KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Wolverine Hétvégi apróságok (2014. 07. 26.)
Wolverine - 3555 napja
15
A tegnapi tűzeset után ma már minden terv szerint folyik ismét Kaliforniában... habár még tegnap érkezett pár olyan információ, amelyeket eddig nem tisztáztak a fejlesztők.

Az első és leglényegesebb: az intro küldetések után nem fogunk visszatérni a 6.0-s patchben Tanaan Jungle-be (leánykori nevén Hellfire Peninsula). A szintezés valahogy így néz majd ki:
  • 90-92: intro questchain a Dark Portalnál, majd Frostfire Ridge a hordásoknak és Shadowmoon Valley az Alliance-nak
  • 92-94: Gorgrond (lásd Blade's Edge Mountains)
  • 94-96: Talador (lásd Terokkar Forest)
  • 96-98: Spires of Arakk (jelenleg Outlanden nem létezik, csak egy kis maradványa Auchindountól délkeletre, illetve Skettist tekinthetjük a túlélők lakhelyének)
  • 98-100: Nagrand
  • 100: Alliance questek Frostfire-ben és hordás questek Shadowmoonban, új questchain Shattrath Citynél, valamint a többi szintező zónában; plusz a későbbi patchek tartalmai, mint a fent említett Tanaan Jungle, illetve Farahlon (lásd még Netherstorm)
Lore ehhez azt tette még hozzá, hogy Tanaan Jungle sosem szerepelt a tervekben szintező zónaként, mivel ez az Iron Horde főhadiszállása, és ide bemerészkedni alaposan felkészített sereg nélkül nem lenne bölcs dolog. Ez nem friss döntés, hanem még a BlizzCon 2013 előtt született - viszont eddig nem közölték velünk egyértelműen, ami hiba volt.

További béta hírek:
  • Lore közölte, hogy a Stampede jelenleg nem használható Draenoron egy bug miatt, amelynek javítása új buildet igényel.
  • Holinka megerősítette, hogy a Conquest vendorok Ashranon lesznek - a két tábornok személyében. Ők viszont a legerősebb védelmet kapják a hasonló NPC-k történetében.
  • Muffinus emlékeztetett, hogy az ashrani bázisok nem részei a PvP zónának; és az eltolódott frakcióegyensúllyal rendelkező szervereken is lesz rá mód, hogy kitakarítsuk onnan a támadókat, bármit is kell beépítenie a fejlesztőknek.
  • végül a friss ArtCraftban a tauren hölgyekre vethetünk egy pillantást.
wow_c_503950
#14 | Fea válasza #13
lila csomagolásban Smiling
Ez a tauren csaj tényleg nagyon gáz. Szerintem. De már az előző se volt jobb, én pl ha taurent indítottam, akkor az mindig fickó volt, annak ellenére, hogy én lány vagyok.  Nem is tudom milyen kivitelezésben nézne ki jól a boci lány, szerintem sehogy. Laughing out loud
Rendben köszi Laughing out loud
Teasert mutattak most a hétvégén a San Diego Comic Conon is, de ez nem jutott ki a zárt vetítésről tudtommal. A forgatás kész, most zajlik az effektek elkészítése.
Szerintem a BlizzConon is lesz új teaser. 
OFF: szerintetek amúgy az idei Blizzconon lehet már számítani Warcraft Movie Trailerre? vagy inkább a következő évin? csak mert olvastam már több oldalon is hogy a filmel már végeztek 1 jó dieje, és már csak a vágások vannak hátra
#9 | Fea válasza #8
most már érted, miért nem lehet repülni? Smiling
Azért remélhetőleg legalább a textúrákat befejezik, elég gáz Tanaan Jungle a levegőből nézve Sticking out tongue
wow_c_503757
Nagyjából. A kékek egész pontosan a "darázsfészek" kifejezést használták, amibe nem kicsit belecsaptunk a Dark Portal elleni akcióval. Ilyenkor a darazsak közé menni hülye ötlet.

#5: nyilván raid is lesz Hellfire Citadelnél, de olyasmit képzelj el, mint Isle of Thunder vagy Timeless Isle; egy olyan zónát, ami kissé macerás lesz az egységnyi területre jutó ellenfelek számát tekintve.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu