KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Wolverine Highmaul - raidprogress, 2-3. hét (frissítve: dec. 30.)
Wolverine - 3410 napja
2
Teljes gőzzel dübörög Highmaulban a raidprogress - bár tegnap épp csendes nap volt...

Ma, december 18-án viszont 2 újabb guild érte el a 7/7-es teljesítményt mythic nehézségen: az Ascension és az Envy - így összesen 6 guild mondhatja el magáról, hogy képes volt minden bosst megölni a legnehezebb szinten is. Mögöttük 37 csapat áll 6/7-es teljesítménnyel, vagyis várhatóan ezen a héten még többen is végeznek Mar'gokkal.

A magyar fronton tegnap is volt fejlemény: a Coming Home Brackenspore-ral végzett, és elsőként lépett 3/7-re; a Not Sure If Trolling nem sokkal később Tectus megölésével húzott be egy magyar first killt, és másodikként mondhatja el magáról a 3/7-es teljesíményt. A lista további részén egyelőre nincs mozgás.

Frissítés (dec. 19. 08:05): A tegnapi események: az Ascendance-é lett a 7. komplett Highmaul-kitakarítás, és immár 45 guild áll mythic szinten 6/7-nél.
A magyar guildek közül a Coming Home is megölte Tectust, ezzel 4/7-tel vezet; a Voodoo People végzet Twin Ogronnal, és megerősítette a 4. helyét; a Blacksail Pirates megölte Kargathot, amivel felzárkózott a 8. helyre (de ők még nem ölték meg Mar'gokot heroic nehézségen, ahogy a The Iron Horde sem); az Alliance of Destiny legyűrte Mar'gokot heroic szinten, ezzel a 10. helyre léptek előre; végül az Inertia Ko'raghgal végzett heroic szinten, ami a magyar lista 20. helyét jelenti számukra.

Frissítés (dec. 19. 15:40): A WoWProgress frissült - ennek köszönhetően módosítanom kell az előző bejegyzést: az Inertia csak a 21. helyre lépett előre a magyar listán, mivel a Substance is tegnap ölte meg heroic Ko'raghot és egy kicsit gyorsabbak voltak, ezért övék a 20. hely.

Frissítés (dec. 20., 13:30): Tegnap éjjel, illetve ma újabb 3 guild végzett mythic szinten Mar'gokkal: a Practice, a Blood Legion és a 清水星辰 (angolul Shimizu Stars - ők Butchert hagyták a végére, mint a Paragon) - ezzel immár 10 csapat mondhatja el magáról, hogy 7/7 killt ért el. A 6/7-en álló guildek száma jelenleg 53.
A magyar guildek élmezőnyében egyelőre nincs változás.

Ugyanakkor érdekes vita kezd kialakulni a Style War körül. Kínában olcsóbb a realmek közti transzfer, mint nyugaton, és nincsen rajta cooldown sem; azaz egy guild tagjai képesek lehetnek folyamatosan ugrálni a szerverek között, ha bírják anyagilag. Ezt kapcsoljuk össze azzal a ténnyel, hogy a BMAH-ban mythic raidgeart is vehetünk Blackrock Foundryból: és máris kapunk egy olyan helyzetet, ahol egy guild tagjai több realmen is kivásárolják a jelenlegi raidnél erősebb mythic geart a BMAH-ból, ezzel jelentősen erősebb felszereléssel rendelkeznek, mint ami elérhető lenne a normális körülmények között (beleértve az alt raideket és az onnan származó gear main karakterekhez csatornázását), és ezzel szereznek előnyt a többiekkel szemben. A WoWProgress ezért tegnap bejelentette, hogy Blackrock Foundrytól kezdve kizárja a listáról azokat a guildeket, amelyek ezt a gyakorlatot követik - a mostani, Highmaulban zajló progresst ez még nem befolyásolja.

Frissítés (dec. 22. 21:40): A hétvégén teljessé vált a 7/7 mythic guildek 20-as rangsora: a 10 új feliratkozó a 天啟 (Apocalypse), a Rapid Eye Movement, a Refuge, az Avast, a Ðanish Terrace, a 七 煌 (KeaHoarl), a From Scratch, a Moonzlinge, a Братство Волков és a Midwinter. Az első 20-ba 12 európai, 4 kínai, 2 óceániai és 2 amerikai guild jutott be. (A WoWProgress listáján 4. helyen megjelent Style a Style War utódjának tűnik, és a statisztikai módszer hibája miatt kerültek erre a helyre.)
A magyar fronton a Not Sure If Trolling megölte Brackenspore-t, ezzel stabilizálta 2. helyét 4/7 killel; az Infinite Cooldown szintén Brackenspore-ral végzett, és 3/7-es eredménnyel jelenleg a 3. helyen áll; a Honor and Glory, a GG WP és az Elemental Gankery Kargath legyőzésével feliratkoztak a mythic killel rendelkezők közé a magyar lista 9-11. helyére; míg a BlackRavens és a Deep Tranquility 13. és 14. magyar guildként befejezte a heroic bossok legyűrését és behúzták Mar'gokot is.

Frissítés (dec. 23. 13:15): Tegnap a magyar guildek közül az Alliance of Destiny 12.-ként megölte Kargath Bladfistet mythic nehézségen; illetve a Semper Fi és a Sad Willow is végzett a heroic szinttel, miután megölték Mar'gokot.
Nemzetközi szinten 23 guild jutott el a 7/7 mythic killig, és 72-en állnak 6/7-en.

Frissítés (dec. 30. 16:20): Az elmúlt egy hétben komoly előrelépések zajlottak a magyar progressben - bár ez inkább a karácsony lezáródása után zajlott... A Coming Home tegnap este előbb Ko'raghgal, majd Butcherrel is végzett, és első magyar guildként a 6/7-es szintre lépett! A Not Sure If Trolling egy Ko'ragh-killel jelezte, hogy a magyar 2. helyre igényt tartanak, és 5/7-tel állnak ebben a pozícióban. A 3. helyen egy új versenyző, az Uprise tűnt fel; ők a jelek szernt az Infinite Cooldownból váltak ki, és egy tegnapi Tectus-killel a 4/7-es teljesítményt mutatják fel, ami a 3 helyet jelenti nekik. Mögöttük - a 3/7-tel jegyzett Infinite Cooldown-maradványt nem számítva - 2/7-tel áll továbbra is a Voodoo People, a Feritas és tegnap egy Twin Ogron killel melléjük zárkózott a Wîpefest is. Mögöttük összesen 12 magyar guild mondhatja el magáról, hogy meg tudta ölni Kargathot mythic szinten - noha közülük 3 csapat még nem végzett Mar'gokkal heroic nehézségen sem.
wow_c_533845
wow_c_533843

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu