KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1395 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1463 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1465 napja

Invi Elrajtoltunk, WorldofWarcraft.hu 3.0
Invi - 4825 napja
15

Ezt is megéltük, több heti munka után végre live lett az új wow-hungary.com, amely reméljük a Ti tetszéseteket is jobban elnyeri majd, mint a régi design.

A jó dolgokon megpróbáltunk nem változtatni, a rosszakat, (mit rosszakat, hiszen olyanok nálunk sosem voltak… Smiling ), szóval a kevésbbé tökéletes megoldásokat pedig megpróbáltuk a tökély egy új szintjére emelni, de persze a végső ítéletet, majd úgyis ti, olvasók fogjátok meghozni.

Az új lapunk egyelőre még kicsit béta, de ez persze semmit sem von le a funkcionalitásából, főleg az előző verzióhoz képest. A béta szócska esetünkben csak annyit jelent, hogy a nagyon ügyes userek néha-néha még bele futhatnak egy-egy hibába (és ilyenkor nagyon örülnénk ha tudatnák velünk [kapcsolat] ), illetve sokkal inkább azt jelenti, hogy még itt-ott csiszolunk pár dolgon a Ti ötleteitek alapján, továbbá szeretnénk még implementálni majd pár új funkciót (Pl.: az allisok kapnak rövidesen egy allis témát is).

Az oldal a jelenlegi designjával sokkal színesebb, szagosabb, kezelhetőbb és egyszerűen élvezhetőbb lett, mint amit az előző verzió nyújtott. A kezelhetőbb felületet pedig nem csak Ti, hanem mi szerkesztők is élvezhetjük szerencsére, így már nem fog több percnyi egér és billentyűzet zsonglőrködésbe kerülni, hogy kipostoljunk egy már jó előre megírt cikket. A felhasználói felület megváltoztatásával végre tudunk itemlinket, videót, és képet is pikk-pakk beilleszteni a hírekbe, így reméljük a régi Wall of Text-ek után ez is egy üde színfolt lesz.

Ha kicsit jobban elmerültök az oldal lehetőségeiben, akkor észre vehetitek, hogy mostantól mindenhol login nevetek látszik, de ez nem jelenti azt, hogy karaktereitek nem köthetőek a neveitekhez, sőt éppen ellenkezőleg. Személyes beállításaitoknál valamennyi karaktereteket felvihetitek, amelyeket a rendszer össze linkel az Armory profilokkal, így ha egy másik user kéri le adatlapodat, akkor rögtön látni fogja karaktereidet is felszerelésükkel együtt 1-1 klikk után.

A Blizzard-al karöltve és aktív támogatásával egyre inkább nyitunk a magyar community felé, hiszen mint Thomas Jehnsen (a Blizz területünkért felelős community managere) is megmondta, mi Magyarok a WoW közösségei között kiemelkedő aktivitással bírunk, és ezt közösen is szeretnénk a jövőben jobban kiszolgálni. 

Az oldal már ismert régi közösségi szolgáltatásai mellett (fórum, privát üzenet rendszer) újakat is a rendelkezésetekre bocsájtunk, ilyen például az, hogy bárki írhat saját blogot, amely a főoldal oldalsávján megjelenik és a legjobban sikerülteket akár be/ki is emelhetjük, ilyen új funkció a kukker is, ahova bárki felteheti saját vicces WoWos képeit, nerdségét vagy screenshotjait és a guildek életét megkönnyítendő létrehoztunk egy gyors, egyszerűen használható ugyanakkor mégis nagyon precíz recruit szervező modult is, amely szintén a főoldalon látszik.

Külön felhívnánk figyelmeteket, hogy mivel hivatalos Blizzard Fansite vagyunk, ezért bizonyos tartalmakat nem közölhetünk (a Blizzard az NDA keretében pontosan szabályozza lehetőségeinket), illetve a felhasználók által beküldött tartalmakat is szűrnünk kell. Az ilyen jellegű tartalmak minden esetben eltávolításra kerülnek, illetve a felhasználók számíthatnak ban-ra. Ez eddig érvényben lévő szabályzat a továbbiakban is érvényben marad.

Összefoglalva, ami lesz, van:

  • Teljesen új design
  • Itemlinkek, képek, videók a hírekben, cikkekben
  • Recruit modul
  • Saját blog
  • Kukker a screenshotoknak
  • Több, színesebb hír (ez majd szépen progresszíven fog nőni)
  • Armory-val linkelt karakter lap
  • Tartalmi és közösségi fejlesztés
  • Béta stádium


Regisztrációnk és szolgáltatásaink bárki számára nyitottak, a fórum régi felhasználói eddigi felhasználói nevüket és jelszavukat használva léphetnek be, de a régi híroldal regisztrációi sajnos technikailag nem voltak átemelhetőek, így a régi híroldal userei kénytelenek újra regisztrálni.

Ha elfelejtetted régi jelszavad, a jelszóemlékeztető a régen megadott e-mail címedre elküldi jelszavad.

Várjuk kérdéseiteket, kéréseiteket, tippjeiteket az oldalon feltüntetett elérhetőségünkön [kapcsolat].

Jó szórakozást kíván:

a wow-hungary. com csapata

wow_c_525723
hehe, ez engem is többször megszivatott. Laughing out loud

Valahogy el kellene különíteni, vay eltüntetni.
szerintem a fórum nem is annyira gáz, az egyetlen ami megkavart benne, hogy minden téma elején kiemelve ott van a kezdőhsz. Én pl, mivel ez egy hosszú hsz volt és kilógott a képből, egyből a végére ugrottam a témának, mert azt hittem, hogy fordított a sorrend, miközben nem az. Ki lehetne azt onnan szedni és akkor ténylegesen is a legfrissebb hsz lenne felül.

csak nekem hiányzik a főírás jobb széléről néhány betű (asszem 1 Eye-wink) vagy másnak is ? a régi style nekem is jobban bejött Sad

A fórum totálisan átláthatatlan lett, pedig az volt az oldal leghasznosabb része. :/
Ahogy elnézem ez mindenkinek fáj...
#10 | kekes válasza #9
épp ez az, hogy az nem old meg semmit ha mittudomén fehér alapon kék betűk lesznek. átláthatatlan szutyok marad attól a fórum...
wow_c_236745
legalább a fórumot nem lehetne vissza állítani ez borzalmasan átláthatatlan...
#7 | lilwolfy válasza #6
Hehe, nem is tudom mi hiányzott már a szabadságom alatt...

Jó lesz ez így. Közösségi blog, és fórum. Akit nem érdekli, nem olvassa. Akit meg érdekli, írja, olvassa, részt vesz benne.

Tudnék pár sikeres drupal közösségi oldalt mondani. Nekem tetszik a stílusváltás, akár érdekes is lehet.
ezzel kár volt vesződni. a többség úgyis a fórum miatt járt ide, az oldal nem érdekelt senkit. a fórumot pedig sikerült szépen elcseszni ezzel a csicsás szutyokkal. végülis csak a funkcionalitását vesztette el ezzel a fórum új skinektől függetlenül...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu