KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2361 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2429 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2431 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2431 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2431 napja

Norton Friss hírek a WoD professionokról
Norton - 3641 napja
14
Korábban már pedzegettük a témát, most néhány újdonsággal kiegészítve újra előveszem a szakmákat.

Gyengébb idegzetűek ne olvassák a Blacksmithing és Fishing részt.

A megaposztot a Gold Hungary blogon találod.

#14 | Norton válasza #13
Lehet, nem tudom. Az rémlik, hogy majd a Garrison tavacskájában foghatunk ilyen csalikat.
Ezek a csalik egyébként, mindenesetre nem soulosak.
#13 | Fürti válasza #12
Látod ezzel kompenzálják a cookingot. Csak egy hal kell a kajához, de mire kifogod... Laughing out loud Ráadásul a csalikról sem nagyon tudni még semmit, nem? Lehet azokkal majd lehet kereskedni.
Még mindig reménykedem egy kicsit, hogy ezt az egész horgászatos dolgot félrefordítottam. Ennyire túlbonyolítani értelmetlen.

Még jó hogy nem vezetnek be Tailoringhoz 3 féle clothot, és nem kötik ki, hogy ezt a clothot csak ebben a megyében csinálod, azt a clothot csak abban a megyében. Oh wait... Eljövendő múlt napjai Smiling
#11 | Delfi válasza #10
Várj, itt valami félreértés van, az nem timesink, ha valamiért meg kell dolgozni. Akarok buffot? Akkor csinálom magamnak kaját. Ha nem akarok ezzel foglalkozni, akkor megveszem attól, aki hajlandó rá. A pénzt pedig megkeresem olyan dologból amit szeretek. Ez volt az egyik szépsége a wowos változatosságnak, amit teljesen megölnek.
A kissebb kajáknak/potiknak/gemeknek nincs semmi értelme, mert senki sem használja őket.

Nálam a szakmák is megvoltak eddig az altoknál, bár sok értelme már nem volt, mert annyi korlátozás lett azoknál is bevezetve, hogy teljesen használhatatlanok lettek számomra.
Ha belegondolok, akkor évek óta már csak az alapanyagokból lehet normális pénzt kivenni. Tiszta vicc, hogy mielőtt gemet csiszolok, meg kell nézni, hogy az AH-ban nem olcsóbb-e a csiszolt gem, mint a nyers.
#10 | Fürti válasza #9
Hát nemtom, kb sosem volt AH-ban olyan hal most MoPban ami épp keleltt volna - pedig azért Arathor allin tűrhető a piac.
Amúgy nem értelek Delfi, te utálod a logikátlanságot meg a timesinket, akkor miért baj, hogy olyan lesz a cooking mint régen? Csak MoPban hozták be ezeket a 4 alapanyagos kajákból összeállított gigakocsikat. Neked az a timesink hogy repülés helyett kutyagolj, nekem meg az, hogy 2 órát kell farmolnom egy kajához: napitoken+horgászat+húskiütés+zöldségvetés. Csak kicsit fogom hiányolni. Sticking out tongue Amúgy meg régen is volt aki még a szimpla kajákhoz is lusta volt farmolni, ezután is lesz, szóval ha valaki nagyon ebből akar megélni AH-n, megteheti.
#9 | Delfi válasza #8
A horgászatot én szerettem, még a régi rendszer sem zavart amikor villággá kellett menni, hogy a skilledhez illő helyen horgászhass.
És ha összekapcsoltad a cookinggal, akkor simán megoldható volt saját erőből a húzás. Ha pedig nem szeretted a horgászatot, akkor ott volt az AH. Sosem értettem, miért kell egy stack hal bepakolásáért 2-3 goldot fizetnem...

És persze a legfontosabb, aki sem horgászni, sem főzni sem akart, az megvehette a kész terméket is, szóval igazán semmi szükség sem volt arra, hogy kinyírják ezt is.

De az is lehet, hogy úgy vannak vele, ha már a többi szakma úgyis halott, miért ne ölnék meg ezt is?
#8 | Fürti válasza #7
Megmondva az őszintét, nyírják csak ki a horgászatot nyugodtan. Laughing out loud
A régi receptekhez sem kellett csilliárd alapanyag, pl a Catás rendszer szerintem teljesen korrekt volt. Persze hangulatos volt a pandariás kotyvasztás - de azért igenis sok farmolást igényelt. Viszont mint mondtam érthetetlen miért esnek át a ló túloldalára. Pláne azért fura, mert jön a garrison, most aztán kapálhatnának helyettünk a csicskások, és nem lenne gond, ha kéne répa is a levesbe.
#7 | Delfi válasza #5
Minek annyit cifrázni? Látod, már csak egy "eztfőzdmeg" alapanyag kell és kész. Akkor meg minek az egész?
Tényleg akkora probléma volt a 4 féle banquett vagy a tucatnyi használható főzet? Ha csak azt nézed, hogy kinyírták a horgászatot vele vagy azt, hogy teljesen haszontalan lett az a sok kieső alapanyag, már nehezen érthető, hogy miért kell lemenni kutyába.

Simán dobják ki a szakmákat, a buffokat a kasztokat, legyen egyetlen ruha nevű ruha és kész. Minek a sok felesleges sallang, csak megzavarja a mob nevű mob hentelését!
wow_c_500291
#5 | Fürti válasza #4
Ja, mennyivel kevésbé lenne primitív főzés helyett, csak egy gombot nyomogatni, tényleg...
Az persze igaz, hogy nagyon nem bírják a profokat sem eltalálni, a ló egyik oldaláról esnek a másikra folyton. De azért ne felejtsük még béta sincs, szóval ki tudja mi sül ki majd a végleges verzióra.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu