KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4309 napja
8
Igen, én is tudom, hogy kimaradtunk az utóbbi két hétben - de az addonpiacon is eléggé pangás van.

A mai addonunk a táska megjelenítésére kínál egy alternatívát - a neve Baud Manifest. A különlegessége, hogy nem a megszokott ikonos alapon nézhetjük meg, mi van nálunk, hanem egy lista formájában, valahogy így:



A listát kategóriák szerint rendezhetjük, amelyeket mi hozhatunk létre - akár egy kategórián belül (pl. gear) is létrehozhatunk újabb kategóriákat (pl. PvP, trinketek stb.). Ezek a kategóriák egyesével kinyithatók vagy becsukhatók, hogy a kijelzés kevesebb helyet foglaljon a képernyőn. A kategóriák létrehozására a jobb felső sarokban levő nyíllal megnyitható menüben van lehetőségünk. Ha átneveznénk egy kategóriát, akkor jobbklikkeljünk a nevére; ha megszüntetnénk, akkor húzzuk ki az addon ablakából.



Az addon természetesen képes megjeleníteni a bank tartalmát éppúgy, mint a többi karakterünk táskáiban levő dolgokat. Lehetőségünk van sorba rendezni vagy szűrni is a kijelzett itemeket, és kereső is segít abban, hogy gyorsan megtaláljunk valamit.



Az itemek mozgatása - pl. az AH-ba trükkösnek tűnhet, de valójában nem bonyolult: ha simán ráklikkelünk a tárgy nevére és húzzuk, akkor a legnagyobb stacket fogjuk mozgatni; Ctrl+klikkel és húzással a legkisebb stacket. Ha csak egy darabot akarunk mozgatni belőle, az Alt+klikk és húzás a megoldás; míg ha az összeset, akkor a Shift+Ctrl+klikk és húzás. Amennyiben konkrét mennyiséget szeretnénk áthelyezni, akkor az alap táskákban is működő Shift+klikkel megadhatjuk, mennyit mozgatnánk, de a Shift+húzás is működik erre.
Amennyiben szeretnénk a stackeket külön látni, az Options menüben ne jelöljük be a Combine Stacks opciót; és ha az eredeti táskát is szeretnénk látni, a Replace Blizzard's Bags opció elől vegyük ki a pipát. Hasonlóan a Hide Blizzard's Bank pipájának kivételével az eredeti bankot is megjeleníthetjük.
Más is panaszkodott rá a Curse-ön.
kipróbáltam, jó addon lenne de a legfrissebb verzió hibár ír ki nálam, a blizz alap bagot és a bankot nem lehet kikapcsolni a beállításokkal sem, bár gondolom ez egyedi eset

Ugyanolyan vállasom van Laughing out loud egyébként jó kis addon érdemes kipróbálni akinek mindig káosz van az inventoriában jobb akármelyik másiknál 
azonnal kipróbálom,  rendes táska rendrakó addont nem találtam még, de ez jó alternativának tünik. a mozgatást kell majd megszokni

l
wow_c_447206
Volt még egy is... utálom, ha 25 fok fölé megy a hőmérséklet Sticking out tongue
"Az iteek mozgatása..."
"Amennyibn szeretnénk..."

Szerk.: lassú vagyok, és nem is szúrtam ki mind.
Látszik, hogy meleg van, három elgépelést is kiszúrtam. Smiling
iteek, konkrté, amennyibn

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu