KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2347 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2415 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2417 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2417 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2417 napja

pszichocsiga
Critter
pszichocsiga
1 hozzászólás
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdőívet és cserébe három szerencsés kitöltő egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .

A kérdőívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.

Köszönöm szépen!
shaddark
Bloodscalp Hunter
shaddark
413 hozzászólás
Én 44 évesen gondban voltam az "előfordult már" kérdésekkel, - ha az egész életem a céltartomány akkor mindenhová igent kellene írnom, de ha pl. az utolsó 5 év akkor meg jobbára nemet.

Az ember élete egy fejlődési szakasz, melyben jó és rossz tapasztalatokból tanulunk, átértékelve magunkat változunk, és frissítve a sablonokat melyekkel az agyunk dolgozik a környező világot is megtanuljuk elfogadni az elítélés helyett.

Így az a kérdés hogy "előfordult-e", szerintem csupán arra kérdez rá, hogy adott fejlődési szakaszon túl vagyunk-e már, a végeredményt, hogy milyen tapasztalatot szereztünk és hogyan módosul ez alapján a viselkedésünk azt nem tükrözi. Az ember nem Pi, ha érted mire célzok Smiling

A képes feladatok tetszettek, ilyesmit más tesztekben nem láttam még.
Ha használni nem is lehet majd a teszted mert soha be nem bizonyított, sehol sem mért, jobbára hit alapú koncepciókra épül, de legalább újszerű és érdekes néhol :) 
Lightbringe
Murloc
Lightbringe
17 hozzászólás
wow_c_494597
Veresmanccs
of the Shattered Sun
Veresmanccs
4037 hozzászólás
wow_c_494593

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu