KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2304 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2372 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2374 napja

Tüsi Hearthstone: elstartolt a 3. ranked season, szivárványra fel!
Tüsi - 3578 napja
9
Elindult a 3. ranked season, és hát mi más is lehetne majd a reward, mint egy klassz hátlap, pont mint eddig.

A "Rainbow!" hátlapot júniusban lehet csak megszerezni. Ezek a kártya hátlapok lecserélik az alap dekorációt, mutatják miket értél el a játékon belül. 

A júniusi Rainbow! hátlapot úgy tudod megszerezni, hogy június végéig eléred a Rank 20-at. Amint ez megvan, már jogosult vagy a hátlapra, nem kell félned, hogy elveszted, játsz tovább nyugodtan. Június végén kapjuk meg az új hátlap design-t.Ne feledd, hogy a season során elért rankod után bónusz csillagokat kapsz a következő season-re, minden egyes rank után 1-et.

Aki úgy érzi nagyon profi, és szeretne pénzt is keresni, de legalábbis hírnevet, az jelentkezzen bátran a Hearthstone World Championship-re, melynek végső döntőjére a Blizzcon 2014-en kerül sor, és 250.000$ a jutalom.

Ehhez előbb a European Qualifier Tournamenten kell jól szerepelni (bejutni a legjobb 4 közé), melyhez információk itt és itt érhetők el.
wow_c_528405
wow_c_500461
#7 | Moron válasza #4
Ahogy Nuwiel is írta, 60-as szintig lehet jelenleg - és igen ha mind a 9 classt kimaxolod, akkor meglesz az összes basic neutral kártya gold változatban is.

#6 | darkonee válasza #5
Köszi, akkor már csak 9 szintet kell kibírjak. Smiling
#5 | Nuwiel válasza #4
A maximális szint jelenleg 60, a szintezéssel megszerezhető Golden lapokat pedig például itt nézheted meg. Minden hősnél van ilyen, csak végig kell kattintgatni.
250.000$, nem aprózzák el.

Ez a hátlap, hátőőőő aranyos, de nem hiszem hogy fogom használni. Persze ennek is örülök mert mindennek örülni kell ami ingyen van de azért a Pandemonium és a Black Temple hátterek jobbak.

Amúgy ha már egy HS téma, tudja valaki, hogy jelenleg hanyas szintig lehet egy hőst fejleszteni? Jelenleg a rogue-ommal 51-es vagyok, 50-en megkaptam a 2. Golden Sprintet (ezzel az összes kasztspec basic lap megvan aranyban) és most 51-en kaptam egy War Golem arany változatot és ugyan ezt írja 52-re. Most akkor ahogy fejlődök tovább az összes neutral basic lap arany változata is előjön, vagy csak pár darab?
Adnak Smiling Van még egy háttér havonta a legendary rankig jutóknak, illetve ott van a BlizzConra tervezett pénzdíjas verseny. 
wow_c_500436
wow_c_500425

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu