KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 990 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1058 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1060 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1060 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1060 napja

Norton 40%-al olcsóbb Iron Skyreaver ezen a héten!
Norton - 2212 napja
21


Ezen a héten 40%-al olcsóbban veheted meg az Iron Skyreavert a Blizzard Shopból! Az akciós ár 12 euró, azaz kb 3600 Ft.
Első sorban azért nem fizetek elő, mert a wowból egy közepesen unalmas, farmolós szóló-játék lett és ezek a kis kellemetlenségek tucatjai azok, ami miatt az embernek egy idő után betellik a pohár. Mert az jön le az egészből, hogy a fejlesztők nem törődnek a fairplay-el és a játékélmény az utolsó utáni szempont a prioritás listájukon.

#19 | Tüsi válasza #17
Ne fogd erre azt, ha nem fizetsz elő. Ez lófüttyöt nem számítana, kis kellemetlenség, ha amúgy játszani akarnál. Meg hát embere válogatja: van aki mosolyog egyet, ressel, és megy a pve realmjére folytatni a dolgát, van aki meg ezen görcsöl és inkább nem fizet elő arra, amit amúgy élvezne.
#18 | Fea válasza #17
miért lehetséges ez a szenny, amit wpvpnek neveznek? ez a 0. kérdés.
wow_c_504044
#16 | Dayus válasza #12
Nekem szerencsésebb volt a helyzetem. Két karakteremmel is megcsináltam a legendary quest sorozatokat. A sámánnal alig 30 percbe telt megszerezni, szerencsém is volt, részben. Warriorral nehezebb volt, kevesebbet tudtam tenni, ezért ott 8 silver mine vagy milyen pvp menet kellett mire meglett az 1 win, az is vagy 5 pontal.
Mindig a horda, és csak a horda nyert.
Szóval szerencsére mákom volt.
#15 | Delfi válasza #13
Tökéletesen igazat adok neked. Az arénában ráadásul nincs lehetőség, hogy kompenzáld a szar geared, míg egy AV-t simán lehet nyerni pve cuccban is.
A bányát én szeretem, de a nyeréshez kell tudni a taktikát, a középen csépelek valakit a vereség biztos jele.
#14 | Airun válasza #13
Csináltak volna BG helyett valami scenariot. Vagy bármilyen opció lenne elkerülni a dolgot. Ezen már anno is mérgelődtem, mert tényleg rengeteg ideig tartott. Akkoriban a mine volt csak a mumus, másik hamar meglett, de ott zerg módra darált be mindenkit a horda. Főleg, hogy akkor még nem kellett role-t jelölni és volt, hogy okos rendszer összedobott 10DPS-t.
Egyébként szerintem mindent elárul BG-zési szokásaimról, hogy "Know thy Enemy" meg "That Takes Class" achik villannak be amikor altokkal csinálom a questet. Valamelyiknek az első honored killje is 90en lett meg Laughing out loud

Persze ez szerencse kérdése is. A papomnak, kb mindkettő meglett elsőre, de az utána jövő change of a command küldivel tököltem. Az is igaz, hogy annak van/volt pvp-s cucca. A lock-nak és a rugónak kínszenvedés volt, de 1 óra alatt meglett mindkettőnek. 
Én abban látom a gondot, hogy melyik két bg-t kell nyerned. Mindegyik érdekes pvp-s cuccok nélkül, de az a kettő különösen nehézkes pve cuccokkal, van mikor pvp-sben is. Talán pont a legendary rész miatt kellenek a bg-k is, mert tudjuk, hogy Wrathion előszeretettel alapoz a két frakció közötti ellentétre, de én azt mondom, hogy akkor legyen már inkább másik két bg.

 
#12 | Airun válasza #5
Azért tegyük hozzá, hogy a BG-nek a csodás legendary quest se tesz jót. Azért még mindig elég sokan vannak, akik szeretnék megszerezni a köpenyt egy altjuknak és a blizzard rákényszeríti őket a pvp-re, pedig lehet egyébként a közelébe se mennének. Lehet, hogy ez is volt a céljuk, de viszont cserébe biztos, hogy megkedveltetni nem fogják ezekkel az emberekkel a BG-t. Örülnek, ha végre sikerül nekik megcsinálni.
Kedden kicsivel több, mint négy óra alatt lett meg két alttal a 2x2 győzelem, de némelyik kör igazi kínszenvedés volt (főleg, amikor oroszokkal találkoztam, akkor logoltam is másik karira). Párszor körbekérdeztem, volt, hogy a tízből hét ember csak a hülye quest miatt volt ott, páran bőven 10+ próbálkozással. A maradék pár ember meg bőszen anyázta a hülye pve-s köcsögöket, mert miattunk vesztenek BG-t. És valamilyen szinten igazat is adok nekik, mert például én sem fogok kettő BG-győzelem miatt pvp-geart farmolni-craftolni-enchantolni. Amikor cata alatt foglalkoztam vele valamennyire volt rá gearem, de nagyjából 4.1 óta csak a kötelező questek miatt mentem pvp-zni.
Inkább reménykedek egy olyan körben, amikor sok a bot vagy csak mázlim lesz. Bár amikor aktuális volt a quest mainnel még gearem is volt és mégis bőven 10+ próbálkozásból lett meg a mine...
Mindig is ez volt a helyzet, és mindig lelőtték ettől függetlenül a botokat. Csak épp sosem azonnal, mert minden bejelentést megvizsgálnak alaposan, mielőtt banra kerülne a sor.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu