KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1675 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1743 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1745 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1745 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1745 napja

Tüsi Spirit of Harmony: végre BoE lesz?
Tüsi - 3009 napja
14
A Spirit of Harmony-t, a Mists of Pandaria alapvető nyersanyagát szinte minden szakma használja. A kiegészítő megjelenése óta karakterhez van kötve (BoP), nem lehet kereskedni vele. 

Nemrég azt hallhattuk, hogy nincs tervben a BoA-ra állítása a kiegészítő végén, mint ahogy azt tették annak idején WotLK-ban a Frozen Orb, vagy Cataclysm végén a Chaos Orb esetében.

Most egy játékos és az egyik Profession Designer arról beszélgettek a twitteren, hogy talán nem fog így maradni és BoE-s lesz végül a Spirit of Harmony is. A tweetből az derül ki, hogy 6.0-ban, de talán még előbb is számíthatunk arra, hogy BoE-re váltják az alapanyagot.

Az Auction House kukacok (minden negatív felhang nélkül) tehát készülhetnek és kezdhetnek spájzolni belőle, hogy szép kis összegeket leakasztva megszabaduljanak Spirit of Harmony készletüktől.

A hír természetesen nem bejelentés, nehogy valaki készpénznek vegye.

Olvashatjuk a reakciókban, hogy túl későn vezetik be és nincs jelentősége már. Az is igaz, hogy aki aranyra akarta váltani felesleges készletét, annak volt rá módja pl. Golden Lotus-ra, vagy különböző ércekre váltással. Igazából ez azoknak jelenthet sokat, akik szeretnének egy újabb alttal craftolni, de nincs kedvük órákig mobokat farmolni, hanem inkább megvennék AH-ból az összetevőket.
wow_c_497245
Tekintva, hogy a 28 slotos táskákhoz szükséges cloth CD nélküli gyártásához kell a Harmony, megmarad a haszna a Warlordsban is... Sticking out tongue
#12 | Delfi válasza #11
JC húzásra is kellett, ráadásul random recept esik belőle, tailoring/BS recepteket ebből kellett venni, szóval volt rengeteg olyan helyzet, amikor csak annál gyűlt, akinek nem kellett.
Pont ugyanilyen a lesser charm, a mainnál több ezer van, nem lehet semmit sem kezdeni vele, az altnál meg nincs, így beválltani sem tudod.
#11 | Klary válasza #10
A herb melle az atlag ember alchemyt vesz fel.. farmol harmonyt, bevaltja golden lotussa, abbol keszit potit/flaskot, be ahba es jon a gold.
Vagy ha nem az a szakmaja, akkor bevaltja golden lotussa es vagy eladja igy natur, vagy csinal/csinaltat belole flaskot/potiont. 
wow_c_497224
#9 | Tüsi válasza #8
:DD nem értem mi a problémád Smiling Amúgy hót nem izgat mit kezdenek egy olyan alapanyaggal, amit a kieg első 2 hónapjában használtam, aztán sohatöbbet Smiling

Hogy ne maradjon el ami ide kívánkozik, pontosan így fogalmazott a szakma dizájner: "Maybe even a little earlier. Eye-wink" kezdjen mindenki vele, amit akar Smiling
#8 | Delfi válasza #6
Aham, végül is autentikus forrás, hogy Tüsi reméli így lesz. Smiling
#7 | Fea válasza #6
soon TM
"de talán még előbb is számíthatunk arra"
#5 | Delfi válasza #3
Ugye azt olvastad, hogy nem ígérték meg, de ha mégis, akkor 6.0-ról beszél, ami 2-3 héttel a wod előtt élesedik. Szerinted van jelentősége az alt szakmának olyankor már? Hiszen minden új kieg visszanyúl a szakmákba és 1 filléres alapanyagokból átléphető minden.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu