KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Wolverine Valami készül
Wolverine - 3642 napja
60
3 érdekes tweet jelent meg alig pár órája...

Az elsőt Wrathion írta:

A próba per elég hamar eljött. Bocsánatot kérek, amiért nem osztottam meg róla a gondolataimat, de úgy gondoltam, hogy jobb várni...

A másodikat Kairozdormu:

Holnap lesz a nagy nap! Izgatott vagyok és megtisztelve érzem magam, amiért ennyire jelentős részese lehetek a történelemnek.

Az utolsót Anduin Wrynn:

Holnap lesz a nagy nap. *mély levegőt vesz* Ez minden érintettnek nehéz lesz majd.

Ki mire tippel?
#60 | Delfi válasza #59
Nem mondtam, hogy nem lehet nélküle élni, csak azt, hogy ha már van, akkor használom, még ha ez azzal is jár, hogy nincs meg a szerzés öröme. Ugyanakkor nincs meg a bosszankodás sem, hogy miért nem esik a cucc, mert farmolni úgysem fogsz fejlődés közben, de ha nem kedvez neked Fortuna, akkor nehezebb játékod lesz.
Persze ennek is megvannak a szépségei, de itt is jól látszik, a döntés a tied, úgy fejlődsz ahogy akarsz. Mert van választási lehetőséged.
#59 | Tüsi válasza #58
En most ugye az uj accon heirloom nelkul fejlodok, es meglepoen gyors! Az egy dolog, hogy nehez a mindent pullolo loom nelkuli tankot eletben tartani, mikor a mellette allo loomos magenek dupla annyi elete van Laughing out loud de elvezem Smiling
#58 | Delfi válasza #57
Ugyanakkor a phasing megölte a Hyjalos együttküldizést a barátaimmal, és a mai napig járok úgy, hogy mennék segíteni a legendary köppenyhez(vagy nekem kell), de nem látom a bosst, mert nem csináltam meg azzal is a bevezetést.

A felszerelés kérdése árnyaltabb, én már nem tudok örülni neki, mert full heirloomban van, így max. transmogra teszem félre, amitől állandóan tele van a táskám, illetve oda sem, mert ugye a hunter/sámán/paladin nem tudja később használni azokat.
Heirloom nélkül meg nem akarok már játszani, és ha megnézed a másik bejegyzést, akkor a blizzard is szorgalmazza, különben nem lenne már a mainodnak is(ilyen szerintem még sohasem volt) és épp most fogják emelni a dropratet rajta, hogy biztosan legyen nálad, ha nem slackeled el az időd. Smiling

Nem vagyok phasing ellenes, mert tényleg jó látni, hogy van értelme annak, amit épp csinálsz, csak valamit kezdhetnének azzal, hogy a party tagok lássák már egymást. Akárhogyan.
#57 | Fürti válasza #56
Ez így van, jó altot húzni, egy csomószor van, hogy kifejezetten kicsi karakterrel akarok játszani - kár, hogy már más szervereken kell indítanom őket. Sticking out tongue Klassz a zónák hangulata, a küldik és a fejlődés élménye, hogy júúj, ezentúl lesz vállasom, mert esett egy. Amúgy örülnék ha valóban a régi küldiket csinálhatnánk (petbefogás, totemgyűjtés stb.) de azért azt is érdekes látni, hogy változtak a kezdőterületek Catában.

Közösségi részt is bármikor átélhet az ember, nemrég ácsorogtam perceken át Dalaranban a tauren nőstényemmel, csak azért, hogy egy csapat vadidegen gnóm mind nyuszifület tegyen rám. Nagyon boldogan táncoltak aztán körül. Smiling A barátaimmal meg hiába beszélgetek wowon kívül is, egyrészt nem mindenkit könnyű elérni más csatornán keresztül, másrészt teljesen más élmény játékban kommunikálni.

#53#54 Valóban nagyon jól voltak megcsinálva a Landfallos küldik, érdekelte az embert az események folyása, és érezte, hogy benne van a történetben. Nagyon remélem, hogy a WoD-ban is lesznek ilyenek. Viszont szerintem egy jó küldilánc nem a phasingtől meg a technikai dolgoktól függ, régen is voltak jó küldik, amiből a lore eseményei szépen megtudhatók voltak, ez írás kérdése. Smiling
#56 | Tüsi válasza #46
Igen, annyira jó a játék, hogy a tizenikszedik altomat is élvezem felhúzni. A játék közösségi oldalát akkor használom ki, mikor van content. Ezzel már végeztem, altokkal nincs kedvem hozzá, elég a mainnel. Ilyen időkben meg jut időm altozni. Az alt húzás nem azt jelenti, hogy szörnyen unalmas a játék és már nincs mit tennem...ez nagy tévedés és butaság Smiling
#55 | Fea válasza #54
ezért mondta, hogy ne catáról, hanem mopról beszéljünk. mert itt már meg tudták csinálni. ha nem is beleintegrálva egy zóna storyjába, de a fő storylinet így kellett volna megcsinálni. battlefield barrens és siege of orgrimmal így nagyon rossz. azon túlmenően, hogy maga a raid is nagyon rosszul sikerült
Csak épp nem biztos, hogy korábban is meg tudták volna ezeket csinálni technikailag. Ne felejtsd el, hogy a szerver és a kliens szoftvere is rengeteget változott az egyes kiegészítők alatt is - pl. a phasingről a Wrath alatt hallottunk először, és amit ma meg tudnak vele csinálni, az akkor is sci-finek tűnt volna.
#53 | Fea válasza #52
de hogy ne csak cata kerüljön elő: a landfallos küldik (napik és lore questek) zseniálisak voltak. az egész megérkezéstől a végéig. ilyenekkel egy sor dolgot el lehetett (és kellett volna) mesélni.
#52 | Frosty válasza #50
Nem kötelező persze semmi, de a játékbeli történetmennyiség csak egy negyedadagnak érződik, ami elvész a sok "Hozzál 200 patkányfarkat" féle "mellékszálban". Tény, hogy ezen a téren egyre fejlődik a játék, de azért még bőven van hova.

Az egyik legabszurdabb volt eddig nekem a Twilight Highlands Horda kezdő questek - epikus, érdekes történetmesélés, jupííí... és.... mezei farmolással zárják le. Ha viszont nem csinálod meg a sárban turkálós questet, akkor bizony sem flightpointod, sem portálod nem lesz a területre. Laughing out loud Hogy hogyan kell felépíteni egy portált meg szerintem tipikusan könyvbe való hangulatelem, ahol még lehet rajta szinezni.

Az egyetlen jó a questben, hogy legalább aránylag nagy a drop rate..

Hogy építőt is mondjak - például szívesen megnéztem volna Kalec aspectté válását, vagy az aspectek egyesülését és csatáját Chromatus ellen Catában. Az egész erőltetett Indiana Jones cuccot odaadnám ezekért a chainekért. Nem is beszélva az egész "makerek" utáni kutatásról, ami WOTLK óta megy, amiben csak egy meta-viccet látok, hogy a Blizz magát sztárolja...
Akkor sokkal lassabban bővülne a lore. Sajnos az ingame tartalomfejlesztés sehogy sem tudja követni az írási sebességet.

A sztorik minősége miatt nem feltétlenül kell aggódni, mindegyiket láttamozza a Blizzard story team is, vagyis illeszkednek a játékba. Pl. így alakult ki a mai Anduin Wrynn is, mert Christie Golden elkezdte őt fejleszteni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu