KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 955 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1022 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1024 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1024 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1024 napja

Invi WotLK site update
Invi - 4387 napja
1
A minap kis frissítő szellő érte a Wrath of the Lich King hivatalos honlapját. Az update keretében felkerült egy vadonás új, imba Arthas Wallpaper és frissült a Bestiárium is a Magnataur fajjal.A Magnataur egyfajta jó szándékkal kentaúrnak mondható lény, amelynek felső teste egy óriásé, míg altestét egy mamuttól kölcsönözte. A tekintélyes fajban egyesek az ősök és az alacsonyabb rendű fajok közös felmenőinek bizonyítékát vélik felfedezni. A Magnataurok kemény népség, az éhínségek idején kannibalizmusra fanyalodnak, bőség idején viszont egy-egy alpha hím által irányított hatalmas csordákban járják Northrend vidékeit. Noha a Magnataurok nem igazán számítanak békés fajnak, sőt Northrend majdnem összes egyéb lakójával harcban állnak, ennek ellenére meglepő módon a sarki koboldokkal elfogadó közösséget képeznek.
A Magnataur egyfajta jó szándékkal kentaúrnak mondható lény, amelynek felső teste egy óriásé, míg altestét egy mamuttól kölcsönözte. A tekintélyes fajban egyesek az ősök és az alacsonyabb rendű fajok közös felmenőinek bizonyítékát vélik felfedezni. A Magnataurok kemény népség, az éhínségek idején kannibalizmusra fanyalodnak, bőség idején viszont egy-egy alpha hím által irányított hatalmas csordákban járják Northrend vidékeit. Noha a Magnataurok nem igazán számítanak békés fajnak, sőt Northrend majdnem összes egyéb lakójával harcban állnak, ennek ellenére meglepő módon a sarki koboldokkal elfogadó közösséget képeznek.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu