KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2310 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2378 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2380 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2380 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2380 napja

Wolverine Kitekintő: Hearthstone iPaden
Wolverine - 3644 napja
13
Ma jelent meg a Hearthstone tableten is játszható verziója - a dolog szépséghibája, hogy egyelőre csak iPadre, és csak Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában. Persze ez nem akadályozhatta meg Tarsoly1991 olvasónkat abban, hogy kipróbálja és megossza veletek tapasztalatait - a tovább után.

A Blizzard a mai napon bejelentette, hogy végre elérhető a Hearthstone tabletekre készült verziója az Apple App Store-ban, úgyhogy nagy lelkesedéssel neki is ugrottam és kipróbáltam.
A tesztgép egy iPad mini volt. A játék indítása után be kell jelentkeznünk a Battle.net felhasználónkkal vagy létre kell hoznunk egyet. Aki használ authenticatort, attól egy kódot is kérni fog a játék, mielőtt beengedi. Bejelentkezés után láthatjuk a Real ID-s ismerőseinket és csevegni is tudunk velük, továbbá ki tudjuk hívni párbajra őket.





A játék irányítása igen könnyű, csak rányomunk a kiválasztott lapra, és ráhúzzuk a pályára, a támadás hasonlóképpen történik. Hősünkre rábökve tudjuk előhívni a már megszokott, a játékon belüli chatet helyettesítő szövegbuborékokat. Az optimalizáláson még dolgozniuk kell sajnos egy kicsit: sűrűn esik gondolkodóba a játék, de szerencsére ez nem zavaró. Első győzelmünket egy iPack achievementtel jutalmazza a Blizzard, melyért egy pakli Expert Cardot kapunk.





A játékhoz legalább iPad 2-re van szükség iOS 5-ös rendszerrel. A magyarországi App Store-ban egyelőre még nem érhető el ez a változat, így aki szeretné kipróbálni, az állítsa át a felhasználói fiókjában az országot Ausztráliára, Új-Zélandra vagy Kanadára. A játék természetesen ingyenes, de tartalmaz játékon belüli vásárlási lehetőséget. Az androidos változat megjelenéséről jelenleg nincs információ.

Személyes vélemény: nagyon tetszik a tablet verzió, így nem fogok többé unatkozni munkába menet. Smiling
#13 | Klary válasza #12
iPodra van Doom.. biztos ismered a jatekot.. meg el tudod kepzelni mekkora egy iPod kijelzoje.. vonj le kovetkeztetest.. 3x5 (kb) cm-es kijelzon DOOmozni.. elmeny lehet. 
Nah most telefonon sem lesz ez maskepp.. jo mondjuk iphonen tudsz zoomolni, dehat keves mint halottnak a csok. 
#12 | Delfi válasza #11
Nem igazán tudom elképzelni a HS-t telefonon, ott fogsz szerencsétlenkedni, hogy jó lapot fogj meg? A tablet még hagyján annak elég nagy a képernyője, de egy átlagos kijelző erre túl kicsi.
Lesz telefonos változat is, iPhone-ra/Winre/Androidra egyszerre, valamikor nyáron vagy ősszel. 
#10 | Tüsi válasza #9
Annyira nem rohanok, megvárom szépen mire elérhetővé teszik mindenhova Smiling tudom, hogy semmi értelme, de ki mondta, hogy logikusan gondolkozom... Eye-wink
wow_c_497204
Nem tudom arra ki fog-e jonni, bar azon a kis kijelzon kavirnylani vele.. :/
#7 | Tüsi válasza #6
Ez majdnem ugyanaz amit írtam, iPhone-nal kiegészítve (az nincs nekem).
#6 | Klary válasza #5
Ahh olyanrol nem almodok. Laughing out loud De mondjuk jatssz ipadon/iphonen es nyerj 3 meccset, azt kapsz erte egy piros lovat az franko lenne. Smiling
#5 | Tüsi válasza #4
Az azért merész lenne, ha csak az iPad-del rendelkezők kaphatnának piros lovat Laughing out loud
Koszonom en is, nagyon varom mar hogy megjelenjen itt is. Smiling A piros lorol nem tud valaki valamit hogy fog ehhez kapcsolodni? 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu