KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4207 napja
0
Be kell valljam, a múlt héten azért nem volt rovat, mert csütörtökön túl sok tartalmat adtunk le és nem fért volna el. Most nem ez a helyzet. A héten ismét apró addonok kerülnek szóba, amelyek egy picit megkönnyíthetik mindennapjainkat - de ha nem használjuk egyiket sem, az talán fel sem tűnik.



A Glorious Drops Pandaria rare elitjeinek tooltipjét bővíti ki - így láthatjuk benne, melyik fun vagy jó lootnak számító itemet dobja az adott NPC. Emellett hasznos lehet a Glorious! nevű addon is, amely egyetlen sorral bővíti a rare elitek tooltipjét: ebben a kapcsolódó achievement neve, a Glorious! pirossal szerepel, ha még nem öltük meg ezt az elitet és zölddel, ha már igen.



A Mists of Pandaria egyik újdonsága, hogy az árusoknál szűrhetjük a megjelenített árucikkeket. Ez a szűrés azonban legördülő listaként érhető el, ami nem feltétlenül a legkényelmesebb megoldás. A MerchantFilterButtons nevű addon - amint a fenti képen is látszik - ezen igyekszik segíeni: a lista helyén gombok találhatóak meg, amelyek egyszerűen módosítják az éppen aktív szűrést.



Korábban már ajánlottam olyan addonokat, amelyek a petek rendszerezésében segíthetnek; ebbe a sorba illeszkedik a Pet Theory is. Ez azért tűnik hasznosnak, mert 3 funkciót is egyesít,a melyekre eddig külön addont tudtam csak ajánlani:
- kijelzi a csata alatt az ellenfél ritkaságát a neve színezésével (kék-zöld-fehér-szürke);
- a minimapen megjelenő és a normális tooltipben feltünteti, befogtuk-e már az adott petet, és ha gen, hányas szintű és milyen ritkaságú a nálunk levő változat;
- jelzi a Pet Journalban petjeink ritkaságát, legerősebb statját (ha van), valamint rendezhetővé sé szűrhetővé teszi a Pet Journal listáját.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu