KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2302 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2370 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2372 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2372 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2372 napja

Wolverine A Blizzard 2014. első negyedévi jelentése
Wolverine - 3602 napja
40


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.


Ez megegyezik a 2013. Q3-as számmal, és 200 ezerrel alacsonyabb, mint a 2013. Q4-es adat; vagyis gyakorlatilag az utóbbi fél évben kisebb ingadozásoktól eltekintve stabil az előfizetők száma (a 200 ezer ~2,5%-ot jelent). A 7,6 millió előfizető továbbra is a legnagyobb havidíjas MMO-vá teszi a WoW-ot.
A további érdekesebb adatok:
  • a Warlords of Draenor megjelenése 2014. második felében várható (ez nem újdonság); elővételben már elkelt 1 millió példány az új kiegészítőből a Battle.neten keresztül; hamarosan kezdődik az alpha teszt.
  • a Reaper of Souls az első héten 2,7 millió példányban kelt el, és eddig ez a legjobban fogyó PC-s játék 2014-ben. További tartalmak és konzolos verzió is várhatóak.
  • a Hearthstone-ra több, mint 10 millió játékos regisztrált; az aktív játékosok számáról nem szól a jelentés. itt is várható tartalombővülés idén (mint a Curse of Naxxramas adventure pack), valamint újabb platformokra is ki fogják adni a játékot (iPhone, Android a két eddig megerősített verzió).
  • a Heroes of the Storm egyelőre korlátozott alpha tesztelési fázisban van, további részleteket nem árultak el róla - azaz idén aligha fog megjelenni.
(forrásunk a BlizzPro)
A casual könnyítések financiálisan biztosan sikeresek voltak a blizzardnak, de játékélmény szempontból sokat rontottak a játékon többek között a casualoknak is. Most pár hét alatt ki lehet végezni egy kieget casual szinten, a többi agyatlan farmolása ugyannak a tartalomnak.
Régebben is része volt a wownak a farmolás, csak akkor fokozatosan haladtál a tartalommal, így volt némi értelme, hogy miért csináltad. Most pár nap a szintezés, utána pár nap a full epic, aztán két-három hét alatt végigtolod a raideket és kb. ennyi. Utána egyszerűen céltalanná válik a játék.
Ha komolyabb célokat állítasz magad elé, mondjuk legendary beszerzése, normal vagy HC raid, az most is ugyanúgy elérhetetlen egy casualnak, mint régen. Maradnak még a pótcselekvést jelentő mellék játékok, mint a pet gyűjtés meg a farm, de annak semmi köze a wowhoz.
Persze h láttam CoD-ot (van) és BF3-at is mert az is van Laughing out loud :D Laughing out loud itt 30k kill és 18kdeath Laughing out loud :D Laughing out loud
Lattal-e mar COD vagy BF multit? Laughing out loud Sad

Én már február eleje óta mondom a guildtársaimnak, hogy bizony ez az új kieg decembernél előbb tutira nem jön ki. Kár is reménykedni -persze ne nekem legyen igazam- és hiú ábrándokban csónakázni.
Az a mikrólóvézás is egy jel arra, h terelnek a srácok rendesen...

Az h ennyi az aktívak száma nekem is azt az érzést adja h ez nem valós adat. Az is biztos h a befektetők szarnak arra h éppen online vagy offline a player, egy dolog számít h be van fizetve és pont, akkor mehet a statisztikába.

De a lényeg az, hiába sírunk ez van és ezt kell szeretni és jelenleg nincs más olyan kaliberű mmo amire átmenne egy komolyabb játékosállomány.

Lassan mindenkinek olyan a wow mint az asszony, unjuk már nagyon, de csak elvisel minket lassan 10 éve Laughing out loud :D Laughing out loud!
wow_c_499267
#35 | Bennyg válasza #31
Kicsit azért ez durva lenne. Gondolj bele, ha sok a csaló, neked, mint csaló, az milyen játékélmény.
Egyértelműen rossz. Hiába fizet pénzt, ha miatta meg csomó ember abbahagyja a játékot. Az sokkal nagyobb kiesés.

Az NFS:World is ebbe bukott bele. A bugok ellenére sok volt a cheater, meg is lett az eredménye.
wow_c_499249
#33 | Norton válasza #32
Ízlések és pofonok. Én pl oqueue-ben ha orosz raidet látok, akkor nyugodtan jelentkezek, mert tudom, hogy mindent lesz*rnak és addig verik amíg az utolsó pixeljét is elpusztítják a bossnak Smiling

Náluk még él az ősi hagyomány, miszerint minél jobban ordítasz közben, annál nagyobb DPS-t tolsz Laughing out loud
#32 | Klary válasza #25
Olyan keveset? 99,9%-nak is jo az.. :/ Ruhellem oket mint a sz..rt, raiden nem ertik az angol szoveget, trasht trashre huz orokke, wah. :S
Nem baj az, ha ruszkik vannak, nagyapáink is ölték őket, mi csak folytatjuk a hagyományokat XD
A hordát amúgy is a Szovjetúnió ihlette, míg az ally természetesen az USA (hallgasd csak mint mond Metzen az alliról a choppers első részében "Ally has a lot to do with freedom... :D")
Amúgy iszonyat nagy csalók, láttam healert az összes csapdámon átfutni, etc... Ám a Blizz nem tesz semmit, hiszen az accot fizetik, hülyék lesznek bannolni őket.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu