KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2332 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2400 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2402 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2402 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2402 napja

mgitta Draenori Kalandok - A draeneiek döntése és végzete
mgitta - 3356 napja
6
Ez alkalommal még egyszer a draeneiekről lesz szó, és akkor egy ideig békén hagyjuk őket. Érdemes azonban előtte megtárgyalni azt, hogy hogyan is élnek a draeneiek Draenoron és hogy külső ellenségeiken kívül bizony belső ellentétek is feszítik a társadalmukat.


Az eredarokról nem sokat tudunk, csupán annyit, hogy különösen intelligens és kifejezetten nagy hatalmú varázs-használó faj voltak, akik évezredekkel ezelőtt az Argus nevű bolygót népesítették be. Mágia-használatuk és technikai tudásuk segítségével csodálatos városokat emeltek hatalmas civilizációjuknak. Az eredarok társadalmát egy triumvirátus irányította, amelynek tagjai Archimonde, Kil’jaeden és Velen volt.
 

408345

Az eredarok békéjét és egységét azonban a bukott titán, Sargeras törte meg, amikor felajánlotta az eredaroknak, hogy csatlakozzanak őhozzá, hogy még hatalmasabb lényekként segítsék őt az univerzum bolygóinak egyesítésében. Archimonde és Kil’jaeden készek voltak elfogadni Sargeras ajánlatát, azonban Velent egy látomás rávilágította az igazságra: arra, hogy Sargeras ajánlatának elfogadásával népéből torz szörnyetegek lesznek, akik csak pusztítást és káoszt hoznak a világra. Így Velen összegyűjtötte a hozzá hasonlóan gondolkodó eredarokat és a naaruk segítségével elmenekültek az Argusról és egykori bolygójukat hátrahagyva utaztak világokon át.

Az Archimonde-dal és Kil’jaedennel tartó eredarok az elsők között voltak, akik csatlakoztak Sargerashoz és seregéhez, a Lángoló Légióhoz. A démoni erő valóban átformálta őket, ahogyan azt a titán ígérte, és így lettek belőlük a man’arik, azonban saját magukat továbbra is eredaroknak hívták, Argusból pedig a Lángoló Légió egyik fő bázisa lett.

A Velennel tartó eredarokból pedig a draeneiek lettek, akik az univerzumban való utazásuk során megismerkedtek a naaruk által biztosított Fény erejével és használatával, ugyanakkor korábbi tudásukat sem vesztették el. Amikor a Draenor nevű bolygóba becsapódtak, igyekeztek megismerni a környezetet és kialakítani rajta saját életüket. A draeneiek között voltak jól és kevésbé jól alkalmazkodók is, voltak, akik igyekeztek megismerni Draenort úgy, amilyen valójában volt, és begyógyítani a sebeket, amiket ejtettek rajta. Mások azonban egy második Argust próbáltak faragni a bolygóból és igyekeztek úgy tenni, mintha semmi nem változott volna 25.000 éven keresztül.

A cikk további részét elolvashatjátok a megújult blogomon, a Wowlore fordításokon.

Jó olvasást!

wow_c_512403
#5 | mgitta válasza #3
Köszi a korrigálást, én még nem jártam ebben az instában, a neten meg csak azt néztem meg, hogy ki a bossok (és ők általában meg is szoktak halni Smiling)

De akár így, akár úgy, nem gondolnám, hogy Teron'gorral most találkoztunk volna utoljára, tekintve, hogy mi történt vele a mi idősíkunkon.
#4 | Zearon válasza #3
wow_c_512388
Teron'Gort egyáltalán nem biztos, hogy megöltük, mert a fight végén kb 10% körül lezuhan a platformról és a loot is  egy ládában jelenik meg. Szóval az, hogy túlélte-e avagy meghalt, nem tisztázott jelenleg. De köszi az írást, jó kis összefoglaló! 
Azért kíváncsi vagyok, hogy a Légió mikor toppanbe Dranorra..Laughing out loud remélem jól körül lesz írva a történet ha már róluk van szó, az alap morzsákat már msot elhintették 6.1 előtt, kérdés hogy hogyan használják fel majd ezeket.
wow_c_512347

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu