KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2347 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2415 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2417 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2417 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2417 napja

Deadfighter
Critter
Deadfighter
1 hozzászólás
Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a topikot, mert egy aktív, magyar és segítőkész guild tagja szeretnék lenni. Még teljesen új vagyok a játékban, van már egy lvl 7-es karim, szóval még nincs sok tapasztalatom. Bármelyik szerver, bármelyik oldalán hajlando lennék karit kezdeni. Szeretnék egy jó baráti társaság tagjává válni, amennyiben ez megoldható. Sok guildet néztem már, de ahogy elnéztem a kezdőkkel nemigen foglalkoznak. Kicsit magamról: A keresztnevem Ádám, de a barátaim csak Buci-nak szólítanak. 15 éves vagyok és egy műszaki szakközépiskolába járok a 9. évfolyamba. Több hasonló jellegű játékkal is játszottam már pl. Elder Scrolls Online: van egy maxos karakterem és az endgame tartalmak nagyját kipróbáltam, vagy teljesítettem.Tera: itt szintén rendelkezek maxos karival.Másféle játékok amiket eddig játszottam: Dota, LoL.Ha valami kérdés merül fel bennetek kérdezzetek. Smiling









 
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu