KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2278 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2345 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2347 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2347 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2347 napja


Scarlet Crusader
895 hozzászólás

Ez itt a World of Warcraft nevű MMORPG fóruma. A fórumszabályzat betartása mindenkinek kötelező, aki regisztrált és használni kívánja a fórumot.

A főoldalon megjelenő hírekhez csak akkor tudsz hozzászólni, ha a fórumba is regisztrálva vagy (és egyben be is vagy jelentkezve).

A fórum nem chat! Így ha valaki ilyen célokra kívánja használni (2-3 szavas, 1 smiley-s hozzászolások, egyértelmű folyamatos csevegés), a rengeteg hozzászólás törölve lesz.
Pontosan erre találták ki az irc-et (irc.quakenet.org ; #wow.hu szoba), valamint a különböző http chat-eket.

Mielőtt kérdezel valamit, nézz utána. Az oldal magyarul van, és a lehető legtöbb információ, ami a hivatalos oldalon megtalálható, nálunk is fellelhető ékes anyanyelvünkön. Szívesen segítünk, de senki sem szereti elmagyarázni ugyanazokat a dolgokat többször, amiket egy kis keresgéléssel megtalálhat az ember. Ha erre nem vagy képes, lusta vagy, egyszerűbbnek tartod, ha megkérdezgeted az embereket, ne számíts sok jóra.
Vannak olyan kérdések melyek nap-mint-nap felmerülnek (játék befizetésével, beszerzésével kapcsolatosak), érdemes ezeket először megkeresni, és ott válasz után kutatni, például a 'Kérdések a WoW-al kapcsolatban' témában, ahová befér minden ilyen jellegű kezdő kérdés is.

Az accountok (hozzáférés a játékhoz), és egyéb dolgok kéregetése, kunyerálása tilos publikus témákban, és a hírek hozzászólásaiban! E-mail illetve privát üzenet formájában ez még elfogadható (a címzett toleranciájától függően), de ha valakire panasz érkezik, az a felhasználó törlésével, illetve végleges eltávolításával is járhat.

Avatar: Az avatarok 100x100 méretűek lehetnek, az ennél nagyobbak törlésre kerülnek! Kicsinyítsétek le az esedékes nagyobb képeket, így ebből nem lehet probléma.

Kép az aláírásokban: az engedélyezett maximális méret 720*130 pixel, ha több képet is beillesztesz, akkor összesen sem haladhatják meg a fenti méretet. Az ennél nagyobb képek figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

Hozzászólások: Ha írsz valamit, de később hibát vélsz benne felfedezni, illetve úgy gondolod, hogy hozzászólásod nem teljes, kihagytál valamit, ne kommentelj újra, hanem a fórum által támogatott 'szerkeszt' gombot alkalmazd, ezzel megkímélve a fórumot a rengeteg felesleges hozzászólástól, és magadat attól, hogy mások lássák a hibát! Sokat segítesz ezzel nekünk.

Tilos csak azért kommentelni bizonyos témákba, hogy azok fentmaradjanak, esetleg feléledjenek! Ha egy topic-hoz nincs építő jellegű mondanivalód, vagy reakciód, ne szólj hozzá feleslegesen!

Mindannyian szeretnénk, ha a fórum nem egy kerülendő hely lenne az oldalon, hanem egy olyan közösségi alap, ahová szívesen járnak az emberek némi eszmecserére, így ezért tegyünk meg mindent! A felesleges, nyilvánvaló hozzászólásokat mellőzzük; ide tartoznak a játék megjelenése előtt divatossá vált 'mi lenne ha', 'na majd én megmutatom ha' hozzászólások is. Kis komolyságot és vérmérsékletet várunk el mindenkitől, és ha ezek betartására nem képes valaki, akkor az ne regisztráljon, vagy számítson arra, hogy esetleg következményei lehetnek a viselkedésének.

Figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhetnek a következők:

- Alpári, agresszív és fenyegető hangnemben íródott hozzászólások, egymás inzultálása.
- Nyelvhelyesség kritizálása.
- A szerkesztéssel, a moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó bejegyzések.
- Bárki valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás, stb.) engedély nélküli közzététele.
- Warez oldalak linkjei, vagy direkt ilyen letöltési lehetőségre mutató hivatkozások.
- Játékhoz nem kapcsolódó hozzászólások (erre van az Off topic fórum).

És fórum témák alkotásánál vegyétek figylembe, hogy bármi, amit a blizzard tilt a játékkal kapcsolatban, azt itt is TILOS megbeszélni. Köszönöm.

Köszönettel,
WoW Hu Szerkesztőség

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu