KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2344 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2412 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2414 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2414 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2414 napja

mikloskristof Új human és draenei karaktermodellek !
mikloskristof - 3593 napja
17
 Chris Robinson a napokban publikálta azúj human férfi modellt és ígérete alapján bekerül az alpha-ba az új draenei férfi karaktermodell is. 
Az alábbi helyen tekinthetők meg:
- Férfi human.

- Férfi draenei.

Míg a férfi human bejelentés esetében hivtalos oldalon történt buplikálásról beszélhetünk, addig a draenei esetében az alpha verzióba bekerült, hivatalosan még nem publikált modellről beszélhetünk.

Ahogy a forrás is írja, a draenei esetében már sokkal kidolgozottabb külsővel talalkozhatunk és az animációk is fejlődtek de még nem biztos hogy végleges állapot.






 










 
#16 | Fürti válasza #15
Érthetőnek tartom, hogy változtatnak pár arcon, leírták hogy a animációk miatt van.  Nyilván egy nagyon morcos fej elég furán fog kinézni animálva, pedig több fajnál van ilyen. A pandareneknek pedig pont azért egységes az arca, mint a worgeneknek - mert állatok. Sticking out tongue
Viszont lehet csak az én fantáziám túl élénk, de ugyanarra az arcvázra sokkal több fizimiskát el tudok képzelni, mint amit eddig mutogatnak. Nem hiszem, hogy a más orr forma, amit egy szimpla színezéssel el tudnak érni, annyira beleszólna egy fintorba. Ha pedig játékon belüli példák meggyőzőbbek számodra:
1. a goblinok elég animáltak, és elég változatosak is szerintem
2. mivel night elf a mainem, eléggé tisztában vagyok az emotejaival - az egyik legkidolgozottabb vanillás faj egyértelműen: az eddigi (enyhén mosolygós) arcával is tökéletesen működött minden 
Viszont az új elf arcok közül egyik sincs ami kicsit is hasonlít a karakterem arcára, ami elég elszomorító. A francnak kell zöld száj, a mosolygós szeplős pofi kell, és kész. Sticking out tongue
Amúgy én sem keresek rá direkt bétás dolgokra, dehát túl sok a poszt, és nehéz megállni. Laughing out loud
Az animált arc hátránya az egységes fizimiska - mint a pandareneknél. 
#14 | Tüsi válasza #13
Ezért is nem nézegetek bétát Smiling A fele elszörnyeszt annak amit látok, aztán mire éles lesz, imádom. Ez volt WotLK-al, így azóta nem nézek meg semmit félkészen.
#13 | Fürti válasza #12
Nekem nincs annyira bajom a humannal, eddig is ilyen kis egyszerű feje volt. Viszont az tényleg aggaszt, hogy az eddig kitett karaktermodelleknél, valóban kb teljesen egyformák az arcok. Nagyon, nagyon remélem, hogy még work in progress.
#12 | Delfi válasza #11
Nem. Nekem kifejezetten tetszett jónéhány arckifejezés.
De mondom, még kivárok, mert a bétában most csak egyféle(?) arc van bent.
#11 | Dayus válasza #10
Eddig nem volt az?
Mivel a bétában még nincsen bent csak egy, nem mernék teljesen negatív lenni, de ami most bentvan új female human model az olyan bárgyú, hogy feláll a hátamon a szőr. Sad
Ez tévedés, a vezetők modelljei egyediek és nem használják őket a játszható modellekhez. 
#8 | Roselis válasza #5
Igen, csinálnak külön modelleket, de azok igyekeztek a játszható fajok modelljeivel összhangban állni. Thrall a Catáig ugyanolyan baltával faragott volt, mint az összes többi ork NPC és játékos karakter; Sylvanas második modellje egy vörösszemű, sápadt bőrű blood elf volt, egészen a mostani verzióig; Vol'jin pedig nem is tűnt ki egészen a MoP "Landfall" patch-ig, amikor végleg leváltották hol sima, hol vudumaszkos modelljét. Ezért tartom valószínűnek, hogy a fajvezető (avagy más kiemelt szereplő) modellje szolgál alapanyagnak a játszható karakterekhez.
#7 | Dayus válasza #6
Meg 3x hosszabat Laughing out loud.
Jól láttam hogy WoD ra Thrall új kinézetet kapott?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu