KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 663 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 731 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 733 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 733 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 733 napja

Kagamesh Sacra Pannonia @ Nordrassil
Kagamesh - 4090 napja
0

minden kaszt

http://sacrapannonia.guildhoster.net

Célunk egy kis baráti társaság létrehozása a WoW világában. Ez a klán elsősorban azoknak a játékosoknak szól akik ilyen-olyan okokból nem tudják, vagy nem akarják betartani a „nagy” guildek szigorú szabályait, előírásait és főképp a játék öröméért játszák a WoW-ot. Elsősorban a kisebb létszámú instance-okat szeretnénk megcélozni. 

Jelenleg kaszt és szint megkötés nélkül bárkit szívesen látunk, aki egy jó hangulatú, baráti csapathoz szeretne tartozni. Ha csatlakozni szeretnél, keresd a játékban Rethgaar-t, Kagamesh-t vagy Dolen-t,  

http://sacrapannonia.guildhoster.net fórumán Recruit pont alatt is jelentkezhetsz

Ha csatlakozni szeretnél, ezt a pár sort olvasd el figyelmesen és ez alapján dönts. Mivel a klán alapvetően egy baráti, casual csapat, nálunk ne számíts heti 20 raidre és epix lootesőre, arra ott vannak a HC klánok. Viszont számíthatsz egy segítőkész haveri csapatra, akikkel a munka után pár órát eltölthetsz lazításképp. Gondold át, hogy ez így Neked megfelel-e és csak ez után jelentkezz, mert olyan társakat keresünk, akik hosszú távra terveznek velünk, és nem lépnek le, csak mert nem raidelünk eleget, vagy nem öltöztetünk az első héten full T6-ba ( de még a másodikon se Sticking out tongue)

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu