KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 4260 napja
26
A hét videója rovatban emlékezünk... valami olyasmire, ami még megvan, de hamarosan elveszik.

WoWMartiean videója, a The Eve of Destruction - Theramore Isle az utolsó estét igyekszik bemutatni, amikor Theramore erődje még állt. Másnap érkezett/érkezik a Horde...

#26 | Fea válasza #25
gondolom ez a sírásnak köszönhető, gyakorlatilag egész cata alatt a horda kapott, így most kicsit kompenzálnak, ezért jön a Varian a jó király és megtanul uralkodni magán dolog.
#25 | hoku válasza #24
Zömmel valóban a horda az agresszor de barrens esetében pont az alli tört be és kezdett el agresszivan előrenyomulni. És minek a segitségével tudták ezt meglépni? Hát Theramore... Nem is meglepő ha eltörlik a föld szinéről. Másrészt meg nyilván a horda is leakarja nyisszantani magának a saját részét de konkrétan már Ashenvale is kevésbé van horda kézen mint korábban (valamelyik komment irta, játékban mondjuk pont nem látszik) Feralasban szintén gyengült a horda és erősödött az alli. Szóval azért annyira nem egyoldalú a dolog.
#24 | Fea válasza #23
nem hiszem, az alli nem lépett fel támadólag. pont ezért ment a sírás a battle.net fórumokon. az alliance folyamatosan területeketet veszít, nem is keveset... ergo a blizz a hordát támogatja. Akárhogy is nézzük, már az rtsekben is: a horda támad és agresszív. félreértés ne essék az emberek is csináltak marhaságokat (pl Arthas), de a horda az agresszor.


btw mi a helyzet a blackrock orkokkal, mintha olvastam volna valahol, hogy Garrosh Blackhand halála után visszafogadja a dark horde-t?
#23 | hoku válasza #22
És ő volt az aki Stonetalonban egyik saját generálisát (vagy mit) ölte meg mert tömegével irtotta az ártatlan elfeket. Nem egy bonyolult karakter de azért tömeg és természetgyilkosnak nem mondanám. Családi vonás hogy olyan amilyen. Amúgy Thrall alatt nyilván szimpatikusabb volt a horda és ahogy Vol'jinel is bánt az különösen zavaró számomra. Tegyük hozzá, ha nem ilyen mentalitású Warchief kerül az élre több mint valószinü hogy már a Horda nyakán ülne az alli.
#22 | Fea válasza #21
Garroshnak nincs ki mind a 4 kereke. Nem tisztel se istent, se embert (trollt/taurent/undeadet/törpöt stb). Átgázol mindenen és mindenkin. Eddig bármilyen háborúskodás is volt, Azerothra mint olyanra mindenki vigyázott, mert tudta, hogy ez az egyetlen hely, ahol relatíve nyugodtan élhet. Ehhez képest ő mérgezi a vizet, kiírtja a fákat, a saját  csapatait sem kíméli. Varian ilyen szempontból jobb, mert ő idejében rájött, hogy ez nem vezet sehova (lásd: Wolfheart). És egy tauren vadásztanya elpusztítása (ráadásul az sem olyan támadás volt, hogy menjünk oda és gyilkolásszunk védteleneket) nem mérhető össze egy egész város felrobbantásával, egész vidékek terméketlenné tételével és annak az elfogadásával, hogy halott katonákat támasszanak fel élőholtként. Egész szép kis bűnlajstrom, talán még Hágában is mágállná volna a helyét.
És azért nem szimpatikus a horda, mert ezt mindenki hagyja neki, pedig mindenki tudja, hogy ez rossz. Ülnek és néznek, meg ígérgetnek, hogy majd hátbalőlek, de nem történik semmi. Ebben a hordában semmi tisztelnivaló nincs, ugyanolyan alattomos csürhe, mint akik démon vért ittak és átjöttek Azerothra mészárolni. Thrall hordájában legalább becsület volt.
#21 | hoku válasza #19
Najo, igy kicsit más valóban. Smiling Mindenestre Cata alatt megtanulhatta az alli hogy Garrosh nem sz.rral gurigázik, annyira nem lepődhetnek meg. Jó lesz ez, egészen felspanolt! Smiling
A hajó nem rossz ötlet, de ha egy hordás flotta a közelben úszkál, akkor nem jelent menekülést; és Garroshnak mostanra elég sok hajója van...
Nézd meg itt a Scenario-k részt. Van benne Theramore. Nos, ha ~10k embert te hajóra raksz kábé 3 másodperc alatt, leborulok előtted...)
Egy támadás nem csak a semmiből érkezik 
De. Itt pont, hogy de.
#18 | hoku válasza #17
Az egész cikk gyk az alli agressziójáról szól. Az hogy meg Taurajonál hagytak menekülő útvonalat hát kérem, ettől hadd ne essek már hanyatt. Támadólag léptek fel mert zavarta őket és útban volt, most ugyanez vár Theramore-ra. Egy támadás nem csak a semmiből érkezik, ha helyzet van nyugodtan hajóra teszik akiket szeretnének és a többiek próbáljanak ellenálni ha akarnak. Ja és már csak két nap. Smiling
Egy javaslat: játszd végig Taurajo történetét allys szempontból is. Vagy olvasd el az erről szóló Történelemóránkat...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu