Egy különleges pet mégkülönlegesebb befogása

  • warning: Error while sending QUERY packet. PID=11563 in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 137.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT * FROM smileys in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT r.* FROM role r INNER JOIN permission p ON r.rid = p.rid WHERE p.perm LIKE '%post comments%' ORDER BY r.name in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT r.* FROM role r INNER JOIN permission p ON r.rid = p.rid WHERE p.perm LIKE '%post comments without approval%' ORDER BY r.name in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT * FROM users u WHERE uid = 44781 in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT COUNT(*) FROM comments WHERE nid = 29527 AND status = 0 in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.picture, u.data, c.score, c.users, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 29527 AND c.status = 0 ORDER BY c.cid DESC LIMIT 0, 10 in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT DISTINCT b.* FROM blocks b LEFT JOIN blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = 'alliedark' AND b.status = 1 AND (r.rid IN (1) OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT src FROM url_alias WHERE dst = 'node' in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
  • user warning: MySQL server has gone away query: SELECT dst FROM url_alias WHERE src = 'node/29527' in /www/wowhu/web/includes/database.mysqli.inc on line 156.
– darkoneeAz ünnepek alkalmával lehetőségem volt több időt tölteni a játékban és egyik alkalommal láttam egy különleges petet ami hunter gazdáját követte. Mivel nekem is van hunterem - nem kevés időt áldozva rá - bejártam azokat a helyeket ahol ezen void energiával átitatott farkasok vannak, de mindenhol a nem befogható felirat fogadott. Végül az internet segítségével találtam egy leírást hogyan is lehet ezen void fertőzött wolfot elkapni.

Ami kell hozzá egy min. 90-es szintű karakter (de a teljesítéséhez 100-as a célszerű, hogy miért ez majd a leírásból kiderül), beast mastery specializáció (lévén, hogy a pet Spirit Beast).

Első lépés: Beszéljünk
Gara-val (Talk to Gara)
Ehhez BM specializáción kell legyünk különben nem tudunk vele kommunikálni. A következő felirat fog fogadni.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Második lépés:
Shadowberry
Beszéljünk újra Gara-val ha van Shadowberry valamelyik táskánkban, ekkor egy új dialógust fogunk látni.
Kattints a képre a teljes mérethez!
 
Harmadik lépés: A Képmás (The Effigy)

Itt már bonyolódik a helyzet. Ennél a résznél Draenor több pontjáról kell tárgyakat összegyűjtsünk. (Ez az egyik oka annak, hogy jó, ha inkább 100-as szintű a karakterrel kezdünk hozzá.) A következőket kell összeszedjük:
Crude Effigy, melyet a Drywind Bonepicker-ek dobnak Gorgrondban,
Wooden Bowl, melyet Gorebound Legionnaire-ek dobnak Taladorban,
Elder Incense
, melyet Sethekk Prophet-ek dobnak Spires of Arakban,
Small Fruit
, melyet Warsong Marauder-ek dobnak Nagrandban,
Torn Cloth
, melyet Necrophyte-ek dobnak Frostfire Ridgeben,
Ancient Bone
, melyet pedig Thunderlord Giantslayer-ektől tudunk beszerezni szintén Frostfire Ridgeben

Ha összeszedtük a fenti tárgyakat használjuk a Crude Effigy-t, hogy létrehozhassuk a Spirit Effigy-t.
 
Negyedik lépés: A Spirit Effigy használata (Using the Spirit Effigy)
Térjünk vissza Gara-hoz és használjuk a Spirit Effigy-t a sírnál ahol a farkas fekszik. Ekkor Mother Om’ra szelleme jelenik meg (eredetileg ő egy rare akit ha megölünk dobja a Shadowberry-t). Miután Om’ra megjelenik elmeséli a történetét, hogy Gara valamikor az ő farkasa volt, de miután a sötét energia megrontotta nem tudott többé ránézni. Halála után pedig a void isten Xan foglyul ejtette a lelkét, ám Gara még ekkor sem hagyta el. De most már mindkettejük lelke szabad.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Miután ez a beszéd lezajlik, megjelenik Xan akinek cseppet sem tetszik amit tettünk, és kárpótlásként magával viszi Gara-t.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!
 
Ötödik lépés: A Void Lámpás (The Void Lantern)

Egy Void Lantern nevű tárgyat kell megszereznünk amit Shadowmoon Voidtwisterek dobnak a Pillars of Fate nevű területen Shadowmoon Valley-ben. A terület ugyan Shadowmoon Valley-hez tartozik, de csak Spires of Arak felől közelíthető meg. A lámpás unique, de ha elhasználjuk tudunk újat szerezni. Így nem kell visszamennünk azonnal, ha véletlenül lejár a buff amit ad.

Hatodik lépés: Shadowmoon Voidblade

Miuán megszereztük a lámpást és rajtunk van a buff térjünk vissza Shadowmoon Valleybe és keressük fel a Valuundria Nagy Fát (Great Tree Valuundria) és keressünk benne egy tőrt. Ha ez megvan használjuk.

Kattints a képre a teljes mérethez!

A tőr használatával átkerülünk a void realmba ahol 100-as szintű elit lények, Elder Void Lord-ok és Elder Voidcaller-ek fogadnak minket. (Ez a másik ok ami miatt még 100-as szintű karakterrel érdemes nekikezdeni.) Nem kell tőlük tartani nem erősek friss 100-as karakterrel is megölhetőek csak eltart egy kis ideig. Az Elder Voidcallerek olyan 205.000 még az Elder Void Lordok olyan 1.200.000 élettel rendelkeznek.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ezeket addig kell ölnünk amíg Xan meg nem jelenik. Arra vigyázzunk, hogy a fától nagyon ne távolodjunk el, mert különben kilépünk a void realm-ból.

Miután Xan megjelenik őt is öljük meg. Amint legyőztük, Mother Om’ra jelenik meg ismét, aki arra kér, hogy fogjuk be farkasát különben elnyeli a void. A befogás alatt Gara nem támad vissza.

Ha ezt a pár lépést végigvisszük akkor egy különleges pettel lesz gazdagabb a gyűjteményünk.

A képek és az eredeti leírás az eyeofthebeast.com-on látható.