KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Wolverine Highmaul: raid progress (frissítve: dec. 17.)
Wolverine - 3416 napja
26
Ma (az USA-ban tegnap este) megnyílt Highmaul mythic nehézségen is, vagyis elindult a T17-es érdemi raid progress is - ahogy az várható volt, a topguildek teljes erővel bele is vetették magukat a buliba.

Jelenleg a WoWprogress adatai szerint az Ascension áll az élen 4 killel, akikhez már fel is zárkózott a Method, szintén 4 killt elérve. A Midwinter és az Avast 3-3 boss legyőzésével tartja a pozícióját az élmezőnyben.
A killek megoszlása a következő jelenleg:
  • Kargath Bladefist: 162 kill
  • The Butcher: még nem győzték le
  • Brackenspore: 3 kill (Ascension, Avast, Method)
  • Tectus: 2 kill (Midwinter, Method)
  • Twin Ogron: 40 kill
  • Ko'ragh: 1 kill (Ascension)
  • Imperator Mar'gok: még nem győzték le
A magyar guildek közül a múlt héten a Not Sure If Trolling, a Coming Home és az Infinite Cooldown ért el 7/7 killt heroic nehézségen, vagyis ők már ezen a héten kipróbálhatják, mire képesek a mythic szinten. 6 killt ért el a Wîpefest, a Voodoo People, a Feritas és a Honor and Glory, 5-öt a The Iron Horde, 3-at a Blacksail Pirates és a Just Wipe. Jelenleg ez a 10 guild alkotja a magyar élmezőnyt; mögöttük 6 guild jön 2-2 heroic killel.

Frissítés (dec. 10. 16:48): a Rapid Eye Movement is megölte Brackenspore-et, ezzel övék a 4. kill és az összetett 5. helyezése.

Frissítés (dec. 10. 19:30): megérkezett a Paragon is a játékba, akik 4 killel nyitottak (a 2 nyilvánvaló mellett az 5. Brackenspore és a 3. Tectus lett meg náluk); valamint az Exorsus is végzett Brackenspore-ral, 6.-ként.

Frissítés (dec. 10. 23:30): a Method is behúzta Ko'raghot, így 5/7 killel jelenleg vezetnek! Az Exorsus egy Tectus-killel felzárkózott a 4. helyre a 4/7 csoportba. A 3/7-es csoportban elkezdtek feltűnni az európai guildek: a Moonzlinge, az Envy, a Practice és az Inner Sanctum is végzett Brackenspore-ral, ezzel már 11 guildnek van minimum 3 killje.

Frissítés (dec. 11. 14:45): A Methodhoz tegnap felzárkózott az Exorsus, a Paragon és az Ascension is, így mind a 4 guild jelenleg 5/7 killt jegyez. 4 bosst tudott eddig megölni a Rapid Eye Movement, a Practice, a Midwinter, a Blood Legion, az Avast, a Moonzlinge, a Prime és az Envy. Jelenleg 7 guild végzett Ko'raghgal, 10 Tectusszal és 22 Brackenspore-ral. Butcher és Mar'gok még nem adta meg magát.
A magyar guildek közül a Not Sure If Trolling húzta be az első mythic killt, tegnap 19:51-kor; a második a Coming Home lett, ők 23:15-kor végeztek Kargathtal. Rajtuk kívül egy társaság lépett előre: a Sad Willow tegnap óta 4/7 heroic killt mondhat a magáénak, ezzel a magyar lista 9. helyére kerültek fel.

Frissítés (dec. 11. 17:30): 16:57-kor a Method Butcherrel is végzett, így ők jutottek el elsőként a 6/7-es szintre. Előző bejelentkezésünk óta a Rapid Eye Movement, a TG Gaming és a From Scratch is megölte Tectust; ezzel előbbi 5/7-ig jutott (érdekes módon nekik Ko'ragh gyorsabban lement), az utóbbi két guild a 4/7-esek táborát gyarapítja.

Frissítés (dec. 11. 20:30): Az Exorsus jött fel a 2. helyre Butcher leverésével; hátrébb a BIZZNO és az Inner Sanctum is megölte Tectust, és immár 4/7 killnél járnak. Magyar fronton egyelőre nincs mozgás.

Frissítés (dec. 12. 0:25): A Practice legyőzte Ko'raghot, ezzel 5/7-nél járnak és a 6. helyre jöttek fel; a ScrubBusters, a FatSharkYes és a Refuge is eljutott a 4. killig; míg a magyar fronton a Not Sure If Trolling és a Coming Home Twin Ogronnal, az Infinite Cooldown Kargathtal végzett. Emellett a Deep Tranquility is felzárkózott 6/7 killig heroic nehézségen, amivel a magyar lista 8. helyére léptek elő.

Frissítés (dec. 12. 12:50): Újabb 6 guild jutott el az 5/7 teljesítményig: sorrendben a From Scratch, a Blood Legion, a Moonzlinge, a Midwinter, az Avast és a BIZZNO mondhatja elmagáról, hogy már csak Butcher és Mar'gok maradt nekik hátra. A magyar guildek közül a Feritas legyőzte Mar'gokot heroic nehézségen, ezzel 5. guildként érte el a 7/7 killt; illetve 6/7-nél jár immár a The Iron Horde, az Alliance of Destiny és az Elemental Gankery is.

Frissítés (dec. 12. 15:55): Az Ascensionnek is sikerült végeznie The Butcherrel, ezzel a 3. helyen állnak 6/7-es teljesítménnyel. Hátrébb a Prime csatlakozott az 5/7-et felmutató guildek közé 13.-ként.

Frissítés (dec. 13. 13:10): Tegnap este pörgős raidek voltak: az Ascendance, a Blood Legion és a Midwinter is megölte Butchert, így 6/7-es mutatóval állnak (az Ascendance Ko'ragh killje is friss, tegnap este született); az 5/7-es táborhoz a TG Gaming, az Envy, a ScrubBusters, a Refuge és a Duality csatlakozott.
A magyar guildeknél egyelőre nem történt változás; korábban nem említettük, hogy a Voodoo People is eljutott 7/7 heroic killig, még december 11-én este, ezzel övék a lista 4. helye.

Frissítés (dec. 13. 14:25): A 7. Butcher-killt a BIZZNO érte el egy órával ezelőtt.

Frissítés (dec. 14. 04:00): Sűrű esténk volt! A Paragon előbb behúzta a world first killt Mar'gokon, majd pár órával később megölték Butchert is, akit eredetileg kihagytak - de ezzel együtt is nekik van meg először a 7/7! Butcher mások előtt is eldőlt délután és este: az Envy, a Rapid Eye Movement, a Practice és az Avast is végzett vele, vagyis már 13 guild áll 6/7-en.
Magyar fronton továbbra sincs változás.

Frissítés (dec. 14. 18:20): Csendes napunk van; a From Scratch Butcher-killjén kívül nem sokat jegyezhettünk eddig fel.

Frissítés (dec. 15. 12:00): Tegnap este azért felpörgött az élet: a Method is végzett Mar'gokkal, így övék lett a 2. full clear Highmaulban. A Butcher killek száma is megugrott: a Prime, az Impact, a ScrubBusters, a Refuge, a Ðanish Terrace, a Moonzlinge és a Nightmare Asylum is megölte Butchert.
A magyar guildek között az Infinite Cooldowné lett a 3. Twin Ogron-kill, és Kargath megölésével mythic szintre lépett a Voodoo People, a Wîpefest, a The Iron Horde és a Feritas is. Mögöttük egyelőre 6/7 heroic killel állnak többen: a Honor and Glory, a Deep Tranquility, az Alliance of Destiny és az Elemental Gankery korábban eljutottak idáig, és tegnap elérte ezt a Blacksail Pirates, a BlackRavens, a Sad Willow és a The Unbuffed is.

Frissítés (dec. 15. 18:10): Újabb két guildnek jött össze a komplett Highmaul-takarítás: előbb a kínai Style War, majd az orosz Exorsus ölte meg Imperator Mar'gokot is.

Frissítés (dec. 16. 9:40): Tegnap sem történt sokminden: immár 23 guild áll 6/7-tel. A magyar guildek közül a Honor and Glory sikeresen végzett heroic szinten Mar'gokkal, valamint a Semper Fi és a GG WP is eljutott a 6/7-es teljesítményhez heroic nehézségen.

Frissítés (dec. 16. 18:40): A WoWprogress frissült, így kiderült, hogy még tegnap a Silver River is végzett a magyar guildek közül Ko'raghgal heroic szinten, azaz ők is 6/7-en állnak. Emellett a mythic 6/7-es guildek száma is 24-re nőtt világszinten - érdekes, hogy 28 guildnek van jelenleg 6 vagy 7 mythic killje, de Butcherrel 29 guild végzett eddig, vagyis egy team vélhetően még nem ölte meg közülük Ko'raghot.

Frissítés (dec. 17. 20:40): tegnap a hét lezárásaként még több gild jutott el 6/7 mythic szintre, így már 30 guild harcol Mar'gokkal; míg a magyarok közül a Just Wipe húzott be két heroic killt, ezzel 6/7-re javítottak és a magyar lista 19. helyére kerültek.
wow_c_510287
#25 | Klary válasza #19
Ennyi erovel fele ki is maradhatott volna.. mondjuk ugy lett volna igazsagos, hogy szepen haladsz, es a 7. elotti ajto/kapu csak ugy nyilik ki ha az elotte levo osszeset megolted. Ettol fuggetlenul gz a Paragonnak, de en maradok Method fan ennek ellenere is . :) 
Brackenspore, Tectus és Butcher opcionális bossok. Nem kell őket kötelezően megölni.
#23 | Adi91 válasza #22
wow_c_510247
Igaziból minden attól függ, mit ad az Achi.. Legközelebb a Blizz úgy tervezi, h. clean után kapsz wordl 1st achit, és nem az endboss után.

De azért nagyon pimasz és cseles volt, hogy kihagyták Butchert, és így kb egy nappal többet töltöttek el az Imperatoron, mint a Method. Ügyes..
#21 | Adi91 válasza #20
wow_c_510235
#20 | Delfi válasza #19
Most akkor az utolsó boss, vagy az insta clear számít? Én az utóbbit érzem igazinak.
#19 | Adi91 válasza #18
wow_c_510228
paragon 6/7. még mindig nem öltek butchert ami elég érdekes, hogy eltudtak menni így is a főbosshoz.
Paragon befutott :DDD GZ Nekik! 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu