KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2404 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2406 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 4465 napja
8
A hét videója rovatban nem szakadunk el a múlt héttől - ma az Order of Watchers 2. klánvideóját mutatjuk be.

Ez a film a Burning Crusade idején készült, és szintén elég hosszú a maga 34,5 perces terjedelmével. Az előzőhöz hasonlóan ez a mozi is igyekszik a kiegészítő legfontosabb ellenfeleinek végzetét bemutatni - a guild tagjainak szemszögéből.

Még jó, hogy jöttek azok a feliratkozós e-mailek, különben (én) sose jöttem volna rá, hogy fennvannak Laughing out loud (nemmintha nem lennének ott a polcon ;P)

DvD-t gondolom letöltötted, ugye? A további tartalmakat, mint pl Hunter Show, azokat nem tervezed felrakni? Laughing out loud
Nem kellett keresnem Sticking out tongue Ráklikkeltem a nevedre és ott volt a videóid között.
A feltöltő én voltam, mondjuk nem gondoltam rá hogy ide szóljak, hogy fent van, de Wolverine megtalálta és felrakta. Mondjuk ezért fizetik, szóval volt ideje keresni Sticking out tongue
Piszok jó ez a videó, ahogy az első is az volt, külön köszönet Wolverinenek, hogy ilyen régebbi gyöngyszemeket is előkotort nekünk.
Biztos vagyok benne, hogy minden magyar classic wowos ezeken a videókon nőtt fel és dagadt a melle a büszkeségtől, hogy hazánk fiai (és lányai) ilyet letettek az asztalra, mert ez tényleg nem semmi, de a hozzám hasonló zöldüfűek nem is hallottak róla. Több wowos havernak is megmutattam és csak ámultak és bámultak.

Tegnap fedeztem fel, hogy a klán honlapjáról (orderofwatchers.hu) le lehet tölteni ezeket a videókat dvdn is, a dvdken pedig csomó pár perces extra videó van, amik szintén szuperek, vétek kihagyni őket, szőval mindenkinek ajánlom, azt a pár gigát bőven megéri! Még borítót is csináltak hozzá, fel is került mindkettő a polcomra.

csabe, linkelnéd a videót? Engem ez a kettő annyira magával ragadott, hogy ha csak félig igaz, amit mondasz, akkor azt a videót is látnom kell!

Ja és még annyi, hogy látom még mindig aktív a klán, remélem, hogy terveztek egy harmadik videót is, nagyon tuti lenne!!
wow_c_433646
jó kis vidi, de nekem anno jobbat tetszet a Revised guild BT-s Sunwell vidije Smiling
"hmmm old great old times^^ "
wow_c_433633

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu