KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2364 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2432 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2434 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2434 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2434 napja

Norton Várj még azzal az instant boosttal!
Norton - 3718 napja
13
A körülöttünk szaladgáló WoD Digital Deluxe petekből és mountokból látjuk, hogy sokan már előrendelték a következő kiegészítőt. Nagy részük már el is használta a lehetőséget, és felhúzott max szintre egy karaktert. Elmondom, miért volt ez hibás döntés részükről.

Türelem ifjú padavan.” – ahogy Optimus fővezér mondta Pókembernek a Power Rangers főhadiszálláson, mikor megtámadták a Replikátorok.

Erre tessék.
#13 | Norton válasza #11
Szándékosan nem gondolkodtam el a veszek új lvl 90 boostot vonalon. Én is tudom hogy ki lehet termelni több kari árát is de az már erősen érinti az illegális manőverek témáját.
Írhattam volna hogy lődd el a boostot, vegyél rá Honorbuddyt és mehet napi 5 órában a bot, nyomass rá egy automouseclickert oszt mehet a prospect/milling. De én nem ezt a műfajt képviselem a blogon.

Ha a legális és nem kocka térfelen maradunk, akkor jobban megéri WoD startra felkészíteni a karit és akkor ellőni a boostot, amikor már nagyjából biztos infók lesznek a szakmákról.
Sokkal nagyobb embertömeg fog játszani akkor mint most, és egy most rosszul választott szakma később megbosszúlja magát.

Lődd el most még egy enchantra vagy alchemyre. Én megnézem mit változnak a szakmák és eldöntöm akkor hogy akarok e Xedik  alchemyt vagy scribe-t.

Attól, hogy nem megyek bele illegális dolgokba az még nem vetítés. Dehát ki hogy játszik ugye...
#12 | Tüsi válasza #11
Kicsit Laughing out loud
wow_c_495534
#10 | Klary válasza #9
En mar vegeztem, statisztika:
- mage: 11 db 553/559-es item + 3 token ment a kukaba, ugy, hogy offspecre is 2-3 item kivetelevel megvan a gear (de minek).., ezenkivul az osszes darkmoonos item ami esett, hihetetlen mennyi szarsagot tudok felhalmozni. 
- az 5 karimnal volt 51 Burden of Eternity, ment a kukaba ez is, kb soha nem lesz ra szuksegem.
- anno annyi ilyen 496-os itemet felhalmoztam, hogy minden karimon megvan os-re is a gear mar (semmi ertelme), sot.. van 4 kiskarim, azoknak is megvan ms+os-re is.. lehet nekifogok holnap, es az osszes clothosat + minden olyat amit az osszes tud hasznalni (back, curio) atkuldom a locknak es szetszedem.. vagy 6-7 Jade Spirit echa tuti kijon belole. 
- ezen kivul be kellene valtani a JP-ket, mert 4k/4k-n van az osszes, egyedul mailes heirloom hianyzik par darab, azt szerintem meg tudom venni.. majd huzok egy shamant melle, annak jo lesz. 

Itt tartok, es a 3 bankos karimhoz meg hozza sem fogtam.. mindegyik fullon van baggel, es mindegyik tele van itemmel.. hus, noveny, lockboxok.. bele se merek gondolni. :D 
Szerk: a void storet hagyjuk, az karinkent 1 fullos nap.. Laughing out loud

#9 | Norton válasza #8
Ezt a véletlent, most én is takarítok a karik közt Smiling
#8 | Klary válasza #7
Nem vesz ra a lelek.. Sad Vagy 2 hete 53-on all.. Sad Most nagytakaritas van, mind az 5 karimnal fullon van a bank is meg a taska is.. :S
#7 | Fea válasza #6
ha most leülsz játszani, délután 2-re Smiling
#6 | Klary válasza #4
A Ragnan levo karim 53-as.. 2 szakma 1-es skillel felveve neki.. Nem tudom mikor lesz 60-as. Laughing out loud
wow_c_495422
Azon gondolkoztam, hogy melyik éri meg jobban. Ha kivársz és spórólsz 10k goldot, vagy ha fél évig használod azt a felhúzott karaktert és megtermeli neked a befektetésed?
Jogos a felvetésed, mert például én sem gondolkoztam el ezen, így viszont ebből az aspektusból is meg lehet vizsgálni az ember döntését. Igaz nem tartok attól, hogy igénybe venném ezt a szolgáltatást most. Smiling Én csak azon filózóm már egy ideje, hogy ha megkapom a kieghez járó boostot, akkor melyik karakterre használjam el, mert akkor azt nem fejlesztem most fel. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu