KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Wolverine A hét addonja - különkiadás
Wolverine - 4256 napja
7
A hét addonja rovatunk is elcsendesült kissé - mivel nagyon sokan az addonírók közül kiszálltak a játékból, a többiek meg jórészt a Mists bétával voltak elfoglalva. Viszont érdemes felkészülni arra, hogy a szerdai patch hatni fog az interface-re is...

Az első dolog, amit meg kell tenni, mielőtt elkezdenénk a patchelést, hogy csináljunk egy biztonsági mentést az Interface és a WTF mappáinkról, ez ugyanis sosem árt. Másodszor nézzünk utána az addonok frissítésének: a WoWInterface-n és a Curse-ön is jelzik, mely addonok kompatibilisek a Mists of Pandaria bétájával, ezek működni fognak a patch után élesben is.
Szintén jó ötlet ilyenkor áttekinteni az addonjainkat: melyek azok, amelyekre nincs szükség, és melyek azok, amelyeket célszerű lenne valami másra cserélni. Ha egy addont nem frissítettek az eddig használtak közül, akkor készüljünk úgy, hogy nem feltétlenül fog működni a jövőben. A biztonság kedvéért állítsunk össze egy minimális csomagot, amelyben a legfontosabb, nélkülözhetetlen addonok szerepelnek; lehetőleg ezek mind olyanok legyenek, amelyeket már frissítettek.
Végül még egy dologra szükség van: ez a türelem. Vannak olyan addonok, amelyeket nem frissítenek rögtön, mivel az írók nem kértek bétakulcsot vagy nem volt elég idejük a szükséges kódfrissítésre. Nagy vonalakban azt mondhatjuk, hogy ha egy addont az 5.0.4-es patchtől a Mists megjelenéséig nem frissítenek (akár fan update formájában), arról az addonról gyakorlatilag lemondhatunk. Persze ettől még érdemes figyelni a WoWInterface-t és a Curse-t, hátha később valaki újjáéleszti.
Kalandvágyóknak egy bónusz tanácsot is adhatok: sok esetben elérhetőek az addonok alpha vagy béta, tesztverzióként szolgáló változatai is, amelyek működőképesek - vagy épp bugosak - lehetnek; ezeket a WoWAce-en vagy a Curseforge-on találhatjuk meg. Azonban itt fokozottan igaz az, hogy ez csak bátraknak ajánlott, akiket nem rettent meg, ha egy addon hibaüzenetet dob...
Külön írom, hogy feltűnjön: a Curseforge-on van SpartanUI
Nézz szét a linkelt oldalakon, van-e belőle fan update.
wow_c_452847
UI pakkokkal sosem foglalkoztam, nem tudok ebben segíteni...
#3 | Delfi válasza #2
Mindenkinek van, csak mi nem tudjuk, hogy csúnyát is jelent! Laughing out loud
wow_c_452767
wow_c_452755

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu