KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Norton Warcraft utalások a Diablo III-ban
Norton - 4348 napja
4
Az ember azt hinné két hét elég, hogy érdemi tartalmat adjanak a bétához. Sajnos nem.

Bekerültek ugyan a bányák és virágok Jade Forest területére, de a craftolási lehetőségek semmit nem változtak. Annyira nem, hogy az 5 stack érc beolvasztás után hopp eltűnt. Jó volt....

Kanyarodjunk el kicsit a Diablo III világába, meglepően sok Warcraftos utalást rejtettek el benne.
A leírást külföldi tudósítónk, Simon "Wowhead" Jenkins szolgáltatja.

A fiúk sosem rejtették véka alá humorérzéküket, most sem hagyták cserben a játékosokat.
  • Kihagyhatatlan ziccer a murloc téma. A The Murlocket nevű tárgy ikonja egy murloc fej, valamint a tooltip szövege különös hangokról mesél... vajon milyen hangokra célozhat?

  • Az Act I egyik achievementje (In the Mountains) utalás Thorim szavaira: "I remember you... In the mountains... But you... what is this? Where am..."
  • Az I Got What You Need achievement számomra értelmetlen. Fogalmam sincs honnan jöhet Smiling
  • Gehennas nevet viselő nadrág emlékeztet minket a magasabb szinten különös fontosságú rezisztanciákra. Nevét Molten Core Gehennas nevű bossáról kapta.
  • Sarkoth neve a hordás játékosoknak lehet ismerős. Diablós megfelelője egy Act I sötét pincéiben spawnolható elit.
  • Ha látni szeretnéd a Lich King sisakját, Act III jeges barlangjaiba kell bemerészkedned.
  • WotLK kiegészítőnél maradva, egy legendás fegyver, a Wrath of the Bone King tooltipjéből tudhatjuk meg, hogy a Diablo III élőholt királya szintén gyakran zaklatott személy.

  • A Cataclysm nevű fegyver nem csak nevében, de tooltipjében is utalás az azonos nevű kiegészítőre: a fegyver képes felszaggatni a földet és óceánokat eltüntetni.
  • Nosztalgiával töltheti a régi játékosokat következő achievement neve, amit azért kapunk, ha egy bosst különös ügyességgel kényszerítünk térdre. A Don't Stand in the Fire! nem csak a régi játékosok, de az újak arcára is mosolyt csalhat a két achievement közötti kapcsolat: Stood in the Fire.
  • Fegyverek terén elengedték magukat a fejlesztők. Mindkét játékban megtalálhatók a Blackguard, a The Helm of Command és a Warmonger nevű fegyverek is. Valamint egy, csak Monkok által használható Pandemonium Paw nevű fegyver.

  • A Bashanishu nevű achievement egyszójáték. Bashiok nevű boss bántalmazását ösztönzi Rakanishu kardjával.  Állítólag Zarhym is fel szokott tűnni a játékban.
  • 5000 champion, rare, vagy unique boss megöléséért jár az Elitist Jerks nevű achievement, ami utalás az azonos nevű, theoryraftjairól elhiresült oldalra.
  • Az igazi nagy durranás Developer's Hell, ami ugyan nem WoW-hoz kötődő hely, de az ott található zombik a fejlesztők neveit viselik. Ha valaha is szerettél volna lekeverni egy taslit Jay Wilson bácsinak, most megteheted, sőt még egy Smash! Jay, Smash! achievementet is kapsz jutalmul.
Vajon milyen mókás pillanatok várhatnak ránk a játékot tovább játszva?
én is sok Zarhymmal találkoztam már.
Én annyit tennék, hozzá a listához, hogy ***SPOILER****


Act1ben mikor az elsüllyedt templom kinyításához szedjük össze a kulcsot ott Leah szokta mondani, hogy a Cain azokat a kis repülő valamiket "death with wings"nek szokta hívni...Deathwing ^^
  Az igazi nagy durranás Developer's Hell, ami ugyan nem WoW-hoz kötődő hely, de az ott található zombik a fejlesztők neveit viselik. 
5perce jöttem ki onnan Laughing out loud
Ó, a Zarhym név a jelek szerint gyakori Sanctuaryn... én eddig kb. 6 Zarhymba futottam bele a legkülönbözőbb fajok képvielői között. Szívtelenül le is gyilkoltam az összeset.
Azért a "Why'd It Have to Be Snakes?" inkább Indiana Jones-tól származik... Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu