KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2361 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2429 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2431 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2431 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2431 napja

Veresmanccs Warcraft film - egy kép a forgatásról
Veresmanccs - 3671 napja
12
[A cikk egy-az egyben az eredeti cikk másolata, hogy ne kelljen oldalt váltania annak, aki szívesen olvasná itt is. Szerintem remekül meg van írva ez már, nem változtatnék rajta. A cikk szada jóvoltából jelent meg a Gamestar oldalán. - VM]


Egészen a mostani első forgatási fotóig nem mertük elhinni, hogy megkezdődtek a Warcraft film munkálatai.
___________________________________________________________

2016. március 11-én érkezik a Warcraft mozi a Legendary Pictures és a Blizzard közreműködésében. Hogy az említett cégek nem a levegőbe beszélnek és a Warcraft filmadaptációja valóban készül, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a legelső forgatási kép.

Bár hivatalos címmel továbbra sem rendelkezik a projekt, az mindenesetre több mint biztató a rajongók számára, hogy Duncan Jones (ő van nekünk háttal a képen) és a stáb megkezdték a forgatást:





A korábbi koncepciós rajzok alapján jó eséllyel olyan játékbeli helyszínek is megelevenednek majd a vásznon, mint Stormwind és Draenor, de a fenti fotóra fókuszálva nehéz lenne behatárolni, hogy az éppen forgatott jelenet hol is játszódik. Van tippetek?

Ha a helyszíneket nem is, a színészek nagy részét már ismerjük. A főbb szerepekben Travis Fimmel, Dominic Cooper, Ben Foster, Toby Kebbell, Paula Patton, Rob Kazinsky, Daniel Wu és Clancy Brown. Csak bírjuk kivárni 2016-ig, hogy az orkok és emberek először találkozzanak.

Mit szóltok?
Fea: "megjegyzem az értelmesebbje most sem teszi"- mondatára akartam reagolni, bocs ha félreérthető voltam. Laughing out loud

Amúgy szerintem csak Emberek és Orkok lesznek (nagyon-nagyon talán törpök).
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoznak ki belőle és hát reménykedem, hogy jobb lesz az átlagos adaptációknál.
Mivel az Első Háborúról beszélünk, ezért ez az Old Horde lesz, és Alliance-nak nyoma sem lesz - lesznek orkok, ogrék, emberek (Stormwind), talán nyomokban high elfek, gnómok, trollok és törpék.
#10 | Griewer válasza #8
Azért mert bunkók is játszanak ott? Az orkok valóban unalmasak meg túl sokat vannak reflektorfényben, de a trollok az undead-ek és a tehenek menők a maguk módján. Az belfek úgy viselkednek, mint a Highelfek a létező legtöbb fantasy történetben, a Goblinok úgy szintén.

Amellett, hogy én inkább alli párti vagyok nem hiszem, hogy a horda bármivel kevesebb lenne az allinál. Mégcsak játékosokban sem. Ugyanolyan típusú parasztok megtalálhatóak mindkét frakcióban és szintén ugyanolyan jófej emberek megtalálhatóak mindkét oldalon.

Szerintem nem értelem kérdése, hogy ki melyiket preferálja. Az pedig, hogy a kettő történetileg, játékelőnyileg nem egyenrangú pedig a készítők bénasága. (bár megjegyzem szerintem a MoP viszonylag kiegyenlített volt ebből a szempontból frakció szinten, ha ezt még faji szintre is áttudnák ültetni, akkor végre haladna a történet rendesen.)
#9 | Adi91 válasza #8
wow_c_498685
#8 | Fea válasza #7
tisztában vagyok vele, de én mégis úgy gondolom, hogy kamuztak. szerintem LK story lesz. egy WC 1-ből nem tudnák kihozni úgy a hőnszeretett csordájukat, hogy bárki élő ember azt mondja rájuk, hogy király frakció. megjegyzem az értelmesebbje most sem teszi
Nem, megerősítették már korábban, hogy Durotan és Anduin Lothar is szerepelni fog a filmben. Ez az Első Háborút jelenti.
szerintem loarderon és LKs lesz a téma. most jönnek panaszkodni a járvány miatt
Javítva.
Szerintem a helyszín az a Cathedral of Light és a képen két reménybeli retripala látható. Smiling
Pár napja már mondtam a vazze topikban, hogy ezek jedik, szóval rossz filmből lett kivéve a kép. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu