KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2330 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2398 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2400 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2400 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2400 napja

Alexstrasa
Cenarion Defender
Alexstrasa
1669 hozzászólás
 Sziasztok!
Csak nekem hiányoznak eszméletlenül a quiverek? Sad


Mióta törölték, nem is tudok a hunteremmel játszani, mert annyira hiányzik a hátáról. Meg amúgy is mekkora hülyeség volt kiszedni, szerintem senkit nem zavart, bár biztosan volt valami oka. Akkor vadászt játszottam vadásszal, csak azzal toltam, de utána eltűnt a varázsa, sajnos...

Tudtok valami módszert, amivel vissza lehetne hozni azt a tegezt?Egyedül vagyok, vagy nektek is hiányzik?


End
Alexstrasa
Cenarion Defender
Alexstrasa
1669 hozzászólás

Nem is vagyok előfizetve rá már mióta... Pedig már akkor játszottam, amikor erre az oldalra csak a druid macis küldijének leírásáért jártam fel, és ilyen sárgás háttere volt. El is szomorodtam, amikor átalakult, de rájöttem, hogy milyen fain és regisztráltam. Laughing out loud



Egyszerűen borzasztónak tartom, hogy nincs kihívás a játékban. Ezt értsétek úgy, hogy lehet, hogy nehezek a raidek, insták stb, de megannyi dolog kiürült a játékból, mint, hogy éppen etetni kelljen a petedet. Sablonná vált az egész. Emlékszem mennyire elvesztem a játékba és tíz szint után nevettem a tanárnál egyet, hogy már megint ennyit kell megtanulnom. Amikor meg nem volt pénzem-visszamentem farmolni, de megint belefeledkeztem. Hiányzik maga a tartalom, amivel el tudod foglalni magad. Igen, kihúzol mindent maxra... és utána? Annyira megkönnyítették a játékot, hogy egyszerűen percek alatt meg tanulhatsz bármivel játszani. Lichre huntert húztam, catára warrior, pandára meg maget... és érzem a különbséget, hogy mennyivel kevesebb dologra kell odafigyeljek. Felgeareltük a magemet (Creb) úgy, ahogy, és fb-zés közben több dps-t toltam, mint egy 10 item levellel kisebb haverom, közben csak három gombot nyomogattam. Mivel azokat meg már betanultam, simán HS-eltem raid közben, éééés... top dps is voltam néha.




A sztori maga szerintem nagyon jó, a pandából se hittük, hogy kihoznak egy jó történetet, de engem mélységesen elszomorít azoknak az apróságoknak a hiánya... Kivették a tegezeket, a tanulást, a kasztos küldetéseket, azt az élményt, amikor próbáltál egy épkézláb csapatot összerakni deadminesra... Akkor még használtuk a general chatet. Sokkal jobban kötődött a vadász az állatához, hiszen nem csak úgy volt mellette automatikusra állítva, vagy bármelyik kaszt. Akkor még megismerte a karakterét az ember. Meg, hogy lvl 20tól ló... nekem még úgy dobta ösze Bercelinnek azt a 150 aranyat a guild 40-es szinten. Laughing out loud És jó is volt... Volt értéke a pénznek is, most ahogy fejlődsz van elég pénzed mindenre.




Nem írok többet (tudnék), nem untatlak titeket. Laughing out loud Nektek is van valami amit különösképpen hiányoltok a régi WoWból?

Delfi
Gnome Death Knight
Delfi
11096 hozzászólás
Nekem még ott van a bankban, mert ugye átalakították sima táskává.
Amúgy nekem is hiányzik, szerettem, hogy kijött belőle új, akkor összefarmoltam az alapanyagokat, megcsináltattam a klántársammal, és kaptam néhány új stack helyet, meg némi hastét.
Érdekes érzés ránézni, mert egy olyan klántársam neve van rajta, aki már vagy 4 éve nem játszik, és le is morzsólodott a társaságból, pedig nagyon sokat játszottunk együtt.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.
#6 | Veresmanccs válasza Grimmfandan #2 üzenetére
Veresmanccs
of the Shattered Sun
Veresmanccs
4037 hozzászólás
wow_c_491155
#5 | Nuwiel válasza Alexstrasa #3 üzenetére
Nuwiel
Hand of A'dal
Nuwiel
2647 hozzászólás
Nekem is night elf hunterem van, az enyém is nyúlkál, de minek Sticking out tongue

@Frosty: nekem még a 4.3 (vagy 4.2) előtt pet stance kezelés is hiányzik, az sokkal normálisabb volt, mint amit bevezettek helyette. Egyszerűen Agressive-re állítottam a petet, mentem Archeology lelőhelyekre, és amíg én ástam, ő legyilkolt körülöttem mindent.
Rejtek @ Arathor/Hellfire Alliance
Frosty
of the Shattered Sun
Frosty
7707 hozzászólás
Nekem jobban hiányzik az állatok etetése.
Dehát ha hülyék a játékosok, akkor a játékot is le kell hülyíteni hozzájuk, sajnos, pont amiatt, hogy ne szívjon velük mindenki más is.
(Akinek nem inge, ne vegy magára.)
Rajzra gyúrok Smiling
"Chuck Norris wants to put himself in every man."


Alexstrasa
Cenarion Defender
Alexstrasa
1669 hozzászólás
#2 Ez igaz... én általában hónapra előre bevásároltam, viszont emlékszem, hogy egyszer pont egy hajnali gyors BG közben fogyott el. Vicces volt... viszont imádtam, hogy tényleg ott voltak a nyilak. Ha jól emlékszem, hogy ha üres volt a táskád akkor meg nem voltak a hátadon se, stb, stb. Szép emlékek, nagyon hiányoznak.
#4 Akkor nem én vagyok a bolond. Smiling Tényleg, catában még én is játszottam vele mert eltakarta a böhöm nagy fejszém. Viszont én kettő 1 kezes baltával és egy jó nagy íjjal tudtam a huntert mindig is elképzelni, ala Rexxar.

Mivel Nelf a valódi hunter mainem így elég fura, hogy hátranyúl lövésnél... csak nincs mit és nincs honnan kivennie. Laughing out loud Nekem nagyon fura és idegesítő...
Grimmfandan
Consortium Agent
Grimmfandan
1937 hozzászólás
wow_c_491149
Szereted a táncoló medvéket, igaz? Mindenki szereti a táncoló medvéket. Még a medvék is szeretik a táncoló medvéket. "Úgy tűnik nem értitek...Nem én vagyok összezárva veletek...TI VAGYTOK ÖSSZEZÁRVA VELEM!" Rorschach http://www.youtube.com/user/Gr... <---Minden mi jó^^
Nuwiel
Hand of A'dal
Nuwiel
2647 hozzászólás
Nem vagy egyedül, az MMO Championt olvasva rengetegszer előkerül a téma. Csak a Cataclysm óta játszom hunterrel, a tegez/nyílvessző nekem kimaradt. Én azért hiányolom leginkább, mert a MoP-ban elvették tőlünk a melee fegyvert, és így nincs semmi a hátamon, miközben harcolok Sticking out tongue Harcon kívül ugyan ott van a fegyver, de jó lenne valami optikai tuningként, még ha tényleges funkciója nincs is, mert az biztos, hogy nem fogják visszahozni a nyílvesszőket / töltényeket.
Rejtek @ Arathor/Hellfire Alliance

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu