KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2304 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2372 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2374 napja

Wolverine Ma elindul az endgame
Wolverine - 3394 napja
46
A mai karbantartást követően elérhetővé válnak az endgame tartalmak - azaz megnyílik az első Tier17-es raid, feltűnik két world boss, és elindul a PvP Season 16.

Kezdjük az utóbbival: a mai karbantartást követően a Conquest pontokat Honorrá konvertálták (a 4000 pontos Honor határ feletti pontokat 35 silver/pont áron alakítják golddá); és visszatért Ashranba a két Conquest Quartermaster (Marshal Gabriel és General Aevd), akiket a Warlords of Draenor megjelenése után egy hotfixszel eltüntettek. Akik korábban megvették tőlük a Primal Gladiator geart, azoknak ezek az itemek Primal Combatant (Honorból vehető) felszereléssé alakultak át. A Primal Gladiator itemek itemlevelje 660, ami PvP-ben 690-re skálázódik. Azok, akik a szezonban 100 3v3 Arena-meccset vagy 40 Rated BG-t nyernek és megszerzik a Primal Combatant achievementet, azok megkapják a Vicious Saddle jutalmat, ami egyedi kinézetű mountokat ad a karakternek.
Azt is érdemes megemlíteni, hogy Ashran is kapott két hotfixet a mai napra: az egyik szerint a cross-realm partyk tagjai ezután azonos harctérre kerülnek, a másik szerint a létszámkorlátot 150-ről 115-re csökkentették a csatamezőn.

A raidek terén ma két dolog válik elérhetővé: az egyik egy world boss Gorgrondban; illetve kettő. Tarlna the Ageless és Drov the Ruiner terrorizálja mától a régiót - de egy adott héten csak egyikük fog felbukkanni. Tarlna mellvértet, övet és kesztyűt dobhat; Drov lootja nyaklánc, öv vagy kesztyű - mindkét esetben a loot szintje iLvl650.
Szintén megnyílik ma Highmaul is, ahol 4 kötelező és 3 opcionális boss várja a vakmerőeket: előbbiek Kargath Bladefist, Twin Ogron, Ko'ragh és Imperator Mar'gok, utóbbiak Tectus, The Butcher és Brackenspore. Az instance Nagrand északnyugati részén található meg; ma a normál és a heroic nehézség kerül be a játékba, és jövő héten jön a Raid Finder (3 boss), illetve a mythic szint a profiknak.
Szintén megjelennek mától Ashranban a Seal of Tempered Fate tokent árusító NPC-k (ez szükséges a bónusz rollhoz ebben a tierben): Fate-Twister Seress és Fate-Twister Tiklal. Hetente 3 tokent vásárolhatunk, amelyet goldért (500, 1000 és 2000), garrison resource-ért (300, 600, 1200), Honor pontért (500, 1000 és 2000) vagy Apexis Crystalért (1000, 2000 és 4000) vásárolhatunk meg tőlük; illetve 1 db-ot szerezhetünk a garrisonunkban, a Dwarven Bunker vagy a War Mill 3. szintű épület segítségével. Emellett érkezett két új Apexis Crystal vendor: Dawn-Seeker Krek és Dawn-Seeker Alkset iLvl655-ös felszerelést árusít Flawless Apexis néven. Az áruk minden esetben a 645-ös item plusz 14500 Apexis Crystal a csuklóvértek és a köpenyek esetében, 17000 Apexis Crystal az övek és a kesztyűk esetében, és 20000 Apexis Crystal a nadrágok és a sisakok esetében.

Végül érdemes megjegyezni azt is, hogy új hotfixek is érkeztek, amelyek a hivatalos oldalon nézhetőek meg. Néhány érdekesebb módosítás:
  • az Aviana's Feather immár csak Draenor nyílt területein, és azokban a zónákban működik, ahol lehet repülni (vagy BG-ken nem).
  • az epic trinketeket buffolták, hogy valóban erősebbek legyenek, mint a rare verziók; a Scabbard of Kyanos esetében azonban ez a tervezettnél erősebb buff lett, így itt korrekció várható.
  • a szakmák szintezésére használható gyártott felszerelés mostantól nem igényel olyan alapanyagot, amelyet daily cooldownnal lehet előállítani, és ezek immár nem soulbound itemek - cserébe viszont megnőtt az egyéb alapanyagigényük, és csökkent a vendorok által adott áruk, ha eladjuk ezeket.
  • Molten Core egyes trashmobjai ezentúl nem respawnolnak raid közben.
  • egy probléma miatt a garrison inváziókhoz rendelt számláló hetente resetelt; ez mostantól nem történik meg, így nagyobb eséllyel érkezhetnek nem kívánt látogatók erődítményünkbe.
  • a Draenic Pet Battler achievementhez 500 helyett 150 Pet Battle-t kell megnyernünk Draenoron.
  • a Fight, Kill, Salute! küldetés mostantól 1500 helyett 500 Conquest pontot ad.
(a változtatásokat a Wowhead segítségével szemléztük)
#45 | Fürti válasza #43
Bizonyos listák szerint a gladiátor most az egyik legjobb dps - ha ért az ember hozzá, és olyan gearje van (tehát külön ennek való dps). Hogy pvp-ben hogy muzsikál arról fogalmam sincs, mert nemigazán érdekel. Smiling
wow_c_509911
wow_c_509910
#42 | Fürti válasza #41
Igen sajnos - ettől tartottam amúgy mikor 6.0 után széjjel lettünk nerfelve. :S  Eleve nagyon gear függő a Fury, de ahhoz képest is siralmas - évek óta nem volt még enynire a dps listák végén. Miközben a rota is egy agyatlan csapkodás lett - csak az ember nem könynen mond le egy szívéhezt nőtt mainről. Kényetelenek leszünk megnézni azt a gladiátor protwarrit, nah. Laughing out loud
Nekem az nem tetszik, ahogy most a Fury warri all megint, nagyon ugy tunik, hogy megint kiegeszito vegeig kell majd varnunk, hogy valami normalis teljesitmeny tudjunk kicsikarni magunkbol.
#40 | Adi91 válasza #39
wow_c_509825
#39 | Tüsi válasza #35
Viszont ma egy nagyobb csapat elment guildből normalba, azt mondják ég és föld, első boss pl wipe nélkül lement elsőre, stb. Második is ment simán, este folytköv. Smiling
#38 | Delfi válasza #34
Érdekes én a patch note-ban csak azt olvastam, hogy jaj de jó lett nekünk, mert ezentúl eshet kék is, azt nem , hogy ennek örömére már csak minden március elsején esik box. Sad
#37 | ceresz válasza #36
Akkor úgy tűnik csak a discet szedték darabjaira, szó esett itt már sámánról, paláig meg a per pill op duduról is.  De jómaígam közel 2 éve játszom discel, és nem igazán volt humorom egy új specet előlről kitanulni.  Mellesleg tudok hílelni, akkor nem lenne endless 30 am, és jó pár cm em már. mop ba sem éreztem rossznak hogy 13 hc ig jutottam még a raid nerf elött.
Mind1 majd alakul ez nyilván még.  azt aláírom disc túl op volt előző kon t ba, de kicsit túl messzire mentek vele hogy a fél spelbokját és talentjét kivették...

#36 | Tüsi válasza #35
Hat nem, sima HC gearrel fel kell kotni a gatyeszt, ha nem csak prőő emberekkel megy az ember ha em olyannal is akinek elete is van Smiling

Ja es sok a panasz, hogy nem lehet beallitani a statokat classnak/specnek megfeleloen. Az van amid van, kabbe vagy jarj ugyanoda evekig hogy kiessen a megfelelo darab. Smiling

Volt aki nem evett a feastbol inkabb, mert a legtobb secondary statja nem abbol volt ami kene neki Laughing out loud vicces volt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu