KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1395 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1463 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1465 napja

Chio Ki az a Chio?
Chio - 4813 napja
10
Üdvözlök minden kedves olvasót! Még mielőtt a címben szereplő kérdést valaki feltenné, gyorsan bemutatkozom. Az én nevem Chio, mostantól én is csatlakozom a WoW-Hungary szerkesztőségéhez. 16 éves budapesti diák vagyok, 4 éve tevékenykedem különféle weblapok szerkesztőjeként. Legutóbb a saját blogom, a Nerf.hu-n folyattam a tintám, de mától a WoW.hu oldalán fogok nektek friss és szórakoztató hírekkel szolgálni.
Isten hozott Chio. Remélem sok jó dolgot olvashatok majd tőled. Laughing out loud
#9 | Invi válasza #3
 Remélem a kedélyek megnyugodtak. Nem is tudom, hogy hogy lehetett azt gondolni, hogy nem lesz RSS?! Volt már az elejétől, csak linket nem láttatok rá, mert mint mondtuk még béta állapotban vagyunk. De szorgos, nagy tiszteletű programozónk folyamatosan dolgozik a motor finomhangolásán, amiért 1000 köszönet neki!

Amúgy meg ez a k.anyázás tipikus magyar hozzáállás volt, sőt azt mondom a magyarok közül is inkább a kötözködő mindenben hibát kereső. Azt nem lehetett volna írni inkább, hogy "RSS nem lesz fiúk?" vagy "Pls legyen RSS".... Szóval köszönjük Emese! Smiling

Na jó, de félre a minden ellentéttel. Nyissunk tiszta lappal, Isten hozott téged is az új oldalon!
Üdv a táborban!

Mivel én csak be-be hírezek néha valami gyengét örülök,hogy van egy igazi hírkereső kisködmön a körben.
Sok sikert a Wow.hu-nál

Lori
#7 | gyvi válasza #3
Üdv Cho itt is! Smiling
 Lesz RSS, de az oldal még messze nincs kész.
#4 | Talentor válasza #3
Ne felejtsd el, hogy az oldal még elég friss és még szinte folyamatosan változtatnak rajta pofozgatják stb. Ha meg az a nép akarata, hogy RSS n keresztűl lehessen olvasni akkor tuti megcsinálják azt is.
Amúgymeg eddíg én is egy másik oldalt olvastam nem nevezném nevén(fagysokkk) és az eléjén még jó volt aztán szerintem eléggé lezülött. WoWhu t régen azért nem olvastam mert maga az oldal kinézete, stílusa nem jött be kritikus ízlésemnek de mióta volt ez a nagy változás inkább ide járok. Amúgy amit az egészből leakartam hozni, hogy amilyen fejlődésen átment az oldal nem hinném, hogy nem lesz RSS, bár ha igen, én azt is túlélem;).
Udv itt Chio!
Kb miattad akartam ujra latogatoja lenni az oldalnak, de el sem akartam hinni amit lattam! Hogy lehet hogy egy ilyen kaliberu oldalt 2008-ban ne lehessen RSS-en keresztul olvasni? Szamtalan wow-os oldalt ismerek es eddig mindent szepen bele tudtam tenni a feed olvasomba, kivetel ez a gyonyoruseges magyar oldal... hat hiaba, tipikus magyar fejlesztes...
Örülök, hogy bővült a gárda:)
Először is: Welcome Here!

Nagyon jókor huppantál be, itt ez a sok gyönyörű infó, én meg (23 évesen) egyetem és meló mellett egy év egyedüli hírezés után már kezdtem mindenhol news post gombot látni. Smiling Reméljük így többen már könnyebb lesz! Eye-wink

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu