KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Wolverine Jöhet Blackrock Foundry?
Wolverine - 3381 napja
89
Nos, egy magyar guild számára biztosan - a Coming Home ugyanis tegnapelőtt, január 19-én este legyűrte Imperator Mar'gokot is 3 hét try után.

A Hun First guild a világon a 200., Európában a 99. killt tudhatja magáénak - ezúton is gratulálunk! Mögöttük a Not Sure If Trolling, az Uprise és a Voodoo People 6 killt mutat fel, a Wîpefest és a Feritas (a Mists végének magyar legjobb guildje) 5/7-ig jutott, míg az Elemental Gankery és a Honor and Glory jelenleg 4/7-nél tart. Utánuk 11 újabb guild rendelkezik 2/7-es mutatóval - a WoWProgressen senkit se tévesszen meg a 3/7-es Infinite Cooldown, ők sajnos gyakorlatilag már nem léteznek (az utódjuk az Uprise).
#88 | Klary válasza #86
Anno nekem is jottek azzal hogy sok az IP.. o mondom haverom belepett megnezni valamit, bla bla.. dehogy ezt nem lehet.. aztan kozoltem (mert ugye engem banoltak is acclopas gyanuval, mert egyik percben magyar, masikban sved volt az ip vagy nemet) hogy dehat en adtam meg az auth kodot hozza, a gm rohogott egyet, majd annyit irt, hogy rendben. Azota se csinaljak a fesztivalt, pedig 4-en hasznaljak az accot 3 orszagbol. 
#87 | Fea válasza #86
ettől függetlenül két dolog jutott eszembe: a fix 20 fő raid size egy nagyon jó és egy nagyon rossz döntés volt. 1) nagyon jót tett a versenynek, végre úgy van megint; 2) sok embert kizártak ebből a nehézségből
#86 | Adi91 válasza #85
wow_c_512828
#85 | Fea válasza #84
az igazság az, hogy ez az egész account sharing dolog nagy baromság...
#84 | Adi91 válasza #83
Nagyon baromság amúgy szerintem... Megölték, aztán kész. Nem használtak exploitot, nem stackeltek feral dudukat, stb...

Btw. nem mintha más guildek nem csinálnák ezt a cserélgetést...
#83 | Fea válasza #82
nah, máris megy a dráma, hogy legit volt-e a kill Smiling /grabs popcorn Smiling
Method 10/10!!!!!!

Hatalmas gratula Nekik, nem semmi amit BRF-ben műveltek :D 
#81 | Klary válasza #80
Szerintem penzt ezert egyik se kap, max az adott termeket olcsobban tudjak megvenni.. vagy ha megis ingyen kapjak akkor sem verik nagy dobra, ertheto okok miatt.. 
Ha igy lenne akkor nem lenne raid, cm: gold stb boost euroert, eleg lenne a gold is nekik.. illetve nem lenne a streamre kiirva hogy csak akkor mennek Blizzconra/Gamescomra ha tamogatod oket es osszegyulik annyi penz. 

Szerk: Method megolte Blackhandet! ❤️ 10/10 vegre!!
Ám azzal nem vagyok tisztában, hogy a TOP klánok, kapnak ezért valami pénzt, vagy juttatást? Pl paragonnál nem látok mostanában szponzort, míg korábban volt. Methodnál viszont van reklám a videókban. Fizetést kapnak, vagy számítógépeket és felszerelést? Amennyire tudom az Ensidiát pl az arabok támogatták nem kis pénzel.
#79 | Klary válasza #78
A komplett raid team szabin van.. hihetetlen hogy meg mindig 9/10-nel jarnak, pedig ugy varom mar a killes acsijukat. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu