KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2313 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Wolverine Idén 10 éves a WoW - extra ajándék a játékosoknak!
Wolverine - 3522 napja
45


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.



Az első ajándék a megszokott pet lesz: ezúttal a tündéri és minket forrón szerető Molten Corgi jut el karaktereinkhez a születésnap alkalmából.

A második ajándék a raidereknek érkezik: a WoW második komoly raidje, Molten Core kap egy átmeneti boostot, és egy speciális 40 fős Raid Finder-verzióban nyílik meg a maximális szintű karakterek számára. Azok a hősök, akik legyőzik Ragnarost otthonában, egy achievement mellett egy Core Hound mountot is kapnak majd (a tűzálló nadrág nem szériatartozék a mounthoz!).



A harmadik ajándékot a PvP-sek és a veteránok kapják: ugyanis egy Battlegroundban visszatér a klasszikus csata Tarren Mill és Southshore között! A játékmód az eddig a WoW-ban nem képviselt Team Deathmatch lesz majd - vagyis biztosan lesz győztes a két város között elterülő csatamezőn...

Frissítés: Brian Holinka jelezte a Twitteren, hogy a BG ideiglenes lesz majd és csak a születésnap ideje alatt (az in-game naptár szerint november 17-től december 1-ig) lesz elérhető. Ennek az az oka, hogy ez egy régimódi, lassú deathmatch grind lesz a gyakorlatban, ami egy rövid ideig izgalmas és érdekes, de hosszú távon már nem.
wow_c_526612
wow_c_504481
Egyáltalán nem biztos. A max. szint lehet lvl100 is... 
wow_c_504444
#41 | Fea válasza #39
ez a baj wod-dal is... BC maradjon meg BC-nek, WC 1-2 meg annak, ami: szép emlékeknek. Nagyon nagy gáz ha valaki csak a múltból él... Ez nem epic inkább gáz... 1000. bőr.
#40 | Nuwiel válasza #38
MC-re szerintem nem csak két hét lesz, annál ugyanis nem írták, hogy csak az event ideje alatt lesz elérhető.
A rewampok nekem is mindig csalódást okoznak.
Anno ha már nagyon untam a max. lvl-t csak azért csináltam alacsony szintű healert, mert izgalmas volt lvl 15-ön healelni deadmines-t. Volt, hogy egy pala tankkal és priesttel ketten végig csináltuk lvl17-en: pont annyi mana generálódott, amivel szinten tudtam tartani, ha meg engem ütöttek, akkor ő nyomott rajtam egy healt. Combos volt, mert egyszer sem lehetett hibázni, de élveztük. Ezek az élmények már elvesztek a rewamp miatt.
Ugyanez a helyzet a Cata előtti területekkel. Szebb lett a terep, meg pörgősebbek (és könnyebbek) a questek meg minden, de teljesen hazavágja a nosztalgia érzést.
 
#38 | vizoo válasza #36
1.) Csütörtökön kiderül
2.) Ha mondjuk 3 nap múlva bejelentik, és a korábbiakhoz képest megjelenik (2 hónappal a megjelenés előtt jelentették be ált.) október 14-én pl., akkor van egy hónap arra, hogy max. szintű legyél és utána még két hét, hogy lemenj MC-be. ( a 10. szülinapi event november 17.-dec 1. között van)
#37 | Nuwiel válasza #36
Csütörtökön kiderül.
Az írja ugye, hogy a 40 fős RF MC a max szintű játékosoknak lesz elérhető. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy csak a 10 éves "event" után lesz WoD. (Kevesebb esélyt látok rá, hogy előtte - november elején - kijöjjön).

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu