KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 955 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1022 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1024 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1024 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1024 napja

Wolverine Mi várható 2015-ben?
Wolverine - 2029 napja
18
Bashiok és Takralus egy hosszú fórumposztban megvillantott pár részletet abból, hogy mit várhatunk a World of Warcraftban 2015-ben - például a legendary questchain folytatása, Blackrock Foundry, a blood elf modellek érkezése, egy legendary follower érkezése, és a goldért vásárolható game time token bevezetésének tesztje; a részletek a tovább mögött.

A World of Warcraft eseménydús évet zár. November 13-án jelent meg a legújabb kiegészítő, a Warlords of Draenor. Az első raid december elején nyílt meg, és a játékosok megküzdhettek Draenor legfélelmetesebb ellenfelei közül néhánnyal. A WoW 10 éves és a Warcraft-univerzum 20 éves születésnapját ünnepeljük a játékban, és ünnepeltük a múlt hónapban a BlizzConon; a YouTube-on megjelent egy új dokumentumfilm, a World of Warcraft: Looking For Group; és egy új Battle Pet vásárolható meg, amellyel a Vöröskereszt harcát támogathatjuk az Ebola-vírus ellen Afrikában - és még nem végeztünk.

Izgatottak vagyunk a 2015-ben érkező újdonságokkal kapcsolatban, és betekintést szeretnénk nyújtani néhány hosszú távú tervünkbe, valamint a 6.1-es patch egyes változásaiba, amelyek nemsokára érkeznek a PTR-re.

Legendának érezni magad


Reméljük, hogy mindenki élvezi Khadgar legendás küldetésláncát, amelynek következő szakasza jövőre érkezik a Blackrock Foundry raidben. Már dolgozunk az ezt követő lépéseken, amelyekben az első legendary follower (hozzá illően legendás képességekkel) is csatlakozni fog garrisonodhoz. Ha szeretsz követőket gyűjteni, de még nem kezdted el a legendary küldetéseket, akkor itt az ideje belefogni!

Pepe kedvenc újdonsága


Dolgozunk azon, hogy tweeteket - beleértve a screenshotokat - lehessen küldeni közvetlenül a játékból, ezzel megkönnyítve azt, hogy a barátaid tudomást szerezzenek achievementjeidről és lootodról. Ezt a 6.1-es patch tesztszerverén ki is lehet majd próbálni hamarosan.

A flight masterek hozzáértése


Új eljáráson dolgozunk, amely lehetővé teszi majd a flight mastereknek, hogy közvetlenebbül eljuttassanak a célodhoz, függetlenül az általad már ismert flight pointoktól. Ez kevesebb kerülőutat fog jelenteni; a flight masterek mindig igyekezni fognak a legrövidebb létező úton célba juttatni téged. Ez egyben gyorsabb célba érést is fog jelenteni.

Minden arról a bázisról


Fejlesztések, javítások és bővítések érkeznek a garrisonhoz. Miközben később érkező nagyobb fejlesztéseken dolgozunk, sok egyéb változás is látható lesz a 6.1-es PTR-en. Dolgozunk azon, hogy barátaid garrisonjának meglátogatása még kifizetődőbb legyen, ezért egy napi látogató el fog küldeni titeket egy szórakoztató véletlenszerű feladatra (amelyért jutalmak és achievementek is járnak majd, és egy metaachievement az összes feladat teljesítéséért). Remek új tárgyakra lehet majd költeni a garrison resource-odat, új küldetéseket teljesíthetsz új jutalmakért, új tárgyakkal változtathatod meg followereidet, a garrison elleni inváziók új nehézségi foka is érkezik majd (a barátaiddal vajon le tudtok győzni egy world bosst is?), új küldetéseket adnak a szakmák épületei, és még sok egyebet várhattok!

Új módok a játékra


Fontolgatjuk azt a lehetőséget, hogy a játékosok egy olyan új game time tokent biztosítsunk, amelyet eladhatnak a játékon belül másoknak goldért. A mostani gondolatmenetünk szerint ezzel a felesleges goldjuk egy részét játékidővé alakíthatják a játékosok, miközben azok, akiknek kevesebb idejük van pénzgyűjtésre, egy újabb legális módon szerezhetnek goldot a többi játékostól. Néhány online játékban már van lehetőség erre, és játékosaink egy része jelezte, hogy érdekelné őket egy hasonló rendszer a WoW-ban is. Egyetértünk azzal, hogy ez hasznos lehet a játéknak, és várjuk a visszajelzéseiteket, miközben ezen a feature-ön dolgozunk.

A heirloomjaid begyűjtése


Eléggé előre haladtunk a sokat emlegetett Heirloom fül fejlesztésében. Ez az egész rendszert egy account szintű gyűjteménnyé alakítja majd, és egyértelmű vásárlási és upgrade-elési módszert jelent minden heirloom tárgynak. A korábban megvásárolt heirloomokat is ebbe a rendszerbe fogjuk gyűjteni (hasonlóan a korábbi kollekciók kialakításához), az alapszintű heirloomokat árusoktól lehet majd megvenni, és a hatékonyságuk növelésére szolgáló upgrade tokeneket is lehet majd szerezni egyéb módokon. Várjuk a 6.1-es PTR-en tesztelhető új rendszerrel kapcsolatos visszajelzéseiteket.

eSportolás


Az új War Games skirmish-rendszer lehetővé teszi, hogy bárki szervezhessen egy saját online tornát, és izgatottan várjuk, hogy 2015-ben még több játékos szervezzen saját versengést. természetesen mi is folytatjuk a versenyek szervezését a saját partnereink segítségével, és mihelyt véglegesek lesznek ezek az események, beszámolunk majd róluk. Ahogy láthattátok az Arena World Championshipen, fejlesztettünk az UI-n, hogy a nézőknek követhetőbbek legyenek az események, de a jövő évben egy teljesen átalakítást végzünk el majd - azzal a céllal, hogy széles körben elérhetővé váljon a játékosok szervezte tornákon, a partnereinkkel szervezett eseményeken és az online közvetítéseken is. Reméljük, hogy hamarosan bővebbet is elárulhatunk majd.

Minden nap egyre szebb vagy


Ahogy a nemrég megosztott előzetesben láthattátok, az új blood elf modellek is lassan elkészülnek, és egy soron következő patchben bekerülnek a játékba is. Ezek mellett a többi játszható modellen is javítunk pár dolgot a játékosok és a saját észrevételeink alapján, és még több módosítás várható később.

Ashran eddig


Továbbra is arra koncentrálunk, hogy egyenlő harcokat alakítsunk ki az Alliance és a Horde között, ezért folytatjuk a realmek párosításának felülvizsgálatát és a technológia javítását; emellett szeretnénk csökkenteni a várakozási időt azokon a realmeken, amelyeken ez tapasztalható. A jövő évben arra fókuszálunk, hogy az ashrani tartalmat jelentősen javítsuk és kibővítsük, de erről akkor lesz bővebben szó, amikor a 6.1 utáni patchekhez érünk.

Ogre-játék


A raiderek tovább élvezhetik Highmault a maga ogrés szépségében, miközben mi figyelemmel kísérjük a Raid Finder további szárnyait is. Miközben folytatódik a progress Highmaulban, mindenkit szeretettel vár Blackhand Blackrock Foundryban. Várakozásunk szerint az új raid februárban fog majd megnyílni. Akkor fogunk pontosabb időpontokat elárulni, ha tisztábban látjuk, hogy haladnak előre a guildek Highmaulban.

...és tovább!


Rengeteg nagyszerű tartalmat tervezünk még jövőre, plusz néhány meglepetést is, és alig várjuk, hogy ezekről beszéljünk. Találkozunk mindenkivel a játékban!
wow_c_525765
wow_c_525746
#16 | Hwesta válasza #13
wow_c_510473
#15 | Norton válasza #14
Igazad van, köszönöm a kiigazítást. Bocsánat. Laughing out loud
#14 | Delfi válasza #13
A wowban nincsen dupe és nincsenek botok! Leszel szíves ezt megjegyezni végre! A nem gyártott TCG petek egyre növekvő száma is csak azt jelzi, hogy elfogyott az érdeklődés a petharc iránt és most akarja mindenki eladni. Eddig őrizgették a bankban a ki sem bontott kártyákat!
#13 | Norton válasza #11
Mások is a PLEX rendszert hozták fel példának. Én sajnos nem ismerem, de ahogy látom örülnek neki. Valószínűleg borzalmas ára lesz AH-ban - "fizesd meg a legális gametimeot, vagy kockáztasd a bant az illegálissal" alapon.

Kiváncsian várom hogy oldják meg - ha bevezetik -, hogy biztosan működjön, és lesz e vajon supportja. Az tuti, hogy első számú célpont lesz a dupe szempontjából, ha item formájában oldják meg.

Hasramra ütök és szétdobom a jóscsontocskákat. Szerintem olyan 100-120 ezer körül lesz a reális ára 2 hónapnak miután stabilizálódott. Onnantól kezdve szerintem egyre olcsóbb lesz, mert aki így akar goldhoz jutni az már aznap meg akarja kapni a goldját. Nem lesz ritka a trade csatis hirdetés 60-80 ezerért.

De valaki, aki ismeri a PLEX rendszert nyilatkozzon légyszi, hogy mire számítsunk. Smiling

#12 | Nuwiel válasza #3
Amikor tizedjére esek le a két pixel méretű dárdáról Frostfire-ben, akkor az már nem vicces, hanem dühítő. Főleg egy használhatatlan vendor itemért.
#11 | Hwesta válasza #7
wow_c_510436
#10 | Cateran válasza #8
wow_c_510435
wow_c_510434

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu