KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 4443 napja
10
A hét videója rovatban a WoW egyik topguildje teszi tiszteletét nálunk - a Method.

Nyilván sokan játszottak olvasóink közül a Dragon Soul raidben - de belülről, harc közben nem feltétlenül egyszerű áttekinteni a raid valós történetét. A Method összeállított egy, a sztorit bemutató filmet, amely méltó utódja a korábbi kiegészítőkben megjelent hasonló moziknak is.

Az elején a zene és DW hangja felér egy orgazmussal...
Az összevágások és ahogy bemutatták sokkal érdekesebb színben tüntetje fel DS-t, mint amilyen az valójában...kár érte...de ez a videó, omfg <3
Az egyetlen illúzió romboló dolog hogy nem hordások Laughing out loud

(Azért amikor futnak/harcolnak nem egy legendary befigyel Sticking out tongue )

A boss fight-okat nézve...jóhogy végre látom is őket, nem pedig csak a rotára/CD-re és egyéb ilyen dolgokra figyelek. Szimplán imádom az ilyen videókat! Legalább reset-ben új erővel megyek neki ugyanazoknak az unalmas és olykor szivatós boss-okknak! Laughing out loud Bár ilyen grafikán ha játszhatnék...huhh, spine nem semmi...
Ultraxion ami mount-ot dob olyan ronda, pedig ő maga olyan szép, kidolgozott...eltudnám fogadni, szinte még az Al'ar-nál is majdhogynem jobban tetszene Sticking out tongue

Szeretem a hét videóit, örülök neki hogy ilyeneket találtok és osztotok meg ^^

Még mindig unalmasnak tartom valamiért ezt a boss fightot :// a vidivel jó poén, de amugy halál nulla az egész ://...

A Black temple, Sunwell Platenau és az Icecrown Citadell sokkalta részletesebb END INSTANCE lett mint ez...
nem csak a kamerat lehet kihuzatni addonokkal, hanem elore ledefinalhatsz kamera mozgasokat, fordulasokat, zoomolasokat, vagy az egerrel mozgatott kamera darabossagat is ki tudja simitani, lassitani.
amugy az ilyen addonokkal sokkal tavolabbrol nezheted, mint amit a jatekban engedelyezhetsz, akar csak macroval is.
kulteruleteken pl. a samanok es hunterek karin kivuli nezopontja is hasznos es latvanyos lehet, mint ahogy ha jo helyen halsz meg, akkor is tudsz szep kepeket csinalni.
szinten egyszeru, de latvanyos hatast lehet elerni, ha a letezo legnagyobb felbontasban veszel fel, ami a vegleges video felbontasanak akar a tobbszorose (bar ehhez mar tenyleg eromu kell). aztan pl. egy after effectben trukkozod meg, es maris ugy nez ki, mintha mozogna jobbra-balra a kamera, vagy eppen forogna, de a sima felvetelt is jol fel lehet dobni az itt is hasznalt szinkorrekciokkal, blurral (elmosas), vagy eppen glow effekttel (a fenyes reszek ilyen derenges szeru hatassal vannak a kornyezetukre). tulajdonkeppen ugyanolyan fontos a jo utomunka, mint a latvanyos felvetel.
regebben volt olyan addon is, ami kepes volt elore meghatorozott utvonalat es kamera mozgast veggigcsinalni, vagy deep of field hatast letrehozni (ez az a filmes effekt, amikor a kozel levo dolgok penge elesen latszodnak, a tavolabbiak meg egyre elmosodottabban, vagy eppen forditva).
Hát választhattak volna jobb narrátort is, mikor normális vékony lány hang megszólalt nem igazán éreztem át amit magyarázott.
wow_c_435746
wow_c_435743
Vannak olyan addonok, amelyekkel megnövelhető, mennyire húzható hátra a kamera az eredetileg engedélyezetthez képest. Valószínűleg itt is ez a trükk.
wow_c_435730
A raidtagok közül valaki - esetleg többen is - rögzítették videón a harcot, és a végén összevágták. Ilyesmire több program is használható, valószínűleg a legismertebb a Fraps és az Xfire kliensben levő felvevő.
wow_c_435727

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu