KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Anglerfish Y'shaarj
Anglerfish - 3642 napja
6
wow_c_527520
#5 | Fürti válasza #4
Igaz, hogy csak arra lehet hagyatkozni, csak sajnos valószínű, hogy egyszerűen beraktak oda egy meglevő mintát az OLd God mappából, mert "ezeknek az is jó lesz, úgyis csak a loot érdekel mindenkit". Közben tudom, hogy csomóan forgatják az agyukat a cégnél lore dolgokon is, de mindent csak játékon kívüli forrásokból (könyvek, stb) lehet elérni, ingame meg nem fektetnek bele energiát.
Nem is a Goldrinn modellel van bajom, hanem a szoborral - akik a tájat tervezik ismerjék már a mob kinézeteket ennyi év után... Már az eredeti wowban is kétféle farkas volt, és remélem egyiket sem cserélik le wodban, maradjon csak a régi modell mindenből szépen a régi területeken. Draenorra csináljanak nyugodtan új állatokat, de ha a kecses, szép talbuk mountomat lecserélik az új ocsmány testépítő pónira nagyon szomorú leszek.
#4 | Roselis válasza #3
Igaz, de ha jól tudom, maga a szörny nincs benne a játékban, így a készítők "utalásaira" lehet csak hagyatkozni. Ami pedig Goldrinn-t illeti; a worg modell sokkal inkább passzol hozzá, mint a jelenkori farkas. (Az más kérdés, hogy ha kijön a WoD, akkor esetleg minden létező farkas mob/NPC megkapja azt vagy sem).
#3 | Fürti válasza #2
No de nem biztos hogy a klaxxi alkotás őt ábrázolja (teljes valójában). Smiling A játékban lévő képek/szobrok ábrázolásmódjára amúgy sem sokat adok a készítők hanyagsága miatt sajnos. Lásd pl Goldrinn szobrát - egyik játékbeli farkasfajra sem igazán hasonlít, de azért inkább wolf, miközben az ancient modelje egy worg. Nagyon tud bosszatani, mikor ilyen apróságokra nem képesek odafigyelni. Sad
#2 | Roselis válasza #1
Gondolom ilyesmit vártál el volna (ez utóbbi kép asszem' volt már fent a KUKKER-ben). A játékbeli ábrázolása alapján viszont közelebb áll a faceless one-okhoz.

A képről: nekem nagyon tetszik, egyedül a szép kék ég rontja a sötét, titokzatos összképet.
Hát.. maga a kép nem rossz, de csöppet sem Y'shaarjos. Sosem egy csápszörnyek képzeltem el, hanem egy shara hasonlító valaminek, rendesen 7 fejjel.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu