

Aztán megérkeztek Azeroth hősei, hogy megállítsák az Iron Horde-ot, ennek első lépéseként pedig lerombolták a Dark Portalt és kiszabadították Gul’dant, majd az orkot futni hagyták. Hogy ez bölcs döntés volt-e? Gul’dan mágiája táplálta a Dark Portalt, ezt meg kellett szüntetni. És akkor, frissen érkezve a Dark Portal túloldaláról, nem tudván, hogy milyen világ is vár itt rájuk, egy olyan Gul’dan, akit az Iron Horde megtörve és fogolyként volt képes irányítani, egyáltalán nem tűnt olyan veszedelmesnek."

A cik többi részét a Wowlore fordításokon tudjátok elolvasni.

És ne feledjétek: 2 nap múlva ingame városnéző tóra Silvermoonba, akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk!

wow_c_525754
wow_c_525678
#48 | Adi91 válasza #46
wow_c_513553
wow_c_513540
Én úgy emlékszem, ez még nem hivatalos...
Érdekes olvasmány. A WoD háttértörténete amúgy alapból hibás, miszerint Wrathion több tucatnyi alternatív univerzumból összehozott hatalmas ork sereget akar megalkotni, amikor a Burning Legion éppúgy jelen van ezekben az alternatív idősíkokban. Persze elképzelhető, hogy a fekete sárkány pusztán csak az valódi univerzumot akarja megmenteni a démonoktól, és nem érdekli, hogy a többi valósággal mi történik azután.
#44 | Delfi válasza #40
Mit nem értetek Kargathon? Buta ork, nézőként megy oda, de beborul a csökött agyába a vér, és arcoskodik, mi meg legyakjuk. Nincs itt semmi érdekesség, az elmúlt időszakban sem az eszéért tartották. Smiling
#43 | Adi91 válasza #40
wow_c_513441
Kargathot énse tudom amúgy Laughing out loud Lords of War alapján kivégzett ott minden ogrét és befoglalták az arénát, végül mégis Mar'goknak csicskul.
Most hogy megemlíted, én azt nem is értettem... Kargath a warlords története alapján abba az arénába max az ogre-király fejéért ment volna vissza, nem azért, hogy elpatkoljon a nevében.

Bár nem Kargath az egyetlen, aki méltatlan befejezést kapott. Ner'zhul dungeonos leszereplése (bár ez vitatható, én nekem kicsit underpower azok után, hogy ő volt az eredeti LK), Orgrim (+Maraad) hajórobbantásos halála, Garrosh zöldjézusos kivégzése, Taylor admirális értelmetlen végzete és Cho'gall mythic-only parádéja (mert ugye az RF azért van, hogy akit csak a lore érdekel, az is megtapasztalja a contentet - fuckyeah) mellé tökéletesen befért a sorba egy felhypolt majd raidelsőként kivégzett bossnak.
Laughing out loud

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu