KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4193 napja
3
A hét addonja rovatban ma este a gyengébb memóriával rendelkező - vagy jegyzetelni lusta - játékosoknak nyújtunk segítséget.

A HandyNotes egy rendkívül egyszerű addon: a telepítése után jegyzeteket írhatunk a térképre, amelyek a minimapen is megjelennek. Erre 3 módunk van:
  1. az Alt+jobbklikk kattintással;
  2. a /hnnew chatparanccsal, ami az aktuális helyünkön hoz létre jegyzetet;
  3. a /hnnew x,y chatparanccsal, ami az x,y koordinátákra helyez el jegyzetet.
Ez esetben megnyílik egy ablak, amelyben szöveget írhatunk a jegyzethez, és kiválaszthatjuk, milyen ikont használjon; alapvetően a raid marker ikonokat használhatjuk erre a célra. A dolog a gyakorlatban valahogy így néz ki:



A trükk emellett az, hogy a HandyNotes képes pluginektől előre gyártott jegyzeteket elfogadni, valamint egyéb addonok is használják jelölésekhez. Ilyen például a rare mobok megtalálási helyét jelző SilverDragon. A HandyNotes saját pluginjei közé tartoznak a következők:
  • Hallow's End: az addon megjelöli a térképünkön az összes édességes kosarat. Ha egyet meglátogattunk és kivettük belőle a nyalánkságot, a jelölés eltűnik. Ezek a jelölések csak akkor láthatóak, amíg tart az ünnep.
  • Lunar Festival: hasonló a fenti pluginhez, de ez a Lunar festival alatt felkereshető Elder NPC-ket mutatja.
  • Summer Festival: a fenti kettő testvére; a Midsummer Fire Festival ideje alatt felkeresendő máglyák helyét jelzi a térképen.
  • Pet Tamers: ezzel a pluginnel a Master Pet Tamerek helyét láthatjuk a térképen - így nem kell keresgélnünk, hogy az adott zónában merre is van az illető.
  • Lorewalkers: a Pandarián elolvasható lore tekercsek helyét jelzi ki. Amennyiben elolvastuk valamelyik tekercset, a jelölés eltűnik a térképről. Az azonos sztoriba tartozó tekercseket azonos számmal jelöli meg az addon, így ha egy specifikus történetet követnénk végig, akkor a hozzá tartozó számok között kell utaznunk. A sztorik végigkövetése egy-egy achievementet teljesít; és mindegyik után kapunk egy quest itemet postán Lorewalker Chotól, akinek ezt Mogu'shan Palace felett adhatjuk le, ahol egy-egy videót is végignézhetünk az elolvasott történettel kapcsolatban
  • Lost and Found: Pandarián akadnak ritka leletek is, amelyek begyűjtése szintén egy achievementet ér. Ezek mind rare spawnnak számítanak, mint például a Wrath of the Lich King rare elitjei. A plugin ezeknek a helyét mutatja meg a térképen; amennyiben valamelyiket megtaláltuk, annak a jegyzete el fog tűnni.
  • Guild: ez a plugin kissé más, mint a korábbiak - ez ugyanis a guildtársaink helyzetét jelöli meg a térképen.
Nálam tökéletesen működik a mai napig. Ha problémáid vannak, akkor próbáld ki a legfrissebb verzió letöltését a WoWAce-ről.
Pont ma terveztem Lorewalkerezni, szoval legjobbkor jott Smiling
A Handynotes nem lett update-elve a MOP-hoz. Sad

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu